Ben geldim kızlar kan tahlili yaptırdım değer 197,8 çıktı dr daha çok küçük 1haftalık dedi. Ama benim regl 1 hafta da geçmişti değer bana çok düşük geldi sevinemedim bile bilmiyorum rabbim hayırlısını versin. 10 gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Gynoferen adında hap yazdı bakalım hayırlısı dua edin değer inşaallah yükselir. yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Ben geldim kızlar kan tahlili yaptırdım değer 197,8 çıktı dr daha çok küçük 1haftalık dedi. Ama benim regl 1 hafta da geçmişti değer bana çok düşük geldi sevinemedim bile bilmiyorum rabbim hayırlısını versin. 10 gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Gynoferen adında hap yazdı bakalım hayırlısı dua edin değer inşaallah yükselir. yerimseniben yerimseniben yerimseniben
günaydın canım ya ben iyiyim sen nasılsın anlat nasıl gidiyo son haftaların jayadan haber yok bizde merak ediyoruz....
dr lar hamilelik hesabını son adet gördüğün günün ilk gününden itibaren yapıyolar bildiğim kadarı ile.nedeni ne bilmiyorum ama.bu arada seni burda da gördüm:)artık buraya mı takılsam ne.eh başlıkta yazanlara uyuyorum kısmen:)
hoş bulduk.gerçi benim denemeye başlama tarihime çok var ama olsun:)
YAMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NE yapıyosun tatlım ya sana yazıyorum cevap alamıyorum :)
Salİha kız meleĞİn sadece 1 haftalıkmı yerİm onu ben ya
hadİ gÖzÜn aydın kesİnleŞtİ desene eŞİne sÖledİn dİmİ tepkİsİ ne oldu
allah saĞlıkla kucaĞına almak nasİp etsİn
ece kız amma karıŞık Şu hamİlelk İŞlerİ dİmİ
robot ben İlk evİ beĞendİm
noldu kızzz alıyonmu yoksa
Kızlar ya sİze bİŞey sorcam
2 aydır regl den 1 hafta sona gÖĞÜslerİm baŞlıyo aĞrımaya 3 hafta aĞrılı hep
sİzce bu normal mİ ?
Bİrde İlİŞkİden sona mesela ben duŞ aldım dİyelİm eŞİm henÜz almadı bana dokunması gÜnah mı yada nasıldır sabah aklıma geldİ acaba dedİm o abdestsİz olunca gÜnahmıdır bana dokunması kafam karıŞtı yawww
saliha kız meleğin sadece 1 haftalıkmı yerim onu ben ya
hadi gözün aydın kesinleşti desene eşine söledin dimi tepkisi ne oldu
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
ece kız amma karışık şu hamilelk işleri dimi
robot ben ilk evi beğendim
noldu kızzz alıyonmu yoksa
HG CNM
BENDE DENEMİYORUM DAHA ZATEN AMA 1 YILDIR BU TOPİKTE CİRİT ATIYORUM aklinialirimsmile
KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN BRZ
canım benim gözün aydın:)hayırlı olur inşallah.bence sen küçüklüğüne bakma.onların hesaplaması farklı.tabi hep o hesaplama üzerinden gidiliyor ama senin bebişin belki daha geç düştü rahimine bilemezsinki ne zaman yerleştiğini.
öpüyorum seni ALLAHA emanetsin güzel olur inşallah:)
benim çıkmam lazım.buralarda olcam inş bundan sonra.görüşmek üzere kızlar
ağustosta evleneli 2 yıl olcak.30 yaşındayım.ev hanımıyım.ve bu yaza yani ağustosa bebek düşünüyorum inş.şu ilaçlarımı yani antidepresan ilaçtan bahsediyorum bırakınca.mayıs ortası gibi bırakmış olcam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?