Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

neden sevinemedin bebiş 1 haftalıkmıymışşşş:))))

ya ben şu işi anlamak istiyorum kızlar
şimdi diyelim ayın 1 inde deneme oldu :))) bebek ana rahmıne o gün düşmüyor mu yani bir hafta sonrası 1 haftalık hamıle olunmuyor muuu

dr lar hamilelik hesabını son adet gördüğün günün ilk gününden itibaren yapıyolar bildiğim kadarı ile.nedeni ne bilmiyorum ama.bu arada seni burda da gördüm:)artık buraya mı takılsam ne.eh başlıkta yazanlara uyuyorum kısmen:)

günaydın canım ya ben iyiyim sen nasılsın anlat nasıl gidiyo son haftaların jayadan haber yok bizde merak ediyoruz....

iyiyim canımcım nasıl gitsin işte gün sayıyorum ama geçmiyor sanki eşim ankarada bu aralar depresif takılıyorum,moralim sıfır,,,jayayı ben de çok merak ettim hayırsız bir haber vermedi bize belki de doğurmuştur.....senin hamilelik nasıl gidiyor bebiş iyi mi?

hoşgeldin canımmmmmm

Salıha kız meleĞın sadece 1 haftalıkmı yerım onu ben ya
hadı gÖzÜn aydın kesınleŞtı desene eŞıne sÖledın dımı tepkısı ne oldu
allah saĞlıkla kucaĞına almak nasıp etsın

ece kız amma karıŞık Şu hamılelk ıŞlerı dımı

robot ben ılk evı beĞendım
noldu kızzz alıyonmu yoksa

canım benim gözün aydın:)hayırlı olur inşallah.bence sen küçüklüğüne bakma.onların hesaplaması farklı.tabi hep o hesaplama üzerinden gidiliyor ama senin bebişin belki daha geç düştü rahimine bilemezsinki ne zaman yerleştiğini.

öpüyorum seni ALLAHA emanetsin güzel olur inşallah:)

Kızlar ya sıze bıŞey sorcam

2 aydır regl den 1 hafta sona gÖĞÜslerım baŞlıyo aĞrımaya 3 hafta aĞrılı hep
sızce bu normal mı ?

Bırde ılıŞkıden sona mesela ben duŞ aldım dıyelım eŞım henÜz almadı bana dokunması gÜnah mı yada nasıldır sabah aklıma geldı acaba dedım o abdestsız olunca gÜnahmıdır bana dokunması kafam karıŞtı yawww

ayyy evet ya cok karısık valla sorma sen gec kaldın bugun nasılsın

ayyy çok hoşsun yaaa neden sana dokunması günah olsun kocanın abdestsiz olsa bile :uhm:

sağol canım benim rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşaallah.

HG CNM
BENDE DENEMİYORUM DAHA ZATEN AMA 1 YILDIR BU TOPİKTE CİRİT ATIYORUM aklinialirimsmile
KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN BRZ

ağustosta evleneli 2 yıl olcak.30 yaşındayım.ev hanımıyım.ve bu yaza yani ağustosa bebek düşünüyorum inş.şu ilaçlarımı yani antidepresan ilaçtan bahsediyorum bırakınca.mayıs ortası gibi bırakmış olcam bakalım.

ay çok sağıl canım benim ALLAH razı olsun. RABBİM bebişlerini de sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşaALLAH

bende ağustosta evlendim 2 sene olcak ortak yani ayımız bizde temmuz ağustos gibi düşünüyoruz hadi hayuırlısı bakalım
ben 24 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…