ayyy çok hoşsun yaaa neden sana dokunması günah olsun kocanın abdestsiz olsa bile :uhm:
CNM YA GÖZDEN KAÇIRMIŞIM KUSURA BAKMA LÜTFEN
İYİM YA SEN NASILSIN BAKALIM HAYAT NASILLLLLL hihoyyyt
AMA İLİŞKİDEN SONA YAZDIM CNM NORMALDE DEĞİL YANİ BİRİNDEN ÖYLE DUYMUŞTUM DA :a015:
saliha kocana söledin mi
yok böyle birşey sen içini rahat tut ,ben çok okurum dini kitaplar çokm ilgim vardır.hiç böyle birşeye rastlamadım
iyiyim tatlım çok şükür şuan boludayım.pazara gideceğim inş istanbula.sabırsızlıkla dr a gitmeyi bekliyorum.salı da dr a giderim inşallah.görmek istiyorum lokumlarımı.içim hep tedirgin.rabbim e emanetler sağlıklı sıhhatlidirler inşallah.öle işte bizde ağustosta 3.yıla gircez inşallah evliliğimizde.hadi hayırlısı demek yaz aylarında düşünüyorsunuz:)
ne kadar kaldı regl gününe..
28 nisan
varmış baya inş kırmızıları görmezsin..
BEN DE ikinciyi beğenmiştim zaten ...çok hoşuma gitti ...
evet bende 2.ciyi çok beğendim...
hoşgeldin hannem iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo ben 12 haftamda yaptırdım testi sen yaptırdınmı..herkese günaydın....
nasılsınız bakalım:)
batttt KAÇINCI HAFTADA YAPTIRDIN İKİLİ TESTİ...
Ben geldim kızlar kan tahlili yaptırdım değer 197,8 çıktı dr daha çok küçük 1haftalık dedi. Ama benim regl 1 hafta da geçmişti değer bana çok düşük geldi sevinemedim bile bilmiyorum rabbim hayırlısını versin. 10 gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Gynoferen adında hap yazdı bakalım hayırlısı dua edin değer inşaallah yükselir. yerimseniben yerimseniben yerimseniben
salihacım üzülme geç döllenme olmuştur kan testini 2 günde bir tekrarla iki katına çıkarsa iyiye gidiyor demektir...
yok kız söylemedim ama bir de bana sorun yüzüm bembeyaz olmuş eşim diyo noldu ilaç verdi bir şey yokmuş dedim.
ok cnm tşk ederim
varmış baya inş kırmızıları görmezsin..
evet bende 2.ciyi çok beğendim...
hoşgeldin hannem iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo ben 12 haftamda yaptırdım testi sen yaptırdınmı..
salihacım üzülme geç döllenme olmuştur kan testini 2 günde bir tekrarla iki katına çıkarsa iyiye gidiyor demektir...
bat sen biliyorsun bu işileri
döllenme hemen olmuyor mu yani bilmiyorumkismile
İNŞAALLAH DÜZELİR CANIM
bat sen biliyorsun bu işileri
döllenme hemen olmuyor mu yani bilmiyorumkismile
ya bildiğimden değil benim arkadşımında geç döllenme olmuştu hemde bir ay var adet günüyle hamile kaldığı tarih arasında..
ya bildiğimden değil benim arkadşımında geç döllenme olmuştu hemde bir ay var adet günüyle hamile kaldığı tarih arasında..
hmm ok cnm
Bat cnm nasılsın
ağustosta evleneli 2 yıl olcak.30 yaşındayım.ev hanımıyım.ve bu yaza yani ağustosa bebek düşünüyorum inş.şu ilaçlarımı yani antidepresan ilaçtan bahsediyorum bırakınca.mayıs ortası gibi bırakmış olcam bakalım.
Salİha kız meleĞİn sadece 1 haftalıkmı yerİm onu ben ya
hadİ gÖzÜn aydın kesİnleŞtİ desene eŞİne sÖledİn dİmİ tepkİsİ ne oldu
allah saĞlıkla kucaĞına almak nasİp etsİn
ece kız amma karıŞık Şu hamİlelk İŞlerİ dİmİ
robot ben İlk evİ beĞendİm
noldu kızzz alıyonmu yoksa
ben de yamanla beraber volta atıyorum ..bi sağa bi sola kaydirigubbakcemile3:roflol:HG CNM
BENDE DENEMİYORUM DAHA ZATEN AMA 1 YILDIR BU TOPİKTE CİRİT ATIYORUM aklinialirimsmile
KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN BRZ
Kızlar ya sİze bİŞey sorcam
2 aydır regl den 1 hafta sona gÖĞÜslerİm baŞlıyo aĞrımaya 3 hafta aĞrılı hep
sİzce bu normal mİ ?
Bİrde İlİŞkİden sona mesela ben duŞ aldım dİyelİm eŞİm henÜz almadı bana dokunması gÜnah mı yada nasıldır sabah aklıma geldİ acaba dedİm o abdestsİz olunca gÜnahmıdır bana dokunması kafam karıŞtı yawww
İNŞAALLAH DÜZELİR CANIM
düzelir canım ya korkma benimde bir hafta geç oldu gebeliğim...
AMA İLİŞKİDEN SONA YAZDIM CNM NORMALDE DEĞİL YANİ BİRİNDEN ÖYLE DUYMUŞTUM DA :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?