Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CNM YA GÖZDEN KAÇIRMIŞIM KUSURA BAKMA LÜTFEN
İYİM YA SEN NASILSIN BAKALIM HAYAT NASILLLLLL hihoyyyt

iyiyim tatlım çok şükür şuan boludayım.pazara gideceğim inş istanbula.sabırsızlıkla dr a gitmeyi bekliyorum.salı da dr a giderim inşallah.görmek istiyorum lokumlarımı.içim hep tedirgin.RABBİM E emanetler sağlıklı sıhhatlidirler inşallah.öle işte bizde ağustosta 3.yıla gircez inşallah evliliğimizde.hadi hayırlısı demek yaz aylarında düşünüyorsunuz:)

AMA İLİŞKİDEN SONA YAZDIM CNM NORMALDE DEĞİL YANİ BİRİNDEN ÖYLE DUYMUŞTUM DA :a015:

Yok böyle birşey sen İçini rahat tut ,ben çok okurum dini kitaplar çokm ilgim vardır.Hiç böyle birşeye rastlamadım

kaç haftalık oldun cnm sende de 2 melek var allah kolaylık versin walla

kızlarrrr ben çok yoruldum bugünnnnn

vakit gelse de gtsek evimizeee

hoşgeldin

almayı düşünüyorum inş. eşime de mail attım çok beğenmiş 2.evi ...bakalım hayırlısı ...

HG CNM
BENDE DENEMİYORUM DAHA ZATEN AMA 1 YILDIR BU TOPİKTE CİRİT ATIYORUM aklinialirimsmile
KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN BRZ
ben de yamanla beraber volta atıyorum ..bi sağa bi sola kaydirigubbakcemile3:roflol:

ama koğuş ağası benim :roflol:

hey ALLAH ım YARABBİM soruya bak ..yok dokunmayın birbirinize ...sen ona tükür o sana tükürsün abdestsizsinizya ..kaydirigubbakcemile3
işin şakası bir şey olmaz merak etme ...dokunabilir ...ama gusulu bir namaz vakti kadar geciktirebilirsin ancak ..ondan sonra günaha giriyorsun gusul almazsan günaha giriyorsun ..

AMA İLİŞKİDEN SONA YAZDIM CNM NORMALDE DEĞİL YANİ BİRİNDEN ÖYLE DUYMUŞTUM DA :a015:

canım benim inşallah doğru yönlendiririz bence günah değildir.cünüpken yapılmayacak şeyler var ama onlar ayrı.eşinin senin yanında olması yada sana dokunması bence günah değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…