Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kimse kalmadı dıye kendı aramızda yemeklerden bahsetmiştikkaydirigubbakcemile3

evet yarın robota malzeme çıksın dıye yazdık zaten bızdezemuszemus

bugun zaten bana 3 kere vurdu klava:

az değilsiniz ha robot gitti dedikodu kazanı başladı ama onun hoşuna gidecek bu durum yarın sizinle uğraşmaya bi bahanesi oldukaydirigubbakcemile3

bugün çok agresif herkesin kafasına vuruyor
iki kere benim de vurdumafoldumben

kimse kalmadı dıye kendı aramızda yemeklerden bahsetmiştikkaydirigubbakcemile3

evet yarın robota malzeme çıksın dıye yazdık zaten bızdezemuszemus

bugun zaten bana 3 kere vurdu klava:
HAZIR GİTMİŞKEN DEDİKODU YAPALIM
BENDE ULEN DİYO DİYE KIZDIM ONA O DA ALINGANSIN DEDİ BANA HALBUKİ BEN ULEN KELİMESİNİ SEVMEM KABA GELİR BANA OHH İÇİMİ DÖKTÜM :roflol:

EĞER OKUYOSA lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
YRN OKUYACAKSA :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

eveeeeeettt ...sabah oldu hanım ağa geldiii..ve yazdıklarınız okudu ..ne edeceksiniz şimdi hee ..kaçmaya yer arayın ...
ayaklarınızdan mı astırsam çarmıha mı gersem bilemedim ...
köy meydanının ortasında ayaklarınızdan vurdurtup sakat mı bıraksam acep ...emin olamadım ...siz topiğe damlayana kadar düşüneyim bari kaydirigubbakcemile3

kafaya toklatmak kimden kaldı bana bilmiyorum ...lisedeyken hiç tokmak da yemedim ama demekki içimde uhde kalmış size nasip oldu :roflol:

içinizi dökmüşsünüz ama ben zaten bunları biliyordum ki ...arsızın tekiyim zaten ne söyleseniz boş ..:roflol:huyum kurusun huyum kaydirigubbakcemile3

şu huyumu kurutmaya uğraşıyorum uğraşıyorlar ama nafile henüz elle görülür bir sonuç elde edilemedi kaydirigubbakcemile3:roflol: bu cümle de hastahane raporları gibi oldu heee:roflol:

yaman eğer okuyorsa lülülü yazmışsın ..o dilini kerpetenle kapıya kıstırırsam görürsün lülülüyü :roflol:
sana ulennn demiyeceğim zaten ..artık sana yaman hanım diyeceğim :roflol:
günaydınlar yaman hanım nasılsınız :roflol:

ece sana gelince ne yapayım kafan cazip geliyor vurasım geliyor kaydirigubbakcemile3
sen de benim kafama vur ne olacak sanki ..gerçi vursanda bir işe yaramaz adam olmam ben ama en azından hırsını almış olursun kaydirigubbakcemile3

bu arada bat seni pissss takdir ettim heeee :lepi: gel bi öpeyim de diğerleri çatlasın Şeniz

Günaydın hanımlar. Kibar feyzo zindesin yine maşaallah gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

sabah dopingimi aldım dermişim:roflol::roflol::roflol:

her zamanki halim ulennn .. sana ulennn dememin sakıncası varmı yoksa sana da mı saliha hanım diyeyim kaydirigubbakcemile3:roflol:

Kız robot coŞtun gene sabahtaaannnnnn
ne gÜzel ÇekıŞtırdık senı ohhhhhhh
sana yetıŞmek ıÇın motor taksak gene yetıŞemeyız
herkesee gÜnaydınnnnnnnnnnnnnn

ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz

Günaydın cnm hoşgeldinnn

ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz

evet aynen öyle ...kimse yetişemez bana kimmmmmse kaydirigubbakcemile3 ağzımı seveyim :roflol::roflol: varmı benim gibi hoşsohbet ulennn kaydirigubbakcemile3 pardon yaman hanım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…