canım ya günler geçmiyordur sana şimdi eşinde yok ama sabret beklenen gün çabuk gelir derler inş en kısa zamanda eşinede bebeğinede kavuşursun benim hamilelik iyi gibi başlarda çok ağrım sancım oluıyordu ama yavaş yavaş düzeliyorum şimdi sadece bulantım ve mide yanması var oda oluyomuş bebişimde iyi teyzesi cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyoruz bizde kendine iyi bakopuyorumnanaktan
evet güzel oluyor seviyorum kaynanamla oturup sohbet etmeyi bi arkadaş gibi konuşuyoruz...
sağol hannemcim darısı sana inşallah kasık ağrılarım olmazmı oluyordu hemde çok şiddetli vajinama kadar vuruyordu ağrısı ama sebebi idrar yollarımın iltihaplı olmasıymış ama ben çok şiddetli ağrılar çektim geceleri uyutmuyodu tuttuğu vakit testi 12 haftalıkken yaptırdım canım pazartesi aldım sonucu dün doktoruma gösterdim senin ne kadarlık oldu bebişlerin bu arada senin nasıl gidiyo hamilelik bebişler nasıl..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:.
ama ayıp oluyo ben çok aşeriyorum yaprak sarmasını kaynanam çok güzel yapıyo limonlu
sarmısaklı salçalı çok güzel oluyo ya bak şimdi benimde canımı çektirdiniz...
[
çiğ köfteyi severim eşim dışardan alıyo etsiz hem çok acı hemde çok güzel ama yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri midemi yakıyo...
az değilsiniz ha robot gitti dedikodu kazanı başladı ama onun hoşuna gidecek bu durum yarın sizinle uğraşmaya bi bahanesi oldukaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
aa nerde kız kociş
YAMAN,HANNEM siz neler yapıyorsunuz bakiim
az değilsiniz ha robot gitti dedikodu kazanı başladı ama onun hoşuna gidecek bu durum yarın sizinle uğraşmaya bi bahanesi oldukaydirigubbakcemile3
bugün çok agresif herkesin kafasına vuruyor
iki kere benim de vurdumafoldumben
kimse kalmadı dıye kendı aramızda yemeklerden bahsetmiştikkaydirigubbakcemile3
evet yarın robota malzeme çıksın dıye yazdık zaten bızdezemuszemus
bugun zaten bana 3 kere vurduklava:
HAZIR GİTMİŞKEN DEDİKODU YAPALIM
BENDE ULEN DİYO DİYE KIZDIM ONA O DA ALINGANSIN DEDİ BANA HALBUKİ BEN ULEN KELİMESİNİ SEVMEM KABA GELİR BANA OHH İÇİMİ DÖKTÜM :roflol:
şutarafagitti
bana da alıngansın dedi,bende hassas insanım ben dedim
yarın okur artık yazdıklarımızı kafamıza kaçkere vurur bilmemsırnaşık şey
belki de okuyordur çıkmamıştır kimbilir heran yazabilirkaydirigubbakcemile3
dök dök rahatla canım
EĞER OKUYOSA lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
YRN OKUYACAKSA :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
Günaydın hanımlar. Kibar feyzo zindesin yine maşaallah gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
sabah dopingimi aldım dermişim:roflol::roflol::roflol:
her zamanki halim ulennn .. sana ulennn dememin sakıncası varmı yoksa sana da mı saliha hanım diyeyim kaydirigubbakcemile3:roflol:
zemuszemus günaydınnn zemuszemus
Günaydın herkeseeeeezemuszemus
de de sakıncası yok istediğini de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kız hoşgeldin :dance: :dance: :dance:
Kız robot coŞtun gene sabahtaaannnnnn
ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz
herkesee gÜnaydınnnnnnnnnnnnnn
Kız robot coŞtun gene sabahtaaannnnnn
ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz
herkesee gÜnaydınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?