bazen diyorumki bırak korunmyı bazen de bekle diyorum ..yumurtlama gününde ilşkiye girip hemen hamile kalan varmı acep ..
Yamancım nice mutlu senelere ,sağlıklı ,huzurlu nice yaşlar dilerim.
Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile
hadi hayırlısı
GİT BAKALIM CNM BELKİDE MELEĞİN VARDIR ORDA SENİ BEKLİYODUR zemuszemus
Ayyy çok heyecanlıyım canlarım çok. Garip olacak 8 yıl sonra doğum evine ilk defa gireceğim. Aslında o günleri hatırladıkça ayaklarım geri geri gitmiyor da değil hani..
Ama gitmem lazım dimi eyvahedigeldismile
sağol Bat canımcım ii olmana sevindim cinsiyetini ne zaman öğreneceksin kaç haftalık oldu bebişin
kimse kalmadı dıye kendı aramızda yemeklerden bahsetmiştikkaydirigubbakcemile3
evet yarın robota malzeme çıksın dıye yazdık zaten bızdezemuszemus
bugun zaten bana 3 kere vurduklava:
eveeeeeettt ...sabah oldu hanım ağa geldiii..ve yazdıklarınız okudu ..ne edeceksiniz şimdi hee ..kaçmaya yer arayın ...
ayaklarınızdan mı astırsam çarmıha mı gersem bilemedim ...
köy meydanının ortasında ayaklarınızdan vurdurtup sakat mı bıraksam acep ...emin olamadım ...siz topiğe damlayana kadar düşüneyim bari kaydirigubbakcemile3
kafaya toklatmak kimden kaldı bana bilmiyorum ...lisedeyken hiç tokmak da yemedim ama demekki içimde uhde kalmış size nasip oldu :roflol:
içinizi dökmüşsünüz ama ben zaten bunları biliyordum ki ...arsızın tekiyim zaten ne söyleseniz boş ..:roflol:huyum kurusun huyum kaydirigubbakcemile3
şu huyumu kurutmaya uğraşıyorum uğraşıyorlar ama nafile henüz elle görülür bir sonuç elde edilemedi kaydirigubbakcemile3:roflol: bu cümle de hastahane raporları gibi oldu heee:roflol:
yaman eğer okuyorsa lülülü yazmışsın ..o dilini kerpetenle kapıya kıstırırsam görürsün lülülüyü :roflol:
sana ulennn demiyeceğim zaten ..artık sana yaman hanım diyeceğim :roflol:
günaydınlar yaman hanım nasılsınız :roflol:
ece sana gelince ne yapayım kafan cazip geliyor vurasım geliyor kaydirigubbakcemile3
sen de benim kafama vur ne olacak sanki ..gerçi vursanda bir işe yaramaz adam olmam ben ama en azından hırsını almış olursun kaydirigubbakcemile3
bu arada bat seni pissss takdir ettim heeee :lepi: gel bi öpeyim de diğerleri çatlasın Şeniz
Günaydın hanımlar. Kibar feyzo zindesin yine maşaallah gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
zemuszemus günaydınnn zemuszemus
Günaydın herkeseeeeezemuszemus
Kız robot coŞtun gene sabahtaaannnnnn
ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz
herkesee gÜnaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız[/QUOTE
günaydın teolgcum nasılsın nasıl gidiyo kaç haftalık oldun...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah..
sağol canım 13+4 günlük olduk teyzesi inş cinsiyetinide 7 mayısta randevum var o zaman öğrenirim ama doktorum 12 haftalıkken tahminde bulunmuştu kıza benziyor bacak aralarında çukurluk var demişti bende sevindim ne yalan söyleyeyim çünkü içmden hep kız geçiyor benimde ama kesin değil tabiki inş doktora gittiğim gün gösterir cinsiyetini saklamaz bebişim...
alemsin robot ya valla sabah sabah güldürdün benikaydirigubbakcemile3 allahta seni güldürsün demek pis takdir ettin ha ama niye takdir edildiğimi hatırlayamadım bendede acayip unutkanlık başladı he ne olacak benim bu halim....:hulya:
..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nalooo uyudunuzmu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?