Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bazen diyorumki bırak korunmyı bazen de bekle diyorum ..yumurtlama gününde ilşkiye girip hemen hamile kalan varmı acep ..

Yamancım nice mutlu senelere ,sağlıklı ,huzurlu nice yaşlar dilerim.

Aa önce bi arkadaşımdan çiçek geldi hihoyyyt aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2

Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile

bu arada millet şu örgü battaniyeli nevresim takımlarına bayılıyorum ..yatak örtüsü olarak da kulanabiliyorsun ..çok hoşlar yaaa

ben de abant otellerine bakıyorum ..23 nisanda kaçmayı düşünüyoruz ...oteller çok pahalı ama bakıyorum kafama göre bir şey bulabilirsem oldu bu iş kaydirigubbakcemile3

sağol Bat canımcım ii olmana sevindim cinsiyetini ne zaman öğreneceksin kaç haftalık oldu bebişin

sağol canım 13+4 günlük olduk teyzesi inş cinsiyetinide 7 mayısta randevum var o zaman öğrenirim ama doktorum 12 haftalıkken tahminde bulunmuştu kıza benziyor bacak aralarında çukurluk var demişti bende sevindim ne yalan söyleyeyim çünkü içmden hep kız geçiyor benimde ama kesin değil tabiki inş doktora gittiğim gün gösterir cinsiyetini saklamaz bebişim...

kimse kalmadı dıye kendı aramızda yemeklerden bahsetmiştikkaydirigubbakcemile3

evet yarın robota malzeme çıksın dıye yazdık zaten bızdezemuszemus

bugun zaten bana 3 kere vurdu klava:

valla öyle bi bahsettinizki canım çekti bi ara ama şuna midem bulanıyor hiç birşeyi görmek istemiyorum...

alemsin robot ya valla sabah sabah güldürdün benikaydirigubbakcemile3 allahta seni güldürsün demek pis takdir ettin ha ama niye takdir edildiğimi hatırlayamadım bendede acayip unutkanlık başladı he ne olacak benim bu halim....:hulya:

Günaydın hanımlar. Kibar feyzo zindesin yine maşaallah gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

günaydın salihacım nasıl gidiyo hamişlik varmı bulantın ağrın falan...

zemuszemus günaydınnn zemuszemus

Günaydın herkeseeeeezemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız ..

Kız robot coŞtun gene sabahtaaannnnnn
ne gÜzel ÇekİŞtİrdİk senİ ohhhhhhh
sana yetİŞmek İÇİn motor taksak gene yetİŞemeyİz
herkesee gÜnaydınnnnnnnnnnnnnn

BİR YIL DAHA BİTTİ' AMA SAKIN ÜZÜLME ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR DİYE...
UNUTMA Kİ HERKES AYNI ŞEYİ YAŞIYOR.
BU YILIN SONUNDA GERİYE BAKTIĞINDA UMARIM "HARİKA BİR YILDI" DERSİN...
DİLEĞİM BUGÜN DİLEDİĞİN TÜM DİLEKLERİNİN GERÇEK OLMASI...
GELECEĞİNİ OLUŞTURACAK HER YENİ GÜN'BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA GÜZEL'İSTEKLERİNE UYGUN VE SENİ MUTLU EDECEK ŞEKİLDE OLSUN!
BELKİ YANINDA DEĞİLİM AMA BİL Kİ KALBİMİN EN DERİN YERİNDE BUGÜNÜ SENİNLE KUTLUYORUM...
DOÜUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE YILLARA SEVDİĞİNLE SEVDİKLERİNLE BERABER...
İYİKİ DOĞDUN YAMANCIK....a.s.:teytey:Şeniz

inş.. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ..ALLAH gönlüne göre verir inş..ben de kızlara bayılıyorum ama illa kız olsun demiyorum ..sağlıklı olsun da farketmez ...
takdir etmemin sebebine gelince arkasından dedikodu yapıyorsun dedinya ondan kaydirigubbakcemile3:roflol:

valla bat ben sanki hamile değilmişim gibi sadece karık ağrılarım var o da arada gelip gidiyo şükür başka da bir sıkıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…