KADIN SAPIK RESMEN :1shok:
İNANMAZSINIZ AMA BİR GÜN KOCAM BENDEN AYAK TIRNAKLARINI KESMEMİ İSTEDİ BENDE İĞRENÇSİN FALAN DEDİM CİDDİYE ALMADIM ERTESİ GÜN ANASINA GİTTİK BENDE ANLATTIM GÜLEREK KADIN TIRNAK MAKASI ALMIŞ GELMİŞ OĞLUNUN TIRNAKLARINI KESMEYE ŞOK GEÇİRDİM kafamçokkarıştı
kayınpeder nasıl
benimki vasıfsız kaynanam tarafından sindirilmiş kendı fıkrı olmayan bi adam :tomato:
ayy çok şükür binlerce kere hamdolsun yüce RABBİM e ne eşimin ailesi karışır bize ne de benim ailem. kaynanam dünya iyisi bir kadın RABBİM onu cenetiyle mükafatlandırsın inşaALLAH. çok şükür 1 kerecik dahi kırmadı tabi bende onu. RABBİM esirgesin inşaALLAH
TANIMAK İSTERDİM O MUKADDES İNSANI mirmirmirmir KAÇMIŞ ZAVALLI :lepi:
ne var sen de kesseydin..ben kocamın herşeyini yaparım valla ...ayyy yerim onu bennnŞeniz aklıma ne geldi..birisi topic açmış ...sevgilinin ya da eşin yanında gaz çıkartılırmı filan diyekaydirigubbakcemile3 ...yorum yapanlardan bazıları hayır olmaz kocam böyle birşey yapamaz filan demiş ...valla ben biraz iğrençmiyim bilmiyorum ama olabilir yani böyle durumlar ..kadında da olabilir erkekte de insanlık hali sonuçta ...kocamın herşeyini doğal karşılarım ...herşeyiyle seviyorum ben onu ...Şeniz
kaçmış mı:roflol::roflol:
kaynananın kocası mı kaçmış ay süpersin yaaaaakaydirigubbakcemile2
5 haftalık teyzesi ne yapayım canım çok istedi
uff çıkmam lazım keşke kalsam da sohbet etsek ama evi silip süpürmem lazım yarın en az 10 kişi var misafirim akşama da yemeğim yok.ve hiç bişi yapasım da yokkafamçokkarıştı
SEVGİ AYRI AYAK TIRNAĞI KESMEK AYRI CANIM BEN YAPAMAM DOĞRUSU ALLAH ONADA BANA DA İKİ EL VERMİŞ EEE BENİDE DOĞURAN ANNE ONUDA DEMEKKİ BİR FARK YOK KENDİ TIRNAKLARINI KENDİ KESİCEK
masallah canimm hepsi buyuyor topigimiz her ay birini dogurtcak desene..canin istedimi ye canimm kasma ama hamileyimmm diye ilk aylardan kilo almamani tavsiye ederim benim 7.ayim olucak 3 kilo aldim simdiye kadar doktorumda demisti ilk aylarda ne yersen ye ona bi yarari olmaz ama sutunu peynirini felan ye demisti aksamlari sut ic yat hem mide yanmasina cok iyii geliyorr bol bol meyve yee hamilelikte kabuzlugu onluyor meyve.yesil cay ic tadi pek guzel degil ama onun meyvelileride var onlardan dene....benim canimda cok cukulata istiyorr amaa bide su var hamilelikte neyi cok yersen bebekte dogduktan sonra ona cok dustun olurmuss acikcasi cukulataya duskun olmasini istemedigim icin pek fazla yemiyorumm
öyle düşünme işte ..sevgi ayrı ne demek ..sevmek her zaman olmalı ..tırnak kesmeye gelince sevgi olmuyormu ..yarın eşin yatak döşeklik olsa altından alman gerkese ALLAH muhafaza da yok iğreniyorum yapamam mı diyeceksin...ben yaparım valla iğrenmem ..o benim eşim hayat arkadaşım ...ona da el vermiş ama artık birey değilsiniz bir bütün oldunuz siz ...kendini ondan ayrı bir varlık gibi görmemen gerek... yeri gelir sen kesersin yeri gelir o keser ...karı koca birbirlerinin tırnağını da keser herşeyini de yapar ...valla benim eşim herşeyimi yapar ...tırnağımı da kes desem keser ..
masallah canimm hepsi buyuyor topigimiz her ay birini dogurtcak desene..canin istedimi ye canimm kasma ama hamileyimmm diye ilk aylardan kilo almamani tavsiye ederim benim 7.ayim olucak 3 kilo aldim simdiye kadar doktorumda demisti ilk aylarda ne yersen ye ona bi yarari olmaz ama sutunu peynirini felan ye demisti aksamlari sut ic yat hem mide yanmasina cok iyii geliyorr bol bol meyve yee hamilelikte kabuzlugu onluyor meyve.yesil cay ic tadi pek guzel degil ama onun meyvelileride var onlardan dene....benim canimda cok cukulata istiyorr amaa bide su var hamilelikte neyi cok yersen bebekte dogduktan sonra ona cok dustun olurmuss acikcasi cukulataya duskun olmasini istemedigim icin pek fazla yemiyorumm
öyle düşünme işte ..sevgi ayrı ne demek ..sevmek her zaman olmalı ..tırnak kesmeye gelince sevgi olmuyormu ..yarın eşin yatak döşeklik olsa altından alman gerkese ALLAH muhafaza da yok iğreniyorum yapamam mı diyeceksin...ben yaparım valla iğrenmem ..o benim eşim hayat arkadaşım ...ona da el vermiş ama artık birey değilsiniz bir bütün oldunuz siz ...kendini ondan ayrı bir varlık gibi görmemen gerek... yeri gelir sen kesersin yeri gelir o keser ...karı koca birbirlerinin tırnağını da keser herşeyini de yapar ...valla benim eşim herşeyimi yapar ...tırnağımı da kes desem keser ..
SEN NASIL Bİ KADINSIN YAA ADAMI BULUP TIRNAKLARINI KESESİM GELDİ... ALLAH VERMESİN HASTALIK BİŞEYE BENZEMEZ TABİİ HERŞEYİNİ YAPARIM AMA ŞU AN BANA EZİYET GİBİ GELİYO BUNU BENDEN İSTEMESİ BENDE ÇALIŞIYORUM ARTI EVİN Bİ SÜRÜ İŞİ VAR KALKSIN YAPSIN BEN O YÜZDEN YAPMIYORUM DOĞRUSU DEDİĞİM O ODA BENDE ÇALIŞIYORUZ BENDEDE İKİ ONDADA İKİ EL VAR:umursamaz:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
aaaaa bende yaparimm valla esimii cok severimm geceleri bile kalkar ustunu kontrol ederimm asla kiyamam esimeee tirnaklarinii bile cok kestigim olduu...sevgi bence herseyiyle bir butun olmak.ben simdi hamileyimm esimde bana isten yorgun bile gelse yemekten sonra hemen masaya yardim ederr cogu seyini kendi yapim diye ugrasirr sagolsunn,,,herzaman iyii gun olucak diye biseyy yokk...sevgi iyi gunde kotu gunde paylasmaktir bir butun olmaktir benceeeeeeeeeeeeee
katılıyorum sana
yemeğimi temızlıgımı vs herseyımı yaparım ama tırnaklarını kesmem arada masaj da yaparım ama o işi yapmam
maaşallah yaa..7 ayda 3 kilo çok iii...kafamçokkarıştı ben meyveye bayılıyorum valla ..meyve süt çok severim de çikolataya da hastayım ne olacak bilmiyorum ..kan şekerim de düşüyor benim gün içinde ..o yüzden mutlaka şeker takviyesi gerekiyor ..inş.ben de senin gibi az kilo alırım ..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?