:Saruboceq:
süperim tabi ...çok fenayım çokkkk ...nerden geliyorsa aklıma bunlar ..cadıyım cadıkaydirigubbakcemile3 yaşasın cadılık kötükedihüso en ufak bir şey olsa ama kedi gibi büzüşüp aman karıcığım demeyi biliyorlar ..siz de onlara vicdan azabı çektirin ulennnn ..sositososito
senin kocan pis bir dayak istiyor ama hadi neyyyysee ..anasını tanımıyormu da yok öyle yok böyle diyor yaaa..hey ALLAHIM tüm erkekler böyle yaaaaawwww ..bizimki hariç :Saruboceq::Saruboceq:
herkesin derdi var desenize ...zaten bu forumda herkesin bir derdi var ..konuları okuyunca halime şükredip kocam melekmiş diyorum heee :Saruboceq::Saruboceq:
tanımıyor anasını
sen kaynanamı görsen çok seversinopuyorumnanaktan
sana öyle güzel konusur ki bu kız da amma yalancıymış dersinhihoyyyt
e onun anası olunca tanımaması da normal gelıo bana:çok üzgünüm:
benim kocam da melek ama işte bu anası ailesi konuları hariç
hatta kaynanamı aradım oğlun eve gelmıo dedim orda mı dedim güzellikle görümcem aldı bacaksız telefonu
kimbilir napıosun da kaçırıosun kocanı evden dedi bak sen yaaaaaalsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hadiyaaa sen ne dedin peki cadı görümcene ..bekarmı bu görümceler ..ben olsam ağzının payını verirdim valla ...duramamkikaydirigubbakcemile3
görümcenin kocasıyla sorunu yokmu çok mu yağ bal sanki ..sen de onunkileri yüzüne vur
hadiyaaa sen ne dedin peki cadı görümcene ..bekarmı bu görümceler ..ben olsam ağzının payını verirdim valla ...duramamkikaydirigubbakcemile3
görümcenin kocasıyla sorunu yokmu çok mu yağ bal sanki ..sen de onunkileri yüzüne vur
offf ben 4 senedir ugrasıyorum
işine gelınce anlıo işine gelmeyınce anlamıo
erkekler bizim gbi değil daha çabuk sıkılıp daha cabuk pes edıolar
biz kadınlar daha sabırkyız
benım kaynana pisliği
çocuga daha erken cocuga gerek yok dıye benı sınır edıo 4 sene bitti bizim ya 10 sene evliyen mı yapacaz
habire başının etini yıyo oğlanın
benım kocam çok iidir ama kaynana ve ıkı cadı bilmiş grmce burnumuzdan getirio
senın karın çok alıngan çok hassas bizi sevmıo
kaçkare duydum kocama böle derlerken
bekar canım görümcem sevgilisi var ama kaynanam sevgilisini begenmıo onların aılesıne yakısmıomuşşşhihoyyyt
ne dedim hatırlamıyorum sinirle galiba suratına kapadım telefonu ben öle agzım çok laf yapmaz ınsanların kırıcı konusmaşarı karsısında şok olurum kalırım öyleakannehir
ağzının payını versen sen suçlu olursun bire bin katar anlatır bu bir.... Ikincisi o paçozlar (görümceler) yüzüne tükürsen yağmur yağıyo diye birde kalkar allaha şükreder cinsten yaratıklardır iyice sinir bozarlar
ağzının payını versen sen suçlu olursun bire bin katar anlatır bu bir.... Ikincisi o paçozlar (görümceler) yüzüne tükürsen yağmur yağıyo diye birde kalkar allaha şükreder cinsten yaratıklardır iyice sinir bozarlar
ben olsam sen önce ailene kabul ettiremediğin sevgiline bak derdim ...ağzın laf yapmıyorsa azıcık yapsın ...böyle durumlarda ağzının payını vereceksin..vermezsen başına çıkarlar ...ukalaya bak ukalaya ..bu bekar kısmı hep böyle oluyor zaten ..kendilerini birşey sanıyorlar sesleri oraya buraya çıkıyor ..ama evlenince kocaları bir güzel susturuyor onları ...
çocuk için erken mi diyo:1shok:uf uf uf kocalar kaynanalar çekiştirilmiş tühh ya ben geç kaldımm:)
ben olsam sen önce ailene kabul ettiremediğin sevgiline bak derdim ...ağzın laf yapmıyorsa azıcık yapsın ...böyle durumlarda ağzının payını vereceksin..vermezsen başına çıkarlar ...ukalaya bak ukalaya ..bu bekar kısmı hep böyle oluyor zaten ..kendilerini birşey sanıyorlar sesleri oraya buraya çıkıyor ..ama evlenince kocaları bir güzel susturuyor onları ...
eşin seni destekliyorsa ağzının payını verdiğinde suçlu olmazsın merak etme ...ama eşin de onları savunursa suçlu olursun tabi..ne dmek yaaa bana laf söylemek ...anammı babammı ..karışmaya laf söylemeye ne hakları var ...
TABİKİ KOCALAR BİZDEN YANA OLMADIKLARI İÇİN DEDİKLERİM OLUYO TATLIM EVLENDİLERMİ ANALARININ KARDEŞLERİNİN FARKINA VARIYOLAR NE SEVİYOLAR NE SEVİYOLAR ohaoldumsmile
acaip bi soğukluk var eşimin ailesi ile aramda.aynı sitedeyiz hafada 2 kez gidiyoruz.hatta eşim hafta da1.pek düşkün değil ailesine.belki kendince sebepleri vardır bilemiyorum.ama ben onun ailesi ile taban tabana zıt karakterlerdeyim.artı başka başka sebeplerim de yok değil.
BİRDE BEN BİRAZ ŞAPŞALIM AĞZIMI AÇAMIYORUM NASIL İYİMİSİN MUHABBETİNE BİLE GİREMİYORUMsempatiksalakcinni
ayyy ben kocama yaranmak için konusuom valla kaynanamla ozellıkle kocam varsa daha çok konusuom
ama :umursamaz: işe yaramıo
aman kocan da gitmiosa hiç dert etme sen.
ben de çok zıtım bu çok sorun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?