Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ama ben size hep diyorum oyunu akıllı oynayın ..o sizi mi kırıyor siz de onu kırmanın bir yolunu bulursunuz elbet ....kaybedeceklerini anlasınlar kaybetme korkusu dolsun içlerine birazki anlasınlar kıymetinizi ...şimdi nasılsa gitmeyeceğinizi biliyorlar ondan rahatlar ...gitmeyin de tabi ..evden gitmek de neymiş ...gitmeyin ama farklı yollarla onlara vicdan azabı çektirin ...o hepsinden beter etkili olur

tanımıyor anasını
sen kaynanamı görsen çok seversinopuyorumnanaktan
sana öyle güzel konusur ki bu kız da amma yalancıymış dersinhihoyyyt
e onun anası olunca tanımaması da normal gelıo bana:çok üzgünüm:

benim kocam da melek ama işte bu anası ailesi konuları hariç
hatta kaynanamı aradım oğlun eve gelmıo dedim orda mı dedim güzellikle görümcem aldı bacaksız telefonu
kimbilir napıosun da kaçırıosun kocanı evden dedi bak sen yaaaaaalsanaalsanasmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hadiyaaa sen ne dedin peki cadı görümcene ..bekarmı bu görümceler ..ben olsam ağzının payını verirdim valla ...duramamkikaydirigubbakcemile3

görümcenin kocasıyla sorunu yokmu çok mu yağ bal sanki ..sen de onunkileri yüzüne vur

bekar canım görümcem sevgilisi var ama kaynanam sevgilisini begenmıo onların aılesıne yakısmıomuşşşhihoyyyt

ne dedim hatırlamıyorum sinirle galiba suratına kapadım telefonu ben öle agzım çok laf yapmaz ınsanların kırıcı konusmaşarı karsısında şok olurum kalırım öyleakannehir

ağzının payını versen sen suçlu olursun bire bin katar anlatır bu bir.... Ikincisi o paçozlar (görümceler) yüzüne tükürsen yağmur yağıyo diye birde kalkar allaha şükreder cinsten yaratıklardır iyice sinir bozarlar

çocuk için erken mi diyo:1shok:uf uf uf kocalar kaynanalar çekiştirilmiş tühh ya ben geç kaldımm:)

ben olsam sen önce ailene kabul ettiremediğin sevgiline bak derdim ...ağzın laf yapmıyorsa azıcık yapsın ...böyle durumlarda ağzının payını vereceksin..vermezsen başına çıkarlar ...ukalaya bak ukalaya ..bu bekar kısmı hep böyle oluyor zaten ..kendilerini birşey sanıyorlar sesleri oraya buraya çıkıyor ..ama evlenince kocaları bir güzel susturuyor onları ...

eşin seni destekliyorsa ağzının payını verdiğinde suçlu olmazsın merak etme ...ama eşin de onları savunursa suçlu olursun tabi..ne dmek yaaa bana laf söylemek ...anammı babammı ..karışmaya laf söylemeye ne hakları var ...

ayyyy süpersin yaa:roflol:
tabi canım abartmakta ve yalancılıkta
üstlerine yoktur

aayyyy benımkının biri de evli o ondan daha ......
istanbulun sosyetelerınden
evine kımseyı karıstırmaz ama baskasının evine karsır herseye mudahele
kendını agırdan satar

evet bundan sonra ben de susmayacağım onlara karşı savaş açıyorum yaşasınnnnhihoyyyt

TABİKİ KOCALAR BİZDEN YANA OLMADIKLARI İÇİN DEDİKLERİM OLUYO TATLIM EVLENDİLERMİ ANALARININ KARDEŞLERİNİN FARKINA VARIYOLAR NE SEVİYOLAR NE SEVİYOLAR ohaoldumsmile

acaip bi soğukluk var eşimin ailesi ile aramda.aynı sitedeyiz hafada 2 kez gidiyoruz.hatta eşim hafta da1.pek düşkün değil ailesine.belki kendince sebepleri vardır bilemiyorum.ama ben onun ailesi ile taban tabana zıt karakterlerdeyim.artı başka başka sebeplerim de yok değil.

TABİKİ KOCALAR BİZDEN YANA OLMADIKLARI İÇİN DEDİKLERİM OLUYO TATLIM EVLENDİLERMİ ANALARININ KARDEŞLERİNİN FARKINA VARIYOLAR NE SEVİYOLAR NE SEVİYOLAR ohaoldumsmile

biz kocamla nişanlıyken gizli kaçamaklar yapardık baska şehirlerde ıkı gunluk tatıllere giderdik:)
eşim o zaman zaten kendı bekar evinde kalıodu aılesıyle bile diil
o zamanlar derdım içimden ne gamsız ailesi var insan oğlunu bıkere aramaz mı dıe

evlenince kıymete bindi bu çocuk
günde 3 kere arar kaynanam ama hep iş saatınde evdeyken aramaz kocam
cep telinden görürüm kayıtlşarda
bazen de aklına bişi takılır kaynanamın ya senın şu ilkokulda sınır arkadaşın olan sarışın çilli çocugun adı neydı o takıldı der aklıma gece saat 11 bucuk:))
onu soracaktım der .Bu arada kapatırken de hmm tamam sen nerdesin peki der kocama o da nerde olayım evdeyim der:roflol:

aman kocan da gitmiosa hiç dert etme sen.
ben de çok zıtım bu çok sorun zaten

BİRDE BEN BİRAZ ŞAPŞALIM AĞZIMI AÇAMIYORUM NASIL İYİMİSİN MUHABBETİNE BİLE GİREMİYORUMsempatiksalakcinni

ayyy ben kocama yaranmak için konusuom valla kaynanamla ozellıkle kocam varsa daha çok konusuom

ama :umursamaz: işe yaramıo

ayyy ben kocama yaranmak için konusuom valla kaynanamla ozellıkle kocam varsa daha çok konusuom

ama :umursamaz: işe yaramıo

YAA KIZIYO BİDE BANA KOCA SURATSIZSIN KONUŞMUYOMUSUM DİYE AMA NE KONUŞAYIM ORTAK NE VAR ANLAMADIM KENDİ KENDİNE MIRIL MIRIL Bİ AYAĞA KALKAR GUZUUUMM DİYE KOCAMI ÖPER FALAN SON DERECE FESAT VE KOCAMA GÖRE BİR O KADAR ZAVALLI BİR ANNEopuyorumnanaktan

aman kocan da gitmiosa hiç dert etme sen.
ben de çok zıtım bu çok sorun zaten

ben dert etmiyorum zaten cnm:)ama kaynana arada laf sokuyo aynı bahçenin içindeyiz ama el gibiyiz de .bi ara neden gelmiyosun derdi ben de hiçç evdeyim deim en son yine aynı cvbı verdiğim de tamam evdesin de nie gelmiyosun dedi bende cvp vermedim.herkes dalga geciyomuş ta aranız mı kötü diyomuş ta.sen bana nişanlıyken göstermediğin ilgiyi alakayı şimdi benden nası beklersin diyorum kendi kendime.bi de onların savsakalaması yüzünden biz en az 1 1,5 sene geç evlend,k ve ayrı ayrı şehirlerdeydik eşimle kırk yılda bi gelebiliyodu.benim hasretten bi ara öle gözüm dönmüştü ki beraber oturalım bile dedim.çünki ev alıp öle evlendireceklerdi bizi hep öle diyolardı.ama hala kiradayız.onlar ödüyo kirayı hatta gecen sene kira zammı geldiğinde beraber oturma meselesi açılır gibi oldu.bende büyük görümceme dedim ki ben hem 4 sene bekley,ip hemde aynı evde oturamam.kaynana ile de konuştuk bu meseleyi dedi ki gözünü pörtleterek hani dedi bi ara oturuyodun benle dedi.bende dedim ki o 2 -3 sene önceydi daha erken evlenelim diyeydi dedimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…