Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya eli olması değilki mesele ..mesele hayatta herşeyiyle eşini kabullenip herşeyini yapabilmek anlıyormusun ..ben keserim ama eşim de keser tırnaklarımı istesem yani ..ben de tırnağını hiç kesmedim eşimin şuana kdar ama kes dese keserim ne olacak sanki ...ben de çalışıyorum ama mevzu çalışmak değilki ...hem bi tırnak kesmekte ne var yani..hem muhabbetiniz arta emin ol ...kocan sana ayrı bir sevgi duymaya başlar benden söylemesi ...valla bizim evde herkes herşeyi yapıyor ..eşim bana evde yardım da eder ..tırnağımı kes desem de keser ..hiçbir konuda şunu yapmam bunu yapmam olayımız yok ...çok benimsemişiz birbirimizi galiba ...sevgi böyle bir şeydir zaten ...

nasıl beslendin peki ...

iyi gün kötü gün tabıkı aynı
ama o şuanda muhtaç değil
o bakımdan kesmem tırnaklarını kendı kessin nolucak kiii
ben kendıme düşen diğer görevlerımı yaparım

illaki muhtac olmalarini beklememek lazimm tabi yapilan seylerdede karsilik varsa yaparsin hep o senden beklerse yapmak sacma olur.ama esimde bana cok yapar o yuzden bende zekle ona yapicami yapiyorum yanii...herseyy karsiliklidir yanii

nasıl beslendin peki ...

ben herseyide yiyorum aslindaa.sabahlari kahvlatimi herseyiyle yapiyorum mesela sutumu hergun olmasada iciyorum ama az yagli olanindan hergun beyaz ekmek yemiyorumm gece gec saatte cok aciktigim oluyor ama yememeye ozen gosteriyorumm salatalik yiyorumm meselaa..sonra gunde hergunn mutlaka 1 1 bucuk saat kadar yuruyorum olmadi yarim saat...sonra cok disardan yemiyorumm artik sebzeler cikmaya basladii sebze pisiriyorumm bide pilavv yemiyorumm fazlaa makarnaa olsunn tatliyii cok severimm hele erkek bebekte cok tatli yersin derlerr ama serbetli tatlilar yemiyorumm sutlac vs.bunlar daha iyii hem sut acsindan hemde hafiff oluyor puding meselaa.insan cokk acikiyor bide vitaminlerdende oluyorr cok aciktigimda meyve yedim cok elma yerimm ben cokta severimm..is yerimde bile herkez alismistii elma yememe fazla fazla koyardim is cikisida baskalarina dagitirdim kalanlarii

haa bu arada boll suu iciyorumm gunde 2 litreden fazlaa zaten cok susuyorsun bazen 3 litre bile ictigim oluyorr

illaki muhtac olmalarini beklememek lazimm tabi yapilan seylerdede karsilik varsa yaparsin hep o senden beklerse yapmak sacma olur.ama esimde bana cok yapar o yuzden bende zekle ona yapicami yapiyorum yanii...herseyy karsiliklidir yanii

benim kocam da bana yardım eder
hatta çok yorgunsam yemek yapmama kızar
sürekli bana haftasonları temızlıkcı al ndn sen yapıyorsun der
çamasır asarım arkada boş odam var sesını duyar gelır yardım eder
her aksam yemekten snr sofra toplamama yardım eder
aldıgımız sebzelerı yıkar temızler difrize atar poşetleyip.

:icecream:

ee dahaa ne istiyosun canimm sende ona yapmissin cokmuu

benim şuandaki genel beslenme tarzım bu ..diyet olarak yaptığım yani ...hamile kalınca da aynı senin gibi beslenmeyi düşnüyorum inş. pilav makarna ben de yemiyorum ..ben de çok acıkınca meyve yerim ...ii imiş ..bana uyar bu iş inş. ozaman kaydirigubbakcemile3

ee dahaa ne istiyosun canimm sende ona yapmissin cokmuu

bana çok yardım eder evet
ama diyelim tuvaletin sifonu bozuldu haftalarca bi adama rayıp da onu yaptırmaz ya da kendı de yapmaz((
diyelim musluk bozudlu çaresine bakmaz,

ama evet bana çok yardım eder

SEN ŞANSLISIN HATTA ÇOK ŞANSLISIN alkisalkisalkis

nivea nın yüz maskeleri var kullandını mı hiç kızlar

bana çok yardım eder evet
ama diyelim tuvaletin sifonu bozuldu haftalarca bi adama rayıp da onu yaptırmaz ya da kendı de yapmaz((
diyelim musluk bozudlu çaresine bakmaz,

ama evet bana çok yardım eder

yok allah var esim kendi isini kendi yapar.benim babam oyleydi evde hic bir seyi yapamazdi kiz halimizle kardeslerimle ben yapardimm hepte derdim allahim nolur esim babama benzemesin diye allaha sukurki benzemedii...babamda simdi esimi arar en kucuk biseydee ama sukurki esimin elinden geliyorr

benim de babam öyleydi içi hiç rahat etmezdı kırılan dokulen bzoulan seylerın ıcabına bakardı hemen
eşim onun tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…