SEN NASIL Bİ KADINSIN YAA ADAMI BULUP TIRNAKLARINI KESESİM GELDİ... ALLAH VERMESİN HASTALIK BİŞEYE BENZEMEZ TABİİ HERŞEYİNİ YAPARIM AMA ŞU AN BANA EZİYET GİBİ GELİYO BUNU BENDEN İSTEMESİ BENDE ÇALIŞIYORUM ARTI EVİN Bİ SÜRÜ İŞİ VAR KALKSIN YAPSIN BEN O YÜZDEN YAPMIYORUM DOĞRUSU DEDİĞİM O ODA BENDE ÇALIŞIYORUZ BENDEDE İKİ ONDADA İKİ EL VAR:umursamaz:
herseyy seninn elindee canimm ben cok korkuyordumm cevremdee bi hamile kalipta 20 kilo alanlarii gordukce .biz 5 kisi hamileyiz 3 kisi fazla kilo almadik yani 3 samimi arkadas ama gicik oldugumuz birisi varr o acayip kilo aldii 1 ayda 6 kilo aldigi olmus sok oldumm hamilesin normal ama 6 kiloda yuhhh dedimm yanii...cukulatayii bende yiyorum hergun olmasada ama gec saatlerde degill suan dondurma zamanii onunlada idare ediyorumm icine kivii cilek koyy dondurmayla super gidiyorrr
iyi gün kötü gün tabıkı aynı
ama o şuanda muhtaç değil
o bakımdan kesmem tırnaklarını kendı kessin nolucak kiii
ben kendıme düşen diğer görevlerımı yaparım
nasıl beslendin peki ...
illaki muhtac olmalarini beklememek lazimm tabi yapilan seylerdede karsilik varsa yaparsin hep o senden beklerse yapmak sacma olur.ama esimde bana cok yapar o yuzden bende zekle ona yapicami yapiyorum yanii...herseyy karsiliklidir yanii
benim kocam da bana yardım eder
hatta çok yorgunsam yemek yapmama kızar
sürekli bana haftasonları temızlıkcı al ndn sen yapıyorsun der
çamasır asarım arkada boş odam var sesını duyar gelır yardım eder
her aksam yemekten snr sofra toplamama yardım eder
aldıgımız sebzelerı yıkar temızler difrize atar poşetleyip.
:icecream:
ben herseyide yiyorum aslindaa.sabahlari kahvlatimi herseyiyle yapiyorum mesela sutumu hergun olmasada iciyorum ama az yagli olanindan hergun beyaz ekmek yemiyorumm gece gec saatte cok aciktigim oluyor ama yememeye ozen gosteriyorumm salatalik yiyorumm meselaa..sonra gunde hergunn mutlaka 1 1 bucuk saat kadar yuruyorum olmadi yarim saat...sonra cok disardan yemiyorumm artik sebzeler cikmaya basladii sebze pisiriyorumm bide pilavv yemiyorumm fazlaa makarnaa olsunn tatliyii cok severimm hele erkek bebekte cok tatli yersin derlerr ama serbetli tatlilar yemiyorumm sutlac vs.bunlar daha iyii hem sut acsindan hemde hafiff oluyor puding meselaa.insan cokk acikiyor bide vitaminlerdende oluyorr cok aciktigimda meyve yedim cok elma yerimm ben cokta severimm..is yerimde bile herkez alismistii elma yememe fazla fazla koyardim is cikisida baskalarina dagitirdim kalanlarii
ee dahaa ne istiyosun canimm sende ona yapmissin cokmuu
benim kocam da bana yardım eder
hatta çok yorgunsam yemek yapmama kızar
sürekli bana haftasonları temızlıkcı al ndn sen yapıyorsun der
çamasır asarım arkada boş odam var sesını duyar gelır yardım eder
her aksam yemekten snr sofra toplamama yardım eder
aldıgımız sebzelerı yıkar temızler difrize atar poşetleyip.
:icecream:
SEN ŞANSLISIN HATTA ÇOK ŞANSLISIN alkisalkisalkis
hadi ya şanslımıyım dersinbilmiyorumkismile
ya sinirlenince bagırmaları ne olucak
KARARSIZIM BENDE EŞİM HAKKINDA BAZEN DOMUZ BAZEN CENTİLMEN OLUYO SENİNKİDE AYNI CİNS SANIRIM kafamçokkarıştı
bana çok yardım eder evet
ama diyelim tuvaletin sifonu bozuldu haftalarca bi adama rayıp da onu yaptırmaz ya da kendı de yapmaz((
diyelim musluk bozudlu çaresine bakmaz,
ama evet bana çok yardım eder
burcu ne kocanın:roflol:
yok allah var esim kendi isini kendi yapar.benim babam oyleydi evde hic bir seyi yapamazdi kiz halimizle kardeslerimle ben yapardimm hepte derdim allahim nolur esim babama benzemesin diye allaha sukurki benzemedii...babamda simdi esimi arar en kucuk biseydee ama sukurki esimin elinden geliyorr
hoşgeldin canımmmm
bebek nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?