Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy benim de aynı işte
tek ilişki bide ben 2 saat falan yataktan kalkmadım
:)
off şimdi eşimle aram ii diil die istemıom hiç
kaynanam bide cocuga ne gerek var daha dedi salak kadın
benım bugun ılıskı gecelı 12 gün oldu aynı durumdayız senle

evet hayirlsii olsun..oyle dusunme kavgaliyiz istemiyorum felann..allah verdiyse olur tabikidee.hem kaynanana nekiii ona neymiss..benim gorumcem demistii daha bekleyin felan ama olduu ki biz istiyodukkk..insallah hemen olur cunki erkekleri cok sikiyor bebek icin iliski felann.biz esimle tek iliskide oldu ama cok tartismitikk o kendini odakliyosun felan deyip kusmustu bana yapmiyorum felan demisti ama allaha sukur oldu.ben ovilasyon testi kullanmistimm yumurtlamami takip etmistimm ama test yapmadanda bende akinti olmustu ordanda anliyabiliyosun

bir ay cyclo progynova kullandım bitti bir hafta önce ve son iki günde siyah bir akıntı vardı acaba hastamı oldum

canım bilmiyorum ki ben pek anlamıyorum bu konularda o dediğin ilacı da bilmiyorumbilmiyorumkismile

katlan değil de kabullen diyorum ...kimse dört dörtlük değil ..kimbilir senin de ne huyların vardır ..herkesin mutlaka ki bir defosu vardır kaydirigubbakcemile3 ama önemli olan birbirini kabullenebilmek ..yoksa kim dört dörtlükki ... sen ayrıntılar girerek anlatmışsın ben genel olarak anlattım kaydirigubbakcemile3 ayrıntıya giremiyeceğim sayfa yetmez ..yani kısacası ii olan bir sürü şeyi varken tek bir kötü huyunu da görmezden gelip kabulleneceksin ..yoksa yürümez hiçbirşey ...ayrıca beterin beteri var ...sadece tek bir huyu varmış işte daha ne istiyorsunki kaydirigubbakcemile

onlara neyse yaaa
çocuk sanki onların olacak
benım kaynana da o çocuk annenın evine asla gtmeyecek dedinaniknanik

bende dün akıntı oldu birkere akşam çok
bugun de utanıyorum yazmaya ama kokulu akıntı var azıcık:kedi:

of yaaaaa
tabiki bend e dört dörtlük değilim canımm

sen iki saat yatmissin illaki gitmistir ben 1 saat yatmistimm benim cisim geliyor hemen 1 saatbile zor dayanmistimm vallaa

ben 1 saat isteklı yattım snr salona gectım orda uzandım uyuyakalmısım
illa gtmiştir dıosun öle mi
tutundularsa da bebek olabılır yani

robot begendigin tunik guzelmiss ikside guzel ama siyah sana daha cok yakismiss
siyahmı elbisem siyah değil lacivert kaydirigubbakcemile3 sağolasın bu arad aben çokseviyorum bu tip elbiseleri ..bana yakıştığını düşünüyorum ...elimde olsa başka rengini de alacaktım ama çingeneler gibi ne o öyle aynı elbiseden farklı renk almak kaydirigubbakcemile3

uzmanlar der ki belinin altına yastık koyup yarım saat ayakları havaya dıkıp yatın ilişkiden snr
evet çok doğru ..çok duydum bunu ben de deneyeceğim inş. kaydirigubbakcemile3
ben genelde uyuyakalıyorum heee ..o zaman kesin hemen oluverir bizim bebiş kaydirigubbakcemile3

ben 1 saat isteklı yattım snr salona gectım orda uzandım uyuyakalmısım
illa gtmiştir dıosun öle mi
tutundularsa da bebek olabılır yani

illlakkiii gitmistirr ama onemli olann yumurtlama gunune denk gelmisse bebek olmusturrr insallah olmusturrr ne kaldi sunun surasindaa.sabirsizlandiginin farkindayim insan zor bekliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…