Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

peki ece sana bir soru ? hiç eşinle yanyana uyurken mesela haftasonu iş yokken sabah yanında uyuyup ona sarılıp onu öperek uyandırdınmı ..seni çok seviyorum neden böyle oluyor yıpranıyoruz yazık değilmi bize dedinmi sevgi dolu

ROBOT SANA KATILIYORUM AMA
ECE EĞER EVLİLİĞİNİN İLK AYLARINDA BÖLE ŞEYLER YAŞASA BENDE SENİN GİBİ DERDİM AMA KOCA 5 SENE DİLE KOLAY VE YIPRANAN HEP NEDEN KADIN OLUYOR NEDEN HERŞEY KADINDA BİTİYOR KONU BOŞANMASINI İSTEMEMİZ DEĞİL EŞİNİN DEĞİŞMEDİĞİNİN AÇIKCA ORTADA OLMASI.SANA BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ.. :a015:

bir çıkardım iki çıkardım beş çıkardım
çıksam da annemin yanına gtmezdim çocuk gbi
kafamı toparlar gelirdim geri eşime sarılırdım
insanın hayatta eşinden baska kım kalacak kı yanında

alkisalkisalkis

hayır işte ben de diyorumki insanlar farklı sorunlardan dolayı senelerce de olsa bir takım hatalar yapmış olabilirler diyorum ...onlara bir şekilde yaklaşıp altındaki sebebi bulmak lazım diyrum ...

yaa herkes aynı olmayabilir ...olmaz da ..biri öyle yapar biri böyle ...bence sen yine de eşinden vazgeçme ...bu işin çözümüne bak

AH BE GÜZELİM ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ DERLER
ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ kaydirigubbakcemile
ADAMA BAKSANA BÖLE YAPSADA YAPMASANA ODUN HERİF ANLAMIYORSA KADIN KENDİNİ PARALASA DA BOŞA :a015:

heralde canım yaaaa sanki ben bişi bilmiyormuyumkaydirigubbakcemile3

üzme beni diyor adam ben de çok üzülüyoum ama sen beni çok üzüyorsun dıyor

pat yıne suclu benim başa dönkaydirigubbakcemile

AH BE GÜZELİM ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ DERLER
ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ kaydirigubbakcemile
ADAMA BAKSANA BÖLE YAPSADA YAPMASANA ODUN HERİF ANLAMIYORSA KADIN KENDİNİ PARALASA DA BOŞA :a015:

işte bu düşünce yanlış ..ben çok gördüm böyle insanları ..muhtemelen anlamadıkları bir nokta yada davranışlarının altında bir sebep vardır ...bunu evliyken bulamazlar ..boşanırlar bu sebep oortaya çıkar ..sonra da keşke zamanında biraz daha bekleseydim der her iki taraf da ..mutsuz olarak yola devam ederler anlıyormusun ..bunun örnekleri çok var..ona göre davran diyorum ben de ..hiçbirşey için geç değil ..eşinin düzelmesi için de geç değil bence ...kadın kendini paralaması değilki bu ..bu sevdiğin insan için emek vermektir...asıl sevgi budur işte ..kaçmak değil mücadele etmektir

Kardeşim evden giden adamı ben bir daha geri almam.
ilk eşimden boşandım bu ikinci evliliğim o kapıdan bir akşam geç girsin sıkıyorsa
bir daha içeri giremez doğruuuuuuuu anasına geri postalarım.
İsterse beşinci kocam olsun.
ezdirmem kendimi kimsede ezdirmesinnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy çokkk kızdım klava: kötükedihüso

oooffff robot yaaa sende beni yerden yere vurdun anacım 2 yıllık evliyim odun değilim tek ince düşünen sen değilsin geçimin ne olduğunu boşanmanın ne olduğunu barışmanın kavganın sevginin saygının nasıl olduğunu biliyorum merak etme
sana anlatmak istediğim adam anlamıyorsa naparsan yap boşa diyorum çabalayacak sevecek uğraşacaksın tabi de anlamayana ne yapsan boş boş boşşşşşşş

ben de çok kızıyorum
eve gelıo canım ama 11 de
robot bana emek vermıosun pes edıosun dedi ama
ben kuzu gbi saksıda çiçek gbi bekledım kocamı
şimdi de bana maıl atıo demın ıkı kere aradı
ben onu çıldırtıyormusum
benim farklı bir en ufak görüşüme tahammülü yok hemen pençelerını acıyor

AYNEN KATILIYORUM alkisalkisalkis

sen neden boşandın canım ilk eşinden sorsam özel mi

yaman sakin ollllll

kız robot sen adamı çatlatırsın heeee ( senin gbi konusayım)):roflol:

nereye gttiniz kaçırdım siizi yaaaasırnaşık şey

sen neden boşandın canım ilk eşinden sorsam özel mi

AHHH cnm ahhh benim ilk eşim şizofren hastasıydı.. Seviyordum eşimi ama artık ne beni nede kızını hatırlıyor ilerledi hastalığı üstün zekalı insanlarda olurmuş
hafıza kaybı var irem 6 aylıktı ayrılmak zorunda kaldım cnm allah yardımcısı olsun
iremi ve beni hatırlamıyor ... hayat işte
neyse bu durumu atlattım öldü farzettim ve yaşamıma kızım için devam ettim
görücü usulü evlendim eşime deli gibi aşığım şu an
namazlı niyazlı üzerime titreyen bir eşim var
herşeyimi bilir ben de onun kini
ama hayatta önce ben gelirim bunuda bilir
bana yanlış yapanı yada kızımın hayatını bir an olsun sekteye uğratacak kişiyi
anında çıkarırımmm yaşamımdan bunu bilir ona göre davranırrr

ama ilk evliliğimde neler çektim allah bilir anlatsam bile hayal edemezsiniz.
ama şunuda söyleyeyim eşi eve 11 de gelmeyen insan
senin durumunu anlamaz be cnm laflar hep fasa fisooo
yaşayıp göreceksin mecbursun buna
sen kendine bak.....aaaaaaaaaaaa bencil olun azıcık ya
dünyaya bir daha mı geleceğinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hihoyyyt :icecream: :sm_cool: :teytey:

çok şükür iyi gidiyor ya bazen mide yanması bazen yemek yedikten sonra midemin ekşimesi cok şükür onun dılında bişey yok
diğer kızlar nereye kayboldu yahu

çok şükür herşey yoluna girmiş yine ne güzel
inş. ece ciğiimn de durmu düzelir
ve çok mutlu olur senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…