resimler çok güzel robot
hepsi de...
Ececim eski sayfaları okudum eşinle ve kaynananla ilgili yazdıklarını
ağzım açık kaldı sen bu adamı hakkaten iyi çekiyorsun walla
eğer hamile değisen bence bu evliliği sağlam düşünde hamile kal
eşin hakkaten saçmalıyo sana değer vermiyo
bu ne en ufak şeyde annesine sığınıyo bebek mi o evli koca adam
ayy iyice kızdım şimdii
kaynananda çekmek zorunda değilsin demiş bu ne saçmalık yaaaaa
robotcum bence çok tepki veriryorsun ama ben olsam bende ayrılmayı dşünürdüm...
Illa içmesi aldatması çocuğuna bakmaması gerekmiyo boşanmak için
eski sayfaları dönde bi oku adam şimdi böle ise çocuk olunca nolur ecenin hali
tabi bende hemen boşan demiyorum ama adam adam değil kii
sağolsın ...
saçmala sen de ..böyle akılmı verilir ...bak çekeceğim kulağını heelmaz:alsanaalsanasmile...zamanla eşi düzelir belki ..hemen ne çekiyorsun denirmi ..eşler birbirini çekecek tabi..öyle zırt pırt ayrılmaya karar verilirmi ...hayat arkadaşısınız ..herşeyi paylaştığınız gibi birbirinizi çekeceksiniz de ...
Kaynananyı boşver zaten saçma biri ..ama sevdiğin adamdan ayrılmak çok zor ve ilerisi daha ii olmayacak ...
Eşinle boşanmayı düşünmesinin yerine sorunun çözümlerine kafa yorsun daha mantıklı ...
Mutlaka ki bunun bir yolu vardır ..ece kocasını daha ii tanır ona göre bir yol bulmalı ..
küçük bir kavganın ardından gece 11 lerde eve gelmesı ustelık 2 haftadan daha fazla uzatması ayrılık sebebi olamaz mI?
robotcum bence çok tepki veriryorsun ama ben olsam bende ayrılmayı dşünürdüm...
Illa içmesi aldatması çocuğuna bakmaması gerekmiyo boşanmak için
eski sayfaları dönde bi oku adam şimdi böle ise çocuk olunca nolur ecenin hali
tabi bende hemen boşan demiyorum ama adam adam değil kii
robot sert tepki veriyorsun ben boşanmanın ne olduğunu çok iyi biliyorum bizzat yaşadık
benim ablam kucağında minicik bebeğiyle boşandı üstelik aldatma yoktu içki ve ilgisizlik diz boyu idi
boşanmak mı boşanmamakmı kolay bunu çok iyi ayırt edebiliyorum
tabi ayrılmasından yana değilim ama hayat herkese seninki kadar iyi eş çıkarmıyor malesef
ama bi ömür katlanmaktansa ayrılmak en iyisi diye düşünürüm ben
kimse boşanmak için evlenmiyor ama bişey olmuyosa olmuyordur
allah ıslah etsin eşini başka sözüm yok
sağolsın ...
saçmala sen de ..böyle akılmı verilir ...bak çekeceğim kulağını heelmaz:alsanaalsanasmile...zamanla eşi düzelir belki ..hemen ne çekiyorsun denirmi ..eşler birbirini çekecek tabi..öyle zırt pırt ayrılmaya karar verilirmi ...hayat arkadaşısınız ..herşeyi paylaştığınız gibi birbirinizi çekeceksiniz de ...
kaynananyı boşver zaten saçma biri ..ama sevdiğin adamdan ayrılmak çok zor ve ilerisi daha ii olmayacak ...
eşinle boşanmayı düşünmesinin yerine sorunun çözümlerine kafa yorsun daha mantıklı ...
mutlaka ki bunun bir yolu vardır ..ece kocasını daha ii tanır ona göre bir yol bulmalı ..
olamaz tabiiiki ...aynı şeyleri sen de yapabilirdin ...olayı hemen böyle algılama ..hayatta herkes herşeyi yapabilir ...eşin de belki sorunları var ..belki geçici bir dönem bu dönem ...
zamanla geçer belki ..ne insanlar ne durumlara geliyor ...çok ii insanlar bir anda kötü olabilir ,çok kötü insanlar da bi anda ii olabilirler ..o yüzden bu konularda sabırlı olacaksın zamana bırakacaksın ..daha 5 sene olmuş evleneli ..sence ayrılmak için 5 sene yetermi ...
valla şimdi size şaşıyorum yaaaa...tabiki diğer sebepler ayrılma sebebidir ..ne yani atla devemi ..neymiş eş böyleymiş şöyle yapmış ..bunlar ayrılma sebebi olamaz ..heleki ecenin şuanki durumu hiç sebep olamaz ..ufak bir şey büyümüş altında ottan b..ktan bir sebep ...günümüzde kadınlar düşünceleri çok değişti...şaşırıyorum ..böyle kültürlü insanların böyle sabırsız böyle ufak şeylerden ayrılmalarına şiddetle karşıyım ben ...
kültürlü insan hemen pesetmez ..sabreder çözüm yolu arar ..kolay olan ayrılmak zor olan yürütmektir ...
ece kocanı seviyorsan tabiki onu düşüneceksin ..ozaman sen düşünme onu o da seni düşünmesin ..ne sevginin ne evliliğin anlamı kalırki ..evliliği ne sanıyorsunuz anlamıyorum yaa...eee kimse kimseye kaşının üstünde gözün var demesin ..böyle evliliği herkes yürütüki zaten...lay lay lom herkes yapar ..önemli olan sorunların üstesinden gelebilmek ...
robot sert tepki veriyorsun ben boşanmanın ne olduğunu çok iyi biliyorum bizzat yaşadık
benim ablam kucağında minicik bebeğiyle boşandı üstelik aldatma yoktu içki ve ilgisizlik diz boyu idi
boşanmak mı boşanmamakmı kolay bunu çok iyi ayırt edebiliyorum
tabi ayrılmasından yana değilim ama hayat herkese seninki kadar iyi eş çıkarmıyor malesef
ama bi ömür katlanmaktansa ayrılmak en iyisi diye düşünürüm ben
kimse boşanmak için evlenmiyor ama bişey olmuyosa olmuyordur
allah ıslah etsin eşini başka sözüm yok
ayyyy ortalığı karıştırdım mafoldumben
BU ERKEKLERİN ÇOĞU NANKÖR DOMUZ mafoldumben
tabiki biliyorum yaman ben de etrafımda gördüm ..yaa öyle düşünme senin eşin ii filan diye ...eşim ii olsa da her insanın tahammül edilemez anları oluyor ...ben de eşime tahammül edemediğim anlar oluyor ama ben gelir geçer diyorum sakinleşmesini bekliyorum olayı yoluna sokmaya çalışıyorum ..benim de tahammül edilemez anlarım oluyor mesela ...çok sinirleniyorum bazen ..başkası olsa kapıya koyar ama eşim sabrediyor olayı çözmeye çalışıyor filan ..demek istediğim şey bu ...
ablanın durumunu bilemem ama ecenin anlattıklarına göre bence ortada çözülemeyecek bir şey yok ..heleki boşanma sebebi hiç yok ...
hoşgeldin cnm
tabiki biliyorum yaman ben de etrafımda gördüm ..yaa öyle düşünme senin eşin ii filan diye ...eşim ii olsa da her insanın tahammül edilemez anları oluyor ...ben de eşime tahammül edemediğim anlar oluyor ama ben gelir geçer diyorum sakinleşmesini bekliyorum olayı yoluna sokmaya çalışıyorum ..benim de tahammül edilemez anlarım oluyor mesela ...çok sinirleniyorum bazen ..başkası olsa kapıya koyar ama eşim sabrediyor olayı çözmeye çalışıyor filan ..demek istediğim şey bu ...
ablanın durumunu bilemem ama ecenin anlattıklarına göre bence ortada çözülemeyecek bir şey yok ..heleki boşanma sebebi hiç yok ...
sen olayları yanlış anladın sanırım
senın bu yazdıklarını eşim bana yaptıgı için ben de ayrılık düşünmeye basladım
pes ettiği için
anasının evine sığındığı için
ben pes etseydım kuzu gbi 15 gündir evimde oturup ha şimdi geldi gelecek diye kocamı beklemezdim.
ayyyy ortalığı karıştırdım mafoldumben
hoşbulduk canım benim sıkılma dediğim gibi bırak bakalım o ne yapıcak
bak sabır diyorsun değil mi?
hep sen sabretsen eşin her kavgada anlaşmazlıkta kapıyı çarpıp gtse ne yapacaksın
ben üstüne gidince kavga çıkıo
e sessiz kalınca da sakinliğime sinir oluyor
anlıyorum seni ama bunları çözebilirsin diyorum ben de sana ...ayrılmak çözüm değil bence ...
hayır karıştırmadın ..ben sana destek vermek isterdim ama ben kadınların daha güçlü olması taraftarıyım ..daha sabırlı olmalıyız ..erkeklerle yaratılışımız farklı ..şidmi herkes ben de olsam boşanmayı düşünürdüm diyor ama kimse kendisine gelince bunu düşünemez ..boşanmak kolaymı ..hele de eşini seviyorsan ..ileride belki eşin düzelecek ..belki sorunları var ..hiç irdeiyormusun bunları ..direk suçlu diye etiketi basıyorsun ..belki bu yaptıklarının altında bir sebep vardır da sen bilmiyorsundur ..belki senin bir tavrın davranışın onda yer edinmiştir bilinç altına girmiştir hep o yüzden böyledir ...bunları iice irdelemeden ayrılınmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?