hoşgeldinn robot ben baktım resimlere maşaALLAH tosununla çok hoş çıkmışsınız. teyzeyle olan resmin çok hoş
haftasonu öyle çok anlattım kiiii:sinifsinif:
Robotcxum gezmİŞsİn ne gÜzel İİ yapmıŞınız fırsat sÜperdİ ÇÜnkİ
cnm ya bu ne saçmalık çocuk gibi mail mi atıp duruyo birde
allah yrd olsun ne diyeyim aklıma başka yöntem gelmiyo umarım akıllanır bir an önce
evet çok şekerler ..konuşmaları da çok şekerdi .çok canayakınlar çok sevdim valla onları..
evet okuyamadım zaten öyle çok yazmışsınki ..ama durumda gelişme yok daha da kötüye gidiyor sanırım onu anladım senağlama
sağolasın yaman..çok yorulduk ama değdi valla .çok güzeldi...
Ece peki sence asıl neden ne böle olmasında ve sence ne yapılmalı bunun üzerinde durmalı
Ececim eski sayfaları okudum eşinle ve kaynananla ilgili yazdıklarını
ağzım açık kaldı sen bu adamı hakkaten iyi çekiyorsun walla
eğer hamile değisen bence bu evliliği sağlam düşünde hamile kal
eşin hakkaten saçmalıyo sana değer vermiyo
bu ne en ufak şeyde annesine sığınıyo bebek mi o evli koca adam
ayy iyice kızdım şimdii
kaynananda çekmek zorunda değilsin demiş bu ne saçmalık yaaaaa
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız
saçmalıyorsun sen de ..bu ayrılık sebebimi sence ..mantıklı geliyormu sana ..topicleri okuyormusun .kimlerin ne sorunları var ..şimdi senin bu ayrılma kararın saçmalıktan ibaret kızma ama ..böyle hemen ufak şeyde ayrılma kararı verilirmi ..ileride kimbilir ne sorunların olacak ..şimdi böyle şeylerden ayrılmaya karar verirsen çok iradesiz bulurum seni ona göre alsanaalsanasmile sanki adam seni aldatmış çocuğuna bakmamış ayyaşmış gibi ayrılmaya kalkıyorsun ...aradaki sorunlar ufak tefek şeyler her zaman çözülr yeterki çözülemeyecek şeyler olmasın ..ayrılmayı hiç düşünme .ayrılınca daha mutlumu olacaksın sanıyorsun sen ..şuankinden en az 10 kat mutsuz olacaksın buna emin olevet evde suratıma bakmıo
dün 12 de kalktı kapıyı cektı gtti gece 11 de geldı tek laf etmedi,şimdi de iş yerınden mail atıyor
cvp vermıyorum sabahtan berı 4 mail oldu vermeyeceğim cvp
en sonunda arayacak beni biliyorum açsam bi dert açmasam bi dert
kocamla konusamıyoruz ki
hele tartısmadan snr konustugumuzda asla haklısın demez sürekli sen de şunu yaptın bunu dedin der
ben çözüm bulma yolundayım o suçlama yolunda
ct günü annesini gördüm beni nişana cagırdı :))) bende koca yok piyasada anne ne nişanı dedim sokakta yarım saat ayakustu konustuk
napıosun dedi bana saf saf gezınıodum alısverıs falan kendı kendıme napım dedim
attım kendımı dıısarı dedim ii yapmıssın dedi.sia hala barısmadınız mı dedi yok dedim oğlun hergun sana gelıo dedım sene vine gtsene demıomusun ona dedim.e gelıo evet ama işte sonrada dısarda arkadaslarıyla oturuo dedi:))))) ben de ben çok sıkılmaya basladım artık çekemıycem dedım.e çekme kızım tabi artık kimse kimseyi çekmio zaten dedi:roflol:
saçmalıyorsun sen de ..bu ayrılık sebebimi sence ..mantıklı geliyormu sana ..topicleri okuyormusun .kimlerin ne sorunları var ..şimdi senin bu ayrılma kararın saçmalıktan ibaret kızma ama ..böyle hemen ufak şeyde ayrılma kararı verilirmi ..ileride kimbilir ne sorunların olacak ..şimdi böyle şeylerden ayrılmaya karar verirsen çok iradesiz bulurum seni ona göre alsanaalsanasmile sanki adam seni aldatmış çocuğuna bakmamış ayyaşmış gibi ayrılmaya kalkıyorsun ...aradaki sorunlar ufak tefek şeyler her zaman çözülr yeterki çözülemeyecek şeyler olmasın ..ayrılmayı hiç düşünme .ayrılınca daha mutlumu olacaksın sanıyorsun sen ..şuankinden en az 10 kat mutsuz olacaksın buna emin ol
saçmalıyorsun sen de ..bu ayrılık sebebimi sence ..mantıklı geliyormu sana ..topicleri okuyormusun .kimlerin ne sorunları var ..şimdi senin bu ayrılma kararın saçmalıktan ibaret kızma ama ..böyle hemen ufak şeyde ayrılma kararı verilirmi ..ileride kimbilir ne sorunların olacak ..şimdi böyle şeylerden ayrılmaya karar verirsen çok iradesiz bulurum seni ona göre alsanaalsanasmile sanki adam seni aldatmış çocuğuna bakmamış ayyaşmış gibi ayrılmaya kalkıyorsun ...aradaki sorunlar ufak tefek şeyler her zaman çözülr yeterki çözülemeyecek şeyler olmasın ..ayrılmayı hiç düşünme .ayrılınca daha mutlumu olacaksın sanıyorsun sen ..şuankinden en az 10 kat mutsuz olacaksın buna emin ol
Bu ara da ece eŞİn aİlesİ yada arkadaŞları tarafından bence dolduruŞa gelİyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?