Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Robotcxum gezmıŞsın ne gÜzel ıı yapmıŞınız fırsat sÜperdı ÇÜnkı

hoşgeldinn robot ben baktım resimlere maşaALLAH tosununla çok hoş çıkmışsınız. teyzeyle olan resmin çok hoş

evet çok şekerler ..konuşmaları da çok şekerdi .çok canayakınlar çok sevdim valla onları..

haftasonu öyle çok anlattım kiiii:sinifsinif:

evet okuyamadım zaten öyle çok yazmışsınki ..ama durumda gelişme yok daha da kötüye gidiyor sanırım onu anladım senağlama
Robotcxum gezmİŞsİn ne gÜzel İİ yapmıŞınız fırsat sÜperdİ ÇÜnkİ

sağolasın yaman..çok yorulduk ama değdi valla .çok güzeldi...

Ece peki sence asıl neden ne böle olmasında ve sence ne yapılmalı bunun üzerinde durmalı

cnm ya bu ne saçmalık çocuk gibi mail mi atıp duruyo birde
allah yrd olsun ne diyeyim aklıma başka yöntem gelmiyo umarım akıllanır bir an önce

evet evde suratıma bakmıo
dün 12 de kalktı kapıyı cektı gtti gece 11 de geldı tek laf etmedi,şimdi de iş yerınden mail atıyor
cvp vermıyorum sabahtan berı 4 mail oldu vermeyeceğim cvp
en sonunda arayacak beni biliyorum açsam bi dert açmasam bi dert
kocamla konusamıyoruz ki
hele tartısmadan snr konustugumuzda asla haklısın demez sürekli sen de şunu yaptın bunu dedin der
ben çözüm bulma yolundayım o suçlama yolunda
ct günü annesini gördüm beni nişana cagırdı :))) bende koca yok piyasada anne ne nişanı dedim sokakta yarım saat ayakustu konustuk
napıosun dedi bana saf saf gezınıodum alısverıs falan kendı kendıme napım dedim
attım kendımı dıısarı dedim ii yapmıssın dedi.sia hala barısmadınız mı dedi yok dedim oğlun hergun sana gelıo dedım sene vine gtsene demıomusun ona dedim.e gelıo evet ama işte sonrada dısarda arkadaslarıyla oturuo dedi:))))) ben de ben çok sıkılmaya basladım artık çekemıycem dedım.e çekme kızım tabi artık kimse kimseyi çekmio zaten dedi:roflol:

evet daha da kötüye gidiyor canım

Ece peki sence asıl neden ne böle olmasında ve sence ne yapılmalı bunun üzerinde durmalı

asıl neden ne biliomusun günde 3 kere oğlunu arayan bi kaynana,bayramlarda bile gel sabah namazını burda kıl dıyen bir kaynana kocamın evlendiğini ailesi birtürlü anlayamadı.
Kocam da pasif sanırım bi orda bi burda yalpalandı durdu.Çok sorunlar yasadık biz kayınvalide yuzunden tahmın bile edemezsınız.ablası boşayacaksın bu kızı bile dedi:) ben pes etmedım kocam da etmedi mücadelel ettik.ama demek kocam içten içe daha da dolmuş.Kaynanam çok konusur.mesela arada annemlere yemege gtsek emınım oğlana demediği kalmaz.sürekli kendıne bekler.bayramlarda annemlere kapıdan ugrayalım ama kendılerınde butun gunu gecirelim ister.bencil pisliğin teki.iki tane de cadı gorumce var .Abi abi yapışan .E kocam da yapışıo bunlara haliyle ailem die.
offf bence ayrılmam gerekıo artık

Ececim eski sayfaları okudum eşinle ve kaynananla ilgili yazdıklarını
ağzım açık kaldı sen bu adamı hakkaten iyi çekiyorsun walla
eğer hamile değisen bence bu evliliği sağlam düşünde hamile kal
eşin hakkaten saçmalıyo sana değer vermiyo
bu ne en ufak şeyde annesine sığınıyo bebek mi o evli koca adam
ayy iyice kızdım şimdii
kaynananda çekmek zorunda değilsin demiş bu ne saçmalık yaaaaa

kaydirigubbakcemile3 evet canım böyle
demek okudun yazdıklarımı
çok saçmalık yaptıkları ve dedikleri

saçmalıyorsun sen de ..bu ayrılık sebebimi sence ..mantıklı geliyormu sana ..topicleri okuyormusun .kimlerin ne sorunları var ..şimdi senin bu ayrılma kararın saçmalıktan ibaret kızma ama ..böyle hemen ufak şeyde ayrılma kararı verilirmi ..ileride kimbilir ne sorunların olacak ..şimdi böyle şeylerden ayrılmaya karar verirsen çok iradesiz bulurum seni ona göre alsanaalsanasmile sanki adam seni aldatmış çocuğuna bakmamış ayyaşmış gibi ayrılmaya kalkıyorsun ...aradaki sorunlar ufak tefek şeyler her zaman çözülr yeterki çözülemeyecek şeyler olmasın ..ayrılmayı hiç düşünme .ayrılınca daha mutlumu olacaksın sanıyorsun sen ..şuankinden en az 10 kat mutsuz olacaksın buna emin ol

Bu ara da ece eŞın aılesı yada arkadaŞları tarafından bence dolduruŞa gelıyo

küçük bir kavganın ardından gece 11 lerde eve gelmesı ustelık 2 haftadan daha fazla uzatması ayrılık sebebi olamaz mI?

robotcum bence çok tepki veriryorsun ama ben olsam bende ayrılmayı dşünürdüm...
Illa içmesi aldatması çocuğuna bakmaması gerekmiyo boşanmak için
eski sayfaları dönde bi oku adam şimdi böle ise çocuk olunca nolur ecenin hali
tabi bende hemen boşan demiyorum ama adam adam değil kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…