Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yazacak birşey bulamıyorum dediklerine
neyse konu çok uzadı kızlar benim

amannn takma canimm ya hersey duzelirr merakk etmee herzaman hersey dort dortluk olacak diye bisey yokkiii.......bunlarda evliligin tuzu biberii iste.gel sana bi cay yapimm de icek karsiliklii benimde esim bugun evdee belki birazdan disari cikarimm simdi kahvalti hazirliyimdee bebisimi doyuriyimm optummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1hug:

BENDE yemeğimi yedim geldim milletttttt.
Şimdik bebek için eşime süpriz yapacaktım yaaaaaa
bu ay olursa süper olur çünkü artık şüpelenmeye başladıyaaaaaaaaaaaaaaaa
yakalanmadan olsun şu bebişşşşş
yoksa süpriz işi yalan olacak valla :CüvCüv: naniknanik

afiyet olsun canm
regl gunu ne zaman

Herkesede bana da afiyet olsun cokacimcoook

robotcum eceye kimse boşan demiyor zaten sen takmışsın çabala uğraş didin erkektir kadın uğraşacak sevecek ama nereye kadar sence bununda bir sınırı olmalı ve çabalamadan olmaz zaten
bu arada ordan bakınca hemen pes edecek gibi mi görünüyoz alsanaalsanasmile
walla şahsi fikrim eğer bir ilişki beni çok yıpratıyorsa ne kadarda sevsem bay bay derim adam uğraş didin anlamıyorsa yapacak bişey yok
boşanıncamı mutlu olunur evli kalsakmı onu rabbimden ötesi bilemez
tek dileğim allah eşini ıslah etsin sonunuzu hayır etsinn :1hug:

saol cnm ben de senın dedıklerıne katılıyorum
evet mutlu olunur mu olunmaz mı bosanan tüm kadınlar mutsuz mu
boşanmak suç mu ayıp mı yada

kızlaaaaaaar 22 nısan 2010 persembe saat 15:40 2200 gr 44 cm lık bıdık oglum dogdu ama cok sukur saglıgı ıyı. sımdı gecmısı bıraz okuyayım kısa bır surelıgıne burdayım. sonra oglumu doyurucam. balım oglum yusufum bıze suprız yaptı yaaa

aLLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ UZUN ÖMÜR VERSIN KENDİ GBİ BAHTI DA GÜZEL OLSUN İNŞALLAH CANIM

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH BAHTINI ÖMRÜNÜ AÇIK ETSİN DOĞUM HİKAYELLERİ BÖLÜMÜNE DOĞUMUNU YAZ LÜTFEN :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyyy yerim ben onu RABBİM sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım. darısı hayırlısıyla başımıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Merhaba hemen boşan demiyorum bendde arkadaşa ama bir ana kuzusu ile olmuyo ki büyükler yıkıcı ise ele asla yürütemiyosun ne kadar iyi niytli olursan ol sabredersen et karşındaki adam değişmiyosa kadın ne yapsın ne kadar konuşursan konuş karşındaki adam olacak bikere

ayyy çok sevindim ....GÖZÜN AYDIN..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ. HAYIRLISI İLE BÜYÜTÜRSÜN İNŞ.
opuyorumnanaktan

Yaaa ben sadece kadın didinsin demiyorumki ii okumuyorsun sen heeekaydirigubbakcemile şimdi sen didinirsin zamanı gelir eşin didinir diyorum ...zamanla devran döner diyorum ..o yüzden sen şimdi didinirsen ileride de bunun faydasını görürsün diyorum .....
benim şahsi fikrim de ben normalde kimseye kendimi ezdirmem çok katıyımdır bu konuda ...lafın altında kalmam asla ..ama sevdiklerim hariç ..sevdiğim insanlara karşı sonuna kadar savaşırım ...ece için de daha sonu gelmedi bay bay demenin zamanı gelmedi diyorum hepsi bu ...

yazacak bir şey bul dediklerime ...belki bana kızıyorsun ama ben gerçekçiyim ..çok da örnek var etrafımda ..sana faydalı olur umarım önerilerim tek dileğim iiliğin..bir örnek vereyim sana da ALLAH beterinden korusun lafını anımsarsın belki ozaman ..
benim çok yakın bir arkadaşım vardı ..kız bilgisayar mühendisi eşi kariyer sahibi yğksek mevkide uzmandı ..
adam o kadar kültürlü olmasına rağmen dışarıdan ideal evlilik gibi görünmesine rağmen adam eşini her ortamda ve özellikle sürekli rencide ediyor küçük düşürüyordu .ç..her lafı sen anlamazsın sen bilmezsin bırak zaten sen ne bilirsinki tavırlarla kadını sürekli eziyordu ..ve bu kadın da düşünün bilgisayar mühendisi ..ve sürekli de dövüyormuş kadını ...kız hergün işe ağlayarak gelirdi ve sadece bana anlatırdı bu durumu ..benim yanımda da defalarca sürekli bu tavırları sergiledi adam ...kadının işyerinde amirlerinin yanında erkek iş arkadaşı ile konuştu diye kızı kolundan çekiştire çekiştire dövecekmiş gibi götürmüştü ..kızın yaşadıklarını anlatsam sayfalar yetmez ...
kız buna 4 sene dayandı ve hep ne derdi biliyormsun :
eşimi öyle çok seviyorumki ayrılmak tek çare değil düzelmesini bekliyorum ..sürekli onunla konuşmaya çalışıyorum ..
ve gerçekten de kadının çabasına hayrandım ..eşini psikolojik bir rahatsızlığı olan hasta gibi görüyor ve sürekli onu iileştirmeye uğraşıyordu ...
gerçekten de çok sonra adamın sorunları olduğu ortaya çıktı ..
tabi arkadaşım 5 sene sonunda ilşkisini ağzı burnu kırılana kadar dövülünce bitirdi boşandılar ..
demek istediğim kadının çabası ,adamın hareketlerinin altında yatan bir sorun olduğu ve de dünyada böyle insanlar da varki adları eğitimli kariyerli - sen hala eşinin ufak bir lafına kafanı takıp boşanalım moduna giriyrsun ...senin etrafında bu tip örneklere ihtiyacın var sanırım ..o zaman anlayacaksın bazı şeyleri...

evet haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…