sende mi benzer durumlar yüzünden boşandın
nee bencillikk buu yaaaa bencee hic uzulmee vallaa birak herseyii oluruaa ne saniyorkii seniii...bencee ne olursa olsunn ondan vazgecemeyeceginii dusunuyor bu adam yoksaa kavga etmek yerine gonlunu almayii tercihh ederdiiievet anladım canım sen beni anladın ben de seniolumunekankayizsmile
sabah eşimin maillerine cvp yazmamıstımya 3 kere aramış cep tlf dan dısardaydım
tekrar mail atmış
yazıstık bıraz güzellikle yazdım yine olay suçlama ve kavgaya döndü hala beni suçluyor ben adam olmazmışım vs,
yaptıklarının doğru olmadığını söylüyorum ,o buna karşılık benım hatalarımı su yüzüne cıkartmaya çalısıyor.
Amacım suclu aramk değil çözüm üretmek dıyorum yıne anlamıo
bu evliliği bitiren sensin dedi en son.Ne kadar kolay bütün yükü tek tarafa atmak.
neysee kizlarr birazz konu degisikligine gidelimmm..hafta sonu 1 mayiss ve biz gorumcemleree gidiyoruzz iyiimiiiiiiiiiiiiiii...ama sadece cumartesi gidip pazarr geri gelicezz.cuma gunu ebemde kursum basliyorr yoksa cumadan gidecektikk..simdi annemlerle baristimm yaa..sabah gorumcemm aradii hemen sordu tabiia ramiz nasil diyee esimde meryem gorusuyor dedii esim hala gitmedii aksam beni almaya geldi kapiya babam cagirdi ama girmedii sonrada ben esime kustumm amaa bana soz verdii siniri gectiginde gidicekmiss...en guzell olanidaa gorumcemleree babamin arabayla gidiyoruzz vee catir catirr catlicakkk hehehehhe
evet ece malasef anasından ayrılamadığı ve benide onla yaşamaya mecbur ettiğii için boşandım htrlayınca bile kötü oluyorum belki senin durumun benim durumumdan kadar kötü deildir ama sabredebildiğin kadar dayan ki durumunuda tahmin ediyorum nelere göüs gerdiğinide bende çok severek evlendim ama direndim boşanmamak için olmuyo işte çok zor atlaatım zor bir dönemden gectim ama şimdi düşünüce iyiki boşanmısm diyorum öyle bir hyat gecmezdi
nee bencillikk buu yaaaa bencee hic uzulmee vallaa birak herseyii oluruaa ne saniyorkii seniii...bencee ne olursa olsunn ondan vazgecemeyeceginii dusunuyor bu adam yoksaa kavga etmek yerine gonlunu almayii tercihh ederdiii
sagolun kızlar darısı hepınızın basına ınsallah. Gercekten cok guzel ve ozel bır duygu. Rabbım hepınıze nasıp etsın. Umutluyuz da dogum yapmıstır herhalde. Benımkı suprız yapınca ona da hayırlı dogumlar dıleyemedım. Yalnız gercekten mecbur kalmadıkca sezeryan yaptırmayın. Benımkı mecburı oldu ve cok acı verıyor. Oglumun kokusu herseye deger gercı ama yıne de normal dogum tercıhınız olsun. Ben kontrole gıttım, dogum yapıp geldım. Hıkayemı yazarım sonra. Sımdı oglumun yanına gıdıyorum. Kendınıze ıyı bakın.
sagolun kızlar darısı hepınızın basına ınsallah. Gercekten cok guzel ve ozel bır duygu. Rabbım hepınıze nasıp etsın. Umutluyuz da dogum yapmıstır herhalde. Benımkı suprız yapınca ona da hayırlı dogumlar dıleyemedım. Yalnız gercekten mecbur kalmadıkca sezeryan yaptırmayın. Benımkı mecburı oldu ve cok acı verıyor. Oglumun kokusu herseye deger gercı ama yıne de normal dogum tercıhınız olsun. Ben kontrole gıttım, dogum yapıp geldım. Hıkayemı yazarım sonra. Sımdı oglumun yanına gıdıyorum. Kendınıze ıyı bakın.
evet canım öyle düşünüyor gel dedim konusalım kira fauralar borçlar ödemeler ne olucak halledelım bu iş btsın dedim.sen zaten hiç adım atma dıyor.ben de dedim ben susarak zaten sana adım attım dedim çok sinirlenmeme ragmen.
eşin için az daha zaman kırılmış biraz annene ama yine de çoğu geçmiş
Ece madem Öle Şİmdİ tamamen sus tlf aÇma maİl atma sakİnce sus ve bekle elbet patlayacak bİ gÜn o bakalım nereye gİdecek sonu
ben bu adamla ne yapacağım yaaaaa :gitme:
sana ne oldu canım senin ne sorunun var. ALLAH ıslah etsin kocalarınızı
ben bu adamla ne yapacağım yaaaaa :gitme:
sana ne oldu canım senin ne sorunun var. ALLAH ıslah etsin kocalarınızı
yaaaa kıyamam sana
ne oldu??
insana kendini bu kadar değersiz hissettirmeyi ne çok seviyolar yaa anlamıyorum kıyaslama yapmak istemiyorum ama bıktım artık. beni işten çıkarken eve bırakmak için dükkanından izin alamayan (GÜYA) adaö kalktı kardeşinin arabasını almaya 1,5 saatlik yola hemde otobüsle gitti anlayamıyorum benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?