Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sende mi benzer durumlar yüzünden boşandın

evet ece malasef anasından ayrılamadığı ve benide onla yaşamaya mecbur ettiğii için boşandım htrlayınca bile kötü oluyorum belki senin durumun benim durumumdan kadar kötü deildir ama sabredebildiğin kadar dayan ki durumunuda tahmin ediyorum nelere göüs gerdiğinide bende çok severek evlendim ama direndim boşanmamak için olmuyo işte çok zor atlaatım zor bir dönemden gectim ama şimdi düşünüce iyiki boşanmısm diyorum öyle bir hyat gecmezdi

nee bencillikk buu yaaaa bencee hic uzulmee vallaa birak herseyii oluruaa ne saniyorkii seniii...bencee ne olursa olsunn ondan vazgecemeyeceginii dusunuyor bu adam yoksaa kavga etmek yerine gonlunu almayii tercihh ederdiii

seni gidi hınzır seniiii:jeyyar::jeyyar:

beni ailesiyle yasamaya mecbur etmıyor ama ailesi içten içe kocamı yönetiyor.Ben bunu gün geçtikçe daha da iyi anlıyorum.Kaynanamın bana söylediği tüm laflar huysuz takıntılı vs lafları artık kocamın ağzında bana karsı.çocuk gbi onları öğrenmiş şimdi kocam bana söyluyor.biz çok yakın oturmuyoruz ama aynı sehırdeyiz.Fakat tlf denen birşey var kadın ha evimizin içinde ha eşimin kulağında

sagolun kızlar darısı hepınızın basına ınsallah. Gercekten cok guzel ve ozel bır duygu. Rabbım hepınıze nasıp etsın. Umutluyuz da dogum yapmıstır herhalde. Benımkı suprız yapınca ona da hayırlı dogumlar dıleyemedım. Yalnız gercekten mecbur kalmadıkca sezeryan yaptırmayın. Benımkı mecburı oldu ve cok acı verıyor. Oglumun kokusu herseye deger gercı ama yıne de normal dogum tercıhınız olsun. Ben kontrole gıttım, dogum yapıp geldım. Hıkayemı yazarım sonra. Sımdı oglumun yanına gıdıyorum. Kendınıze ıyı bakın.

nee bencillikk buu yaaaa bencee hic uzulmee vallaa birak herseyii oluruaa ne saniyorkii seniii...bencee ne olursa olsunn ondan vazgecemeyeceginii dusunuyor bu adam yoksaa kavga etmek yerine gonlunu almayii tercihh ederdiii

evet canım öyle düşünüyor gel dedim konusalım kira fauralar borçlar ödemeler ne olucak halledelım bu iş btsın dedim.sen zaten hiç adım atma dıyor.ben de dedim ben susarak zaten sana adım attım dedim çok sinirlenmeme ragmen.

eşin için az daha zaman kırılmış biraz annene ama yine de çoğu geçmiş

hayırlısıyla doğmuş ya cnm gerisi düzelir elbet

acıların tez zamanda geçer canım inşallah
bebeğine kavusmussun ya bak ona hafiflesin acıların:1hug:

sende uzulme artikk bak o senin kadar uzulmuyorr sanirimm.oluruna birak herseyii rabbime siigin o sana dogru yoluu gostertir esinede insallahh...gercekten evlilikleri yikmak cok kolayy ama toplamak cok zorr

kizlarr ben biraz cikiyorumm az etrafii supurcemm sonrada esimle disari cikarizz belkii optumm hepiniziii

Ece madem Öle Şımdı tamamen sus tlf aÇma maıl atma sakınce sus ve bekle elbet patlayacak bı gÜn o bakalım nereye gıdecek sonu

Ece madem Öle Şİmdİ tamamen sus tlf aÇma maİl atma sakİnce sus ve bekle elbet patlayacak bİ gÜn o bakalım nereye gİdecek sonu

evet öyle yapıcam canım

ben çok acıktım yaaaa yemek yıne çokkk kötuydu poğça yedım ama ezdi içimi:)((

sana ne oldu canım senin ne sorunun var. ALLAH ıslah etsin kocalarınızı

bu nasıl evlilik nasıl çelişki anlamıyorum ben hayatımı artık ona verdim o neler yapıyo yerim belli artık anladım... :gitme: adam karısını hastaneye giderken götürmez kalktı kardeşi araba almış arabasını getirmeye gidiyo başka bir ile bide eli boş dönüyor ne yapıcam ben gırtlağını sıkasım var adamınklava:

yaaaa kıyamam sana
ne oldu??

insana kendini bu kadar değersiz hissettirmeyi ne çok seviyolar yaa anlamıyorum kıyaslama yapmak istemiyorum ama bıktım artık. beni işten çıkarken eve bırakmak için dükkanından izin alamayan (GÜYA) adaö kalktı kardeşinin arabasını almaya 1,5 saatlik yola hemde otobüsle gitti anlayamıyorum benneyaptımki

canım sinirlenme
sakin ol

aileleri bazı erkekler için malesef evliliğnden önce gelıo
öyle değil deseler de bunu hissettiriyorlar işte
benzer durumları ben de yasadım

üzme canını

robot kızzzz bi el at şu işekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…