kızlaaaaaaar 22 nısan 2010 persembe saat 15:40 2200 gr 44 cm lık bıdık oglum dogdu ama cok sukur saglıgı ıyı. sımdı gecmısı bıraz okuyayım kısa bır surelıgıne burdayım. sonra oglumu doyurucam. balım oglum yusufum bıze suprız yaptı yaaa
ayyy çok sevindim ....GÖZÜN AYDIN..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ. HAYIRLISI İLE BÜYÜTÜRSÜN İNŞ. opuyorumnanaktan
Yaaa ben sadece kadın didinsin demiyorumki ii okumuyorsun sen heeekaydirigubbakcemile şimdi sen didinirsin zamanı gelir eşin didinir diyorum ...zamanla devran döner diyorum ..o yüzden sen şimdi didinirsen ileride de bunun faydasını görürsün diyorum .....
benim şahsi fikrim de ben normalde kimseye kendimi ezdirmem çok katıyımdır bu konuda ...lafın altında kalmam asla ..ama sevdiklerim hariç ..sevdiğim insanlara karşı sonuna kadar savaşırım ...ece için de daha sonu gelmedi bay bay demenin zamanı gelmedi diyorum hepsi bu ...
yazacak bir şey bul dediklerime ...belki bana kızıyorsun ama ben gerçekçiyim ..çok da örnek var etrafımda ..sana faydalı olur umarım önerilerim tek dileğim iiliğin..bir örnek vereyim sana da ALLAH beterinden korusun lafını anımsarsın belki ozaman ..
benim çok yakın bir arkadaşım vardı ..kız bilgisayar mühendisi eşi kariyer sahibi yğksek mevkide uzmandı ..
adam o kadar kültürlü olmasına rağmen dışarıdan ideal evlilik gibi görünmesine rağmen adam eşini her ortamda ve özellikle sürekli rencide ediyor küçük düşürüyordu .ç..her lafı sen anlamazsın sen bilmezsin bırak zaten sen ne bilirsinki tavırlarla kadını sürekli eziyordu ..ve bu kadın da düşünün bilgisayar mühendisi ..ve sürekli de dövüyormuş kadını ...kız hergün işe ağlayarak gelirdi ve sadece bana anlatırdı bu durumu ..benim yanımda da defalarca sürekli bu tavırları sergiledi adam ...kadının işyerinde amirlerinin yanında erkek iş arkadaşı ile konuştu diye kızı kolundan çekiştire çekiştire dövecekmiş gibi götürmüştü ..kızın yaşadıklarını anlatsam sayfalar yetmez ...
kız buna 4 sene dayandı ve hep ne derdi biliyormsun :
eşimi öyle çok seviyorumki ayrılmak tek çare değil düzelmesini bekliyorum ..sürekli onunla konuşmaya çalışıyorum ..
ve gerçekten de kadının çabasına hayrandım ..eşini psikolojik bir rahatsızlığı olan hasta gibi görüyor ve sürekli onu iileştirmeye uğraşıyordu ...
gerçekten de çok sonra adamın sorunları olduğu ortaya çıktı ..
tabi arkadaşım 5 sene sonunda ilşkisini ağzı burnu kırılana kadar dövülünce bitirdi boşandılar ..
demek istediğim kadının çabası ,adamın hareketlerinin altında yatan bir sorun olduğu ve de dünyada böyle insanlar da varki adları eğitimli kariyerli - sen hala eşinin ufak bir lafına kafanı takıp boşanalım moduna giriyrsun ...senin etrafında bu tip örneklere ihtiyacın var sanırım ..o zaman anlayacaksın bazı şeyleri...
Ayyyyyyyyyy bayılacağım robot küt diye şimdi akannehir
anacım çabalamak mı tek sorun napsın eşi bigün tekme tokat dalana kadar mı bekleyeceklmaz:
bo-şan-sın de-mi-yo-ruz anla bunu cicim bu kadar yıprandıktan sona ne yapsan boş hala aynı cümleler didin uğraş sabret sanki her boşanan mutsuz kötü geçişmsiz halde mi yapma allah aşkına boşanmak çok mu kötü :sinifsinif:
benim ablam ozaman atsın kendini camdan aşaya küçük bi bebekle 3,5 senede boşandı diye çabalamaktan kastın kaç sene ne kadar nasıl bi çabalamak peki kafamçokkarıştı
ayyy benim yüzümden sinirlenmeyinsenağlama
YOK CNM SİNİRLENECEK BİŞEY YOKTA ŞU ÇABALA DİDİN LAFINI ANLAMIYORUM NEREYE KDAR YAA ADAM ANLAMIYORSA HEMEN BOŞAN DEMİYORUZ AMA HERKESİN Bİ SABRI VAR DÜZELECEK DİYE Bİ ÖMÜR KENDİNİMİ PARÇALICAN
HASTAYSA SABREDER BEKLERİM
FAKİRSE SABREDER BEKLERİM
İŞSİZSE SABREDER BEKLERİM
AMA NANKÖRSE SAYGISIZSA BENİ EZİYOSA SÜREKLİ SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYO BENLE ANASINI BİRBİRİNE KARIŞTIRIYOSA OZAMAN sengözlerimebaksanab :roflol: lülülülülülü BAAAYYYY
YOK CNM SİNİRLENECEK BİŞEY YOKTA ŞU ÇABALA DİDİN LAFINI ANLAMIYORUM NEREYE KDAR YAA ADAM ANLAMIYORSA HEMEN BOŞAN DEMİYORUZ AMA HERKESİN Bİ SABRI VAR DÜZELECEK DİYE Bİ ÖMÜR KENDİNİMİ PARÇALICAN
AMA NANKÖRSE SAYGISIZSA BENİ EZİYOSA SÜREKLİ SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYO BENLE ANASINI BİRBİRİNE KARIŞTIRIYOSA OZAMAN sengözlerimebaksanab :roflol: lülülülülülü BAAAYYYY
evet ben burda en ufak birşeyde boşanmayı düşünen biri olarak algılandım sanırım,sabırsız olan mücadele etmeyen
anacım çabalamak mı tek sorun napsın eşi bigün tekme tokat dalana kadar mı bekleyeceklmaz:
bo-şan-sın de-mi-yo-ruz anla bunu cicim bu kadar yıprandıktan sona ne yapsan boş hala aynı cümleler didin uğraş sabret sanki her boşanan mutsuz kötü geçişmsiz halde mi yapma allah aşkına boşanmak çok mu kötü :sinifsinif:
benim ablam ozaman atsın kendini camdan aşaya küçük bi bebekle 3,5 senede boşandı diye çabalamaktan kastın kaç sene ne kadar nasıl bi çabalamak peki kafamçokkarıştı
Canmcımm Zaten bu konu benim dikkatimi çekti diye yazdım bende aynı şeyi yaşadım olmuyosa olmuyo herkes bütün kocaları kendiniki gibi zannediyo bende boşandım mutlyum huzurluyum allaha bin şükür
ve aşığım evlencezzz hayatı zehir etme kendine bukadar
beterin beteri var ı anlaman için verilmiş bir örnek bu ..herşeyi fazla mı abartıyoruz demek istiyorum anladınmı ..yani bu şimdi iyi örnek mi kötü örnek mi anlamadım cnm benCADIARZU
kız çabalamış ama sonu hüsran olmuş.
Sen beni hiç çabalamamış gbi görüyorsun ben bunu anlamıyorum tatlım.
bencede sinirlenmeye gerek yokk hanimlarrr sonucta ece ne yapacagini iyii bilir ama gunumuzde o kadar cok bosanan varki millet bosanmayii moda haline getirdi artik..eskiler boyle degilmiss tamamm kadinlarr bi coks eyden yoksun olduklari icin kocalarina boyun egmek zorunda kaliyolarmiss amaa yinede uzun sureli evlilikleri olmus hepp...biz simdii herseyii cokmu abartiyoruz acabaa...bence iliskiler tek tarafli olmamalii erkekte kadinda kendine duseni yapmalii diyorumm..sorunlarr hep olurr ama her sorunda kopuluyorsaa baska bi care aranmaliii hep katlanmakta olmazz bigun kopar hersey zaten
iyiz mız mız sen nasılsın bakalım
yok cnm ben seni anladığımı düşünüyorum cnm
brz fazla yorum yaptım galiba umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi konu boşanmanı istemem değil allah yrd olsun
evet anladım canım sen beni anladın ben de seniolumunekankayizsmile
sabah eşimin maillerine cvp yazmamıstımya 3 kere aramış cep tlf dan dısardaydım
tekrar mail atmış
yazıstık bıraz güzellikle yazdım yine olay suçlama ve kavgaya döndü hala beni suçluyor ben adam olmazmışım vs,
yaptıklarının doğru olmadığını söylüyorum ,o buna karşılık benım hatalarımı su yüzüne cıkartmaya çalısıyor.
Amacım suclu aramk değil çözüm üretmek dıyorum yıne anlamıo
bu evliliği bitiren sensin dedi en son.Ne kadar kolay bütün yükü tek tarafa atmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?