Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyyyyyyyyy bayılacağım robot küt diye şimdi akannehir
anacım çabalamak mı tek sorun napsın eşi bigün tekme tokat dalana kadar mı bekleyecek lmaz:
bo-şan-sın de-mi-yo-ruz anla bunu cicim bu kadar yıprandıktan sona ne yapsan boş hala aynı cümleler didin uğraş sabret sanki her boşanan mutsuz kötü geçişmsiz halde mi yapma allah aşkına boşanmak çok mu kötü :sinifsinif:
benim ablam ozaman atsın kendini camdan aşaya küçük bi bebekle 3,5 senede boşandı diye çabalamaktan kastın kaç sene ne kadar nasıl bi çabalamak peki kafamçokkarıştı

cokk sevindimmm bugunde seni sormustumm hep aklimdaydinn bebk dogdumu diye..allah ona bolll ve saglikli omurler versin insallahh anali babali buyusun bahti acik olsunn..darisi benim oglusumun basinaaa gercekten cok sevindimm dogmasinaa bak sagligida iyiyymisss

yani bu şimdi iyi örnek mi kötü örnek mi anlamadım cnm benCADIARZU
kız çabalamış ama sonu hüsran olmuş.
Sen beni hiç çabalamamış gbi görüyorsun ben bunu anlamıyorum tatlım.

AYYYYYYYYYYYY bebişimiz var artıkkkk
anammmm minicik 2200 allah kolaylık versin cnm delikafadulden

ayyy benim yüzümden sinirlenmeyinsenağlama

bencede sinirlenmeye gerek yokk hanimlarrr sonucta ece ne yapacagini iyii bilir ama gunumuzde o kadar cok bosanan varki millet bosanmayii moda haline getirdi artik..eskiler boyle degilmiss tamamm kadinlarr bi coks eyden yoksun olduklari icin kocalarina boyun egmek zorunda kaliyolarmiss amaa yinede uzun sureli evlilikleri olmus hepp...biz simdii herseyii cokmu abartiyoruz acabaa...bence iliskiler tek tarafli olmamalii erkekte kadinda kendine duseni yapmalii diyorumm..sorunlarr hep olurr ama her sorunda kopuluyorsaa baska bi care aranmaliii hep katlanmakta olmazz bigun kopar hersey zaten

ayyy benim yüzümden sinirlenmeyinsenağlama

YOK CNM SİNİRLENECEK BİŞEY YOKTA ŞU ÇABALA DİDİN LAFINI ANLAMIYORUM NEREYE KDAR YAA ADAM ANLAMIYORSA HEMEN BOŞAN DEMİYORUZ AMA HERKESİN Bİ SABRI VAR DÜZELECEK DİYE Bİ ÖMÜR KENDİNİMİ PARÇALICAN

HASTAYSA SABREDER BEKLERİM
FAKİRSE SABREDER BEKLERİM
İŞSİZSE SABREDER BEKLERİM
AMA NANKÖRSE SAYGISIZSA BENİ EZİYOSA SÜREKLİ SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYO BENLE ANASINI BİRBİRİNE KARIŞTIRIYOSA OZAMAN sengözlerimebaksanab :roflol: lülülülülülü BAAAYYYY

evet ben burda en ufak birşeyde boşanmayı düşünen biri olarak algılandım sanırım,sabırsız olan mücadele etmeyen

suu herseye karisan kaynanalardanda nefrettttttttttttttttttttt ediyorumm..kaynanayii birakkk gorumcelerdende nefrett ediyorummm..kendilerinee kaynana karismamalii ama geline hepsii birden mudahale etmelilerr bakk sinirlendimm simdiii haaaa...onlarin agzina bakan kocalardaa cabasiiikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

evet ben burda en ufak birşeyde boşanmayı düşünen biri olarak algılandım sanırım,sabırsız olan mücadele etmeyen

yok cnm ben seni anladığımı düşünüyorum cnm
brz fazla yorum yaptım galiba umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi konu boşanmanı istemem değil allah yrd olsun

Canmcımm Zaten bu konu benim dikkatimi çekti diye yazdım bende aynı şeyi yaşadım olmuyosa olmuyo herkes bütün kocaları kendiniki gibi zannediyo bende boşandım mutlyum huzurluyum allaha bin şükür
ve aşığım evlencezzz hayatı zehir etme kendine bukadar

sende mi benzer durumlar yüzünden boşandın

sus yaaawwww kaydirigubbakcemilesen beni anlamıyorsun ben sizi suç-la-mı-yo-rum ...ben sadece fikrimi söylüyorum tavsiye veriyorum ..hemen üzerine alınma ...kişisel bir durum yok ...

yani bu şimdi iyi örnek mi kötü örnek mi anlamadım cnm benCADIARZU
kız çabalamış ama sonu hüsran olmuş.
Sen beni hiç çabalamamış gbi görüyorsun ben bunu anlamıyorum tatlım.
beterin beteri var ı anlaman için verilmiş bir örnek bu ..herşeyi fazla mı abartıyoruz demek istiyorum anladınmı ..

hay ağzını öpreyim işte bu yaaa... ŞenizŞeniz

Aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum haklısın :gitme:

yok cnm ben seni anladığımı düşünüyorum cnm
brz fazla yorum yaptım galiba umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi konu boşanmanı istemem değil allah yrd olsun

evet anladım canım sen beni anladın ben de seniolumunekankayizsmile

sabah eşimin maillerine cvp yazmamıstımya 3 kere aramış cep tlf dan dısardaydım

tekrar mail atmış

yazıstık bıraz güzellikle yazdım yine olay suçlama ve kavgaya döndü hala beni suçluyor ben adam olmazmışım vs,
yaptıklarının doğru olmadığını söylüyorum ,o buna karşılık benım hatalarımı su yüzüne cıkartmaya çalısıyor.
Amacım suclu aramk değil çözüm üretmek dıyorum yıne anlamıo
bu evliliği bitiren sensin dedi en son.Ne kadar kolay bütün yükü tek tarafa atmak.

neysee kizlarr birazz konu degisikligine gidelimmm..hafta sonu 1 mayiss ve biz gorumcemleree gidiyoruzz iyiimiiiiiiiiiiiiiii...ama sadece cumartesi gidip pazarr geri gelicezz.cuma gunu ebemde kursum basliyorr yoksa cumadan gidecektikk..simdi annemlerle baristimm yaa..sabah gorumcemm aradii hemen sordu tabiia ramiz nasil diyee esimde meryem gorusuyor dedii esim hala gitmedii aksam beni almaya geldi kapiya babam cagirdi ama girmedii sonrada ben esime kustumm amaa bana soz verdii siniri gectiginde gidicekmiss...en guzell olanidaa gorumcemleree babamin arabayla gidiyoruzz vee catir catirr catlicakkk hehehehhe

ece yanlış anlamazsan sana bir sorum olacak :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…