Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende anlamıyorum olmasa ondada tamam dicem anladım ama var paran be dengesiz adam 2 lira aynen dediğiniz gibi sadaka değil artık adamın kafasına atıyolar

hmm maaşını almıs demıssın onu atlamışım
hep mi böyle para bakımından acaba sana sinirli diye mi böyle yaptı
bebimki maaşı çeker elime verirdi sen ne istiosan yap die ama işte herkesin başka bir uyuz huyu oluyor demekalsanaalsanasmile

sinirli değil o gayet normal karsılıyo ama bunun parayla alakası olduğunu zannetmiyorum 2 lirada nedir anlamıyorum yaa bozuk bunlar vardı bunu bıraktı yada sana bu yeter zaten ne yapıyosun ki falan oooofffffffffffffffffffffffffffffffff en sonunda -tatlicadiarzu- böyle çıkarıcaklar beni o evden

sakin ol canım yaaa
snirlenme
eskıden de böyle mı para bırakırdı sen sormuyormuusn bu para neyıme yetecek dıe

evt enteresan ya dalgınlıkla bıraktı ya gıcıklığına
belkide öylesine cebinde ses çıkarmasın diye bırakmıştır.

sakin ol canım yaaa
snirlenme
eskıden de böyle mı para bırakırdı sen sormuyormuusn bu para neyıme yetecek dıe

ben ondan hiç para istemedim şimdiye kadar o bırakırdı ama ben bu kadarını da görmedim simit parası desem paramın olmadığını biliyo öğle yemeği yiyemem dolmuşa binsem kahvaltı+ öğle yemeği yiyemem çözemedim .... amaaaan ne hali varsa görsün çalışıyorum kazanıyorum onun kuruşuna kalmadım o gitsin izmire araba almaya:dilcikar:

günaydın kızlar. ay burda yazılanları okuyunca gidip kocamı öpesim geliyo :) :) RABBıM sen şu arkadaşlarımın kocalarını ıslah et. Akılları başlarına gelsin. amiin amiin amiin inşaALLAH

hmm yemek parasını da cebınden verıosun ben sandım ki işyerı verıyor servıs falan da var o bakımdan paraya cok ıhtıyacın yok

günaydın kızlar. ay burda yazılanları okuyunca gidip kocamı öpesim geliyo :) :) RABBİM sen şu arkadaşlarımın kocalarını ıslah et. Akılları başlarına gelsin. amiin amiin amiin inşaALLAH

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah benim ve benim gibi düşünen ihtiyacı olan herkese merhametli insancıl romantik sevecen koruyucu kollayıcı güven verici kocalar versin :Saruboceq:

saliha öle deme kız bak ben de bundan 2 hafta önce öle düşünüodum .nazara gelirsimn valla allah korusun

koskoca gün yapacak hiçbirşey yok çalıştığım yerde inanırmısınız patlıcam sıkıntıdan hiç iş yok yaaa ben sardım sizlere artık gitmembayanssulusmile

bana yardım et gel
okadar çok incik cincik işim var kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…