üzme kendini canım
2 lira ne işini görecek sormak istemedim ama
çok az değil mi onu mu bırakmış
ben de ona takıldım ama acaba kendınde de mi hiç para kalmadı eşinin
maaş gununu mu beklıosunuz
bende anlamıyorum olmasa ondada tamam dicem anladım ama var paran be dengesiz adam 2 lira aynen dediğiniz gibi sadaka değil artık adamın kafasına atıyolar
hmm maaşını almıs demıssın onu atlamışım
hep mi böyle para bakımından acaba sana sinirli diye mi böyle yaptı
bebimki maaşı çeker elime verirdi sen ne istiosan yap die ama işte herkesin başka bir uyuz huyu oluyor demekalsanaalsanasmile
sinirli değil o gayet normal karsılıyo ama bunun parayla alakası olduğunu zannetmiyorum 2 lirada nedir anlamıyorum yaa bozuk bunlar vardı bunu bıraktı yada sana bu yeter zaten ne yapıyosun ki falan oooofffffffffffffffffffffffffffffffff en sonunda -tatlicadiarzu- böyle çıkarıcaklar beni o evden
hmm maaşını almıs demıssın onu atlamışım
hep mi böyle para bakımından acaba sana sinirli diye mi böyle yaptı
bebimki maaşı çeker elime verirdi sen ne istiosan yap die ama işte herkesin başka bir uyuz huyu oluyor demekalsanaalsanasmile
sakin ol canım yaaa
snirlenme
eskıden de böyle mı para bırakırdı sen sormuyormuusn bu para neyıme yetecek dıe
ben ondan hiç para istemedim şimdiye kadar o bırakırdı ama ben bu kadarını da görmedim simit parası desem paramın olmadığını biliyo öğle yemeği yiyemem dolmuşa binsem kahvaltı+ öğle yemeği yiyememçözemedim .... amaaaan ne hali varsa görsün çalışıyorum kazanıyorum onun kuruşuna kalmadım o gitsin izmire araba almaya:dilcikar:
günaydın kızlar. ay burda yazılanları okuyunca gidip kocamı öpesim geliyo :) :) RABBİM sen şu arkadaşlarımın kocalarını ıslah et. Akılları başlarına gelsin. amiin amiin amiin inşaALLAH
hmm yemek parasını da cebınden verıosun ben sandım ki işyerı verıyor servıs falan da var o bakımdan paraya cok ıhtıyacın yok
yok hayatım nerrrrrrdeeee bulsam öyle bi yer atlarım hemen
Kızlar ya eskİden ne kalabalkıktı burası azaldık İyİce
koskoca gün yapacak hiçbirşey yok çalıştığım yerde inanırmısınız patlıcam sıkıntıdan hiç iş yok yaaa ben sardım sizlere artık gitmembayanssulusmile
bana yardım et gel
okadar çok incik cincik işim var kiii
bayılırım işe çok sıkılıyorum burda ben geliyim hemen... kızlar aranızda yüzyüze tanışan oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?