Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kendimizi çatlatıcaz haklısın bide kıskanç dicek oooo kavgaya bak sessizde kalamam mümkün değil gülmez yüzüm:gitme: of yaaaa

kocamın kardesı bıgun mail attı akşama sizdeyim!!!hönk dedim içimden insan bi arar sorar musaitmisin neyse onu geçtim.ok dedim müsaitiz beklerız yemege gelecek ve kalacak o gece.neyse dedim ki ben mutfak alısverısı yapıcaktım evde bişi kalmadı dedim bu arada gorumcemle aynı saatte cıkıoz işten .ben de gelim yardım edım demek yok.neyse onu geçtim .dedi ki aaa sen yap alışverişini biz abimle çıkarız eveakannehirakannehir
benim alışverişim bittiğinde kocam da tam çarsıya gelmıs oluyor iş çıkış saatıne göre.kıza oyle uyuz oldum ki.ben çarsıda kalcam elimde poşetler hatun abisiyle eve cıkacak.neyse kocama dedim ben alısverıse gidecem hem kardesın de gelecekmıs hazır bişiler alırım yemek ıcın.sen de gelir beni alırsın dedim.aaa bi baktım kardesı kocamın koluna girmiş 28 yasında .magazanın içinde bile kolkola geldıler yapış yapış ben yanlarına gttim hala kız abisinin kolundan çıkmıoalsanaalsanasmile

kocama dedim ki ertesi gün ,fabrıkada senı kardesınle kolkola görmüşler hemen bana yetiştirdiler dedim.kıskanıomusun dediakannehir
hayır kıskanmıyorum herkes yerını bılsın dedim içimden

herkese çok saçma gelebilir ama acayip canım sıkıldı ağladım ağlıycam.... beynim uyuştu sinirden yaaa :çok üzgünüm:

bana saçma gelmiyor canım ama ağlama
ağlamanın sana hiçbir faydası olmaz
kendı kendını yer bitirirsin
çok dokunduysa bu durum eşine sakın bagırmadan surat asmadan güzellikle anlat

bana saçma gelmiyor canım ama ağlama
ağlamanın sana hiçbir faydası olmaz
kendı kendını yer bitirirsin
çok dokunduysa bu durum eşine sakın bagırmadan surat asmadan güzellikle anlat

sen nasıl biliyosan basına gelicekleri benimkide belli. sen bir söyliceksin o bi başlıcak konusmaya ne kıskançlığın kalıcak nede fesatlığın. ne kadar iyi güzel söylersem söyliyim hatalıda olsa hatta hatasının farkındada olsa suçlu ben olcam. ailesine laf söyletmez. ben heralde bu kadar stresi sıkıntıyı kendime saygım kalmadığı için yapıyorum. ben düşünüyorum iki yolda kendime saygısızlık. birinde susup içime atıcam kendimi yediğimle kalıcam diğerinde ona söyliycem bide söylediklerine sıkılıcam. düşünüyorumda ben ona yapsaydım bunu yine kötü ben olurdum. ben anlamıyorum erkek egemenliğini. heralde bu gece yıkıp ağzıma geleni sayıcam yeter artık çok bunaldım ece en azından öyle söyliceksede bağırıp azarladığım için söylesin kötükedihüso

Cnm ben olsam onu ne arar ne sorarım .. Seni kaybetme korkusu olsun azıcık .Bence seninde biraz uzaklaşman iyi olabilir. Belki senin gideceğini anlarsa düzelir cnm ya
bir kaç yol denicen mecburen olumunekankayizsmile :teselli:

sen bilirsin canım amayine de öfleyle hareket etme derim ben.genelde biz kadınlar erkeklere ayak uydurmak durumunda kalıyoruz malesef.evet iki yol da kendin için üzücü.benim durumumu düşün şuan daha vahim.sen de bu duruma düşme ne diyeceksen sakinca konuş.ama eşinin vereceği tepkilerde de hazırlıklı ol.bak sen daha ıyı tanıyorsun canım.ben çıkmak zorundayım mesai bitti.akşama imkanın olursa yaz bana .ama ltf sesini yükseltme güzelce konuş,çnk bu senin üstüne düştüğün olay kocan için belkide konusmaya bile değmeyecek bir olay bunu da unutma:1hug:

Cnm ben olsam onu ne arar ne sorarım .. Seni kaybetme korkusu olsun azıcık .Bence seninde biraz uzaklaşman iyi olabilir. Belki senin gideceğini anlarsa düzelir cnm ya
bir kaç yol denicen mecburen olumunekankayizsmile :teselli:

ben aramadım zaten canım o beni aradı açmadım ben de
giden adamı ben aramam ki zorla mı eve baglayacağım
saol önerilerin için
ben kaçıyorum ıyı aksamlar

ben aramadım zaten canım o beni aradı açmadım ben de
giden adamı ben aramam ki zorla mı eve baglayacağım
saol önerilerin için
ben kaçıyorum ıyı aksamlar

TAMAM CNM DUA EDECEĞİM SANA .... Şeniz olumunekankayizsmile

iyi akşam canım haberleşiriz:teselli:

slm kızlar nasılsınız ececim ya hala düzelmedimi eşinle aranız valla eşin iyi bi dayak istiyo ya 5 yaşındaki çocuk yapmaz eşinin yaptığını bu ne ya 15 gün eşle küsmü durulur iyi bir derse ihtiyacı var sende onun gözünü korkut iyice inş herşey bir an önce yoluna girer...

JAYAcım yaaaa inanmıyorum doğurdum yazısını okuyunca şok oldum çokta sevindim maşallah 2.200 doğmuş olsun büyüdükçe artar kilosu allah analı babalı büyütsün bi resim koyda göreli paşamızı...

beni soran olmamış ama ben sorayım barik sizler nasılsınız robot teolog yaman meryem dkupcu ....

canım hoşgeldın
sen nasılsın
evbet kocam dayak ıstıo ama ısın ılgıncı bu durumdan da benı sorumlu tutuoalsanaalsanasmile

günaydın kızlaaar
ececim akşam da aynımıydı durumlar
bat hg cnm ya sende gelmez oldun artık
diğer güzeller napıyonuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…