GÜNAYDINNNNN.....
EŞİM İLK DEFA BEBEKTEN BAHSETTİ.... AYYY ÇOK MUTLUYUM.
"BEBEK İSTERİM TABİ EŞŞEK DEĞİLİM YA" DEDİ
YANİ İYİ BİŞEY DEDİ SANIRSAM :roflol: naniknanik kaydirigubbakcemile3 :roflol:
gözün aydın canım
Geçen akşam aklınca iyi korunmamış benimkisi o gece biraz canımı sıkmıştı bende küstüm tabiiiiiiiiiiii hapı bıraktığımı bilmiyoooor... Her gece korunmuyoooz aslında :roflol:
Ama dün gece seni kırdım aslında bende çocuk isterim ama seni düşünüyom iş kurs çocuk çok yoruluyorsun dedi. Hemen cevap vermedim konuyu değiştirdim... Bana yetti bu sözler... İçim artık çok rahat gelsin bebişimmmmmm ayyyyyyy çoook mutluyum.
Eşimin tepkisinden korkuyordum ama gerek kalmadı yersiz korkulara zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
d_kupcu çok sevindim cnm ya şükür hevesli bi adam çıktı
ececim nasıl durumlar iyisindir umarım
hayleth sen nasılsın
bengü hoşgeldinn
günaydın kızlar
d_kupcu çok sevindim cnm ya şükür hevesli bi adam çıktı
ececim nasıl durumlar iyisindir umarım
hayleth sen nasılsın
bengü hoşgeldinn
Sağol cnm :sm_cool: okadar rahat ladım ki
Bu ay olursa süper olacak zaten ....
Allahım hayırlısını versin.... İnşallah sağlıklı bol bol bebiş haberleri alırız mayısta hihoyyyt
Aslında dün biraz canım sıkıldı. Kızımın toplantısı vardı. Ev hanımları çalışan bayanlar toplantılara gidemiyorlar ya biz iyi anne değilmişiz. Okadar sinirlendim ki bu lafa... Yaniii pesssssssss... Neyse düşünüp canımı sıkmayacağım daha da. :mymeka:
sıkma canını böyle şeylere boşver kim ne derse desin
arada bir iki saat izin alıp gtme ımkanın yok mu cnm
[sıze="2"]cnm varda hep annem gidiyordu. Ben ev hanımı değilim gelemem dedim hanfendiler ona kızmışlar. Ne varsa lafta ...zaten inemem seviyelerine .. Annemde ev hanımı benim ama çalışan bayanlara göre daha kültürlü kendini yetiştirmiş herkez biz gibi değil... çirkeffflerrr
ayyy gene sinirlendimm..
Bşver yaaa bebişlerimizden bahsedelim.Zemuszemus Aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3[/sıze]
günaydın
saliha günaydın canım biliyosun benim bebiş internet hesabına göre bugün 5 hafta 1 günlük ama bende hiç belirti yok sanki hamile değilim gibi yani ne bulantı ne bişey sadece uykum oluyo sende belirti varmı malum sende yenisin merak ettimde ben daha doktora gitmedim mayısın 5 inde gel daha önce gelirsen görünmez dedi sence normalmi bu durum
günaydın
günaydın bacım hoşgeldin
hoşbulduk bacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?