hayırlı haberlerini bekşiyoruz inş. ece cim
teşekkür ederim kızlar
bat canım resim göndermeyi bilmiyorum yoksa gönderirdim jaya da doğum yapmış allah analı babalı büyütsün sağlıkla,,,,bu topik bana uğurlu geldi umarım tüm burdaki arkadaşlarım tez zamanda hamiş kalır bebişlerini kucaklar
Slm kızlar Öncekİ sayfaları okudum
bat cnm resİmler gene net deĞİlkİ ŞÖle net bİ resİm koy lÜtfen gÖrelİm gÖbÜŞÜ
umutluyuz gÖzÜn aydın cnm sonunda doĞdu demek meleĞİn.
Jaya nasıl acaba
ece ve hayaleth kızlar sİzİn kocalarınıza İyİ bİrer sopa lazım ya ne bu
hele ece senİnkİne ne dİyeyİm pİreyİ deve yapmıŞ ama bu kadarınada pes bu ne ya
3 haftalık kızcak kadar o... YapmıŞsın evİmİ yıkmıŞ anasına mı sÖvmÜŞsÜn kİ bu halde bİle bu kadar tepkİ gÖsterİlmez anacım İyİce saÇmalamıŞ senİnkİ. Sus desem nereye kadar.ya herŞey bİ yana 3 haftadır hİÇmİ Özlemİyo bu adam senİ arzulamıyomu yada hal hatır sormuyomu.
Şİmdİ senİn yerİnde olsam ŞÖle yapardım demek kolayda bu sessİzlİĞİde bozmak lzım artık.. Ama sıra sende sen korkut onu.bence annenle aĞız bİrlİĞİ yap ve eve gİtme onda kal ama annen arasın eŞİnİ 2 gÜndÜr senle konuŞmadıĞını merak ettİĞİnİ sÖylesİn.evdede olmayınca o da merak edecektİr senİ ve arayacaktır.cebİnİde kapa Çok merak edİyosa arasın bulsun senİ nerdeydİn derse senİn İÇİn ne farkeder ha varım ha yokum umrunda deĞİlİm kİ dersİn.amaaaannnnnnnn Çok sİnİr bozucu hakkaten kocan.ama .korkut onu bİ Şekİlde kaza geÇİrdİm de ne bİlİyİm yolda dÜŞtÜm Çok fenayım de en azından sevgİsİnİ dene bakalım ÜzÜlÜp panİk olcak mı.
canım ben kocamı cok ıyı tanıyorum
ben evden gidersem bu iş pat dıye bıter burda
bana der ki bak ben idiyorum ama gece yatmaya eve gelıyordum der sen onu da yapmadın der daha evlisin der vs vs
hepsinin rol oldugunu anlar annemle oyle bişi yapsak
geçen gece cok öksürdüm gribim 1 haftadır falan uykudan uyandım 10 dakıka falan öksürdüm su içtim kalkıp
arkasını dönüp de nasılsın neyın var demedı
kızınca dedim ya düşmen gbi davranıo düşman olsa neyın var der
BELKİ BANA KIZABİLİRSİN AMA UMARIM BEBEK YOKTUR BU ADAMIN AKILLANMASI LAZIM ÖNCE. PEKİ DAHA ÖNCE NASILDI HEPMİ BÖYLEYDİ BİRDEN Mİ BU HALE GELDİ CNMklava:
ececim bebek varsa ne yapabilrsinki aldıracak değilsin ya ...
napıcam peki
bebek için düşecekse üstüme hiç düşmesin
mutsuz bır evlılıge cocuk getırmek daha kotu değil mi canım
benimki gibi en azından söylemiyo adam bebek için evlendi benle resmen -tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı
utanmaz adam ya ne aptalmışım ben kime vermişim kendimi kim için yıpranıyoruz biz yaa senağlama
napıcam peki
utanmaz adam ya ne aptalmışım ben kime vermişim kendimi kim için yıpranıyoruz biz yaa senağlama
benmkı cvp yazdı kızlar
sana çok kırgınım eskısı gbi olmuyornhiçbirşey ne istıosan onu yapalım yazmış
BU NEDEMEK ŞİMDİ CNM YA BOŞANMAK MI İSTİYO BU ADAM SAÇMALIYO RESMEN YAAAAAAAAAAAAAAAAA ohaoldumsmile :1no2: :çok üzgünüm:
napıcam peki
bilmiyorum ama rabbim eğer sana bi çocuk verdiyse sen onu kendi ellerinle öldürecekmisin ya ilerde düzelipte istediğin vakit olmazsa iyi düşün derim ben
kızlar kafam çok karısık.
Bilmiyorum hiçbirşey düşünemıyorum şuanda
okadar çok başım agrıyor ki
iş yerındeyım bı yandan denetlemelerım var
çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?