Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım benim çok haklısın ama siz konuşmadıkça bu 20 günler uzayıp gidecek dışarda bi yerde buluşun konuşun bi çözüm getirin artık ya bu adamın başka bi derdi varda sendenmi çıkarıyor acısını anlamadımki ortada sebep yokken bu kadar küz kalınmaz tavır alınmaz artık bir dur diyin bu gidişe...

din kültürü öğretmnyim hayalet
çok şükür
zorlanmadım sanki meyve yiyince başımın agrısı da gecti:)

konusmaya cesaretım yokbilmiyorumkismile
çnk ben çabaladığımda bu sefer kendını nimetten sayıyor bana bak sen akıllandın aklın basına geldı yaptıklarından pişman oldun demı dıyor.sinir oluyorum ıyıce.
kendını haklı gordukce.
derdı aılesının borcu harcı var anası sürekli bize yansıttıgı için bunların sıkıntılarını yasıyor.kendı işini sevmıyor (haklı o konuda) ama ben ona hep destek oluyorum ,bilmiyorum canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahh ece cim hala düzelmedi sanırım

bende bilmiyorum bat sen ne tahlileri yaptırmıştın yeni dr araştırıyorum bilgim olsun da gittiğimde dr şu tahlilleri yaptımıcakmıyız diyeyim.

ececim bırak istediğini söylesin sen yinede konuş derim bak konuşmadıkça uzayıp gidecek bak kocanı dışarılara alıştırırsın farkında olmadan bu seni daha çok yıpratır üzülmeni istemem açıkçası al karşına bisonuca varın yürümüyorsa bitsin devam edecekse bu küskünlük sona ersin artık malesef erkekler kadınlar kadar hassas değiller ve erkek ne kadar suçlu olursa olsun gururunu ayaklar altına almaz hep kadından bekler ilk adımı sen son kez cesaretini topla ve konuş yada ne bileyim mail at uzunca içini dök o hayatını yaşıyo kafasına göre eve girip çıkıyo o zaman sende yap aynısını git takıl bi kaç gün annende ne bileyim ama son verin artık bu küslüğe...

teşekkür ederim kızlar
bat canım resim göndermeyi bilmiyorum yoksa gönderirdim jaya da doğum yapmış allah analı babalı büyütsün sağlıkla,,,,bu topik bana uğurlu geldi umarım tüm burdaki arkadaşlarım tez zamanda hamiş kalır bebişlerini kucaklar

haklısın canım benim
mail atayım ben bi

[

bende bilmiyorum bat sen ne tahlileri yaptırmıştın yeni dr araştırıyorum bilgim olsun da gittiğimde dr şu tahlilleri yaptımıcakmıyız diyeyim.

ben ilk etapta idrar ve kan tahlili yaptırmıştım işte seker taramasına bakıyolar idrarda iltihap varmı yada bi hastalık ona baktılar aklıma gelen sadece bunlar test elimde ama anlamıyorumki bir sürü şey yazıyor..

canım ben kan ve idrar tahlilini yaptırdım şükür idrar da bir şey çıkmadı biraz enfeksiyon var dedi bol su iç dedi ilaç yazmadı. kan tahlilinde de galiba kansızlık gördü demir hapı yazdı. 2 hafta sonrasına yeni bir dr randevu aldım bakalım o nedicek o nasıl yaklaşıcak.

canım resmi kulllanıcı paneline giriyorsun sol tarafta kontrol paneli var ordan resimler albümlere girip resim yükle diyorsun sonra gözata basıp bilgisayarından resim seçip tıklıyorsun ve altta resim yükleye basıp yüklüyorsun sonra kayıt ediyorsun umarım açıklayıcı olmuştur...

Slm kızlar Öncekı sayfaları okudum
bat cnm resımler gene net deĞılkı ŞÖle net bı resım koy lÜtfen gÖrelım gÖbÜŞÜ
umutluyuz gÖzÜn aydın cnm sonunda doĞdu demek meleĞın.
Jaya nasıl acaba
ece ve hayaleth kızlar sızın kocalarınıza ıyı bırer sopa lazım ya ne bu
hele ece senınkıne ne dıyeyım pıreyı deve yapmıŞ ama bu kadarınada pes bu ne ya
3 haftalık kızcak kadar o... YapmıŞsın evımı yıkmıŞ anasına mı sÖvmÜŞsÜn kı bu halde bıle bu kadar tepkı gÖsterılmez anacım ıyıce saÇmalamıŞ senınkı. Sus desem nereye kadar.ya herŞey bı yana 3 haftadır hıÇmı Özlemıyo bu adam senı arzulamıyomu yada hal hatır sormuyomu.
Şımdı senın yerınde olsam ŞÖle yapardım demek kolayda bu sessızlıĞıde bozmak lzım artık.. Ama sıra sende sen korkut onu.bence annenle aĞız bırlıĞı yap ve eve gıtme onda kal ama annen arasın eŞını 2 gÜndÜr senle konuŞmadıĞını merak ettıĞını sÖylesın.evdede olmayınca o da merak edecektır senı ve arayacaktır.cebınıde kapa Çok merak edıyosa arasın bulsun senı nerdeydın derse senın ıÇın ne farkeder ha varım ha yokum umrunda deĞılım kı dersın.amaaaannnnnnnn Çok sınır bozucu hakkaten kocan.ama .korkut onu bı Şekılde kaza geÇırdım de ne bılıyım yolda dÜŞtÜm Çok fenayım de en azından sevgısını dene bakalım ÜzÜlÜp panık olcak mı.

kızlar ben uzanmak için çıkıyorum kendinize iyi bakın:)

iyiuzanmalar teolgcum benim yerimede uyu olurmu ben gündüzleri uyuyamıyorum ya..

canım o zaman sana ikili test yapılacak zeka testi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…