bunu ona anlatamadım işte.belkı dedim sesim yuksek cıkmıs olabilir dedim ama kanları gorunce korktum dedım.bana sarılıp ne oldu canm demesı gerekırdı.bak 20 gün oldu sormadı bile.tek kelıme etmıyor.insan hasta olup olmadıgımı sorar sankı düşmanıyım ben onun.iyi günlerımızde der bana hep senı cok kırıyorum ıstemeden dıye dr a gtmem gerek der ama şimdi mumkun değil kabul etmez ve ben de ugrasmam zaten.sevmesem çekip gtmiştim çoktankaydirigubbakcemile
ohh ohh muahbbet baya ilerlemiş ne güzel ben cok şükür iki saat dersten sonra sağsalim geldim şimdi meyve yedim birazdan da azıcık uzanacam
din kültürü öğretmnyim hayalet
çok şükür
zorlanmadım sanki meyve yiyince başımın agrısı da gecti:)
canım benim çok haklısın ama siz konuşmadıkça bu 20 günler uzayıp gidecek dışarda bi yerde buluşun konuşun bi çözüm getirin artık ya bu adamın başka bi derdi varda sendenmi çıkarıyor acısını anlamadımki ortada sebep yokken bu kadar küz kalınmaz tavır alınmaz artık bir dur diyin bu gidişe...
hadi bakalım bence biraz uzan ayakları kaldır havaya uyuyun bebişinle :) benim uykum geldi mesela ağlıcam şimdi uykum var diyeboshayallersmile
konusmaya cesaretım yokbilmiyorumkismile
çnk ben çabaladığımda bu sefer kendını nimetten sayıyor bana bak sen akıllandın aklın basına geldı yaptıklarından pişman oldun demı dıyor.sinir oluyorum ıyıce.
kendını haklı gordukce.
derdı aılesının borcu harcı var anası sürekli bize yansıttıgı için bunların sıkıntılarını yasıyor.kendı işini sevmıyor (haklı o konuda) ama ben ona hep destek oluyorum ,bilmiyorum canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahh ece cim hala düzelmedi sanırım
konusmaya cesaretım yokbilmiyorumkismile
çnk ben çabaladığımda bu sefer kendını nimetten sayıyor bana bak sen akıllandın aklın basına geldı yaptıklarından pişman oldun demı dıyor.sinir oluyorum ıyıce.
kendını haklı gordukce.
derdı aılesının borcu harcı var anası sürekli bize yansıttıgı için bunların sıkıntılarını yasıyor.kendı işini sevmıyor (haklı o konuda) ama ben ona hep destek oluyorum ,bilmiyorum canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ececim bırak istediğini söylesin sen yinede konuş derim bak konuşmadıkça uzayıp gidecek bak kocanı dışarılara alıştırırsın farkında olmadan bu seni daha çok yıpratır üzülmeni istemem açıkçası al karşına bisonuca varın yürümüyorsa bitsin devam edecekse bu küskünlük sona ersin artık malesef erkekler kadınlar kadar hassas değiller ve erkek ne kadar suçlu olursa olsun gururunu ayaklar altına almaz hep kadından bekler ilk adımı sen son kez cesaretini topla ve konuş yada ne bileyim mail at uzunca içini dök o hayatını yaşıyo kafasına göre eve girip çıkıyo o zaman sende yap aynısını git takıl bi kaç gün annende ne bileyim ama son verin artık bu küslüğe...
haklısın canım benim
mail atayım ben bi
bende bilmiyorum bat sen ne tahlileri yaptırmıştın yeni dr araştırıyorum bilgim olsun da gittiğimde dr şu tahlilleri yaptımıcakmıyız diyeyim.
kızlar ben uzanmak için çıkıyorum kendinize iyi bakın:)
[
ben ilk etapta idrar ve kan tahlili yaptırmıştım işte seker taramasına bakıyolar idrarda iltihap varmı yada bi hastalık ona baktılar aklıma gelen sadece bunlar test elimde ama anlamıyorumki bir sürü şey yazıyor..
teşekkür ederim kızlar
bat canım resim göndermeyi bilmiyorum yoksa gönderirdim jaya da doğum yapmış allah analı babalı büyütsün sağlıkla,,,,bu topik bana uğurlu geldi umarım tüm burdaki arkadaşlarım tez zamanda hamiş kalır bebişlerini kucaklar
kızlar ben uzanmak için çıkıyorum kendinize iyi bakın:)
canım ben kan ve idrar tahlilini yaptırdım şükür idrar da bir şey çıkmadı biraz enfeksiyon var dedi bol su iç dedi ilaç yazmadı. kan tahlilinde de galiba kansızlık gördü demir hapı yazdı. 2 hafta sonrasına yeni bir dr randevu aldım bakalım o nedicek o nasıl yaklaşıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?