Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

saliha hadi gözün aydın canım
hayalet sana da özelden yazmıştımmm

sağol canım benim ALLAH razı olsun inşaALLAH en kısa zamanda eşinle barışırsın meydan bekleyen sizin ayrılmanıza sevinecek insanlara inşaALLAH o mutluluğu yaşatmazsınız. RABBİM ıslah etsin eşini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ailesi sanırım beklıyor ki hiç evine gt dıyen yok
kardeşi mesaj attı gecen barıstınız mı dıye
yok dedım
sen bilmiyormusun dıyecektım hergece sizde
bişi demedım neyse
bana diyor kı eee nolucak böyle ayrılacakmısın diyorkaydirigubbakcemile

ALLAH ıslah etsin. bu kadar uzatılacak ne var yani anlamıyorum bu adamı ben ne yapmaya çalışıyor ALLAH yardımcın olsun çok zor gerçekten

ALLAH ıslah etsin. bu kadar uzatılacak ne var yani anlamıyorum bu adamı ben ne yapmaya çalışıyor ALLAH yardımcın olsun çok zor gerçekten

evet cnm ben de anlamıyorum
bugun 19 gün oldu
sankı cok buyuk bır kabahat işledim aklım almıo
o sana bahsettiğim olay da gelıo aklıma
of yaaa çok huzursuzum hergun eve git evde kımse yok
bekle bekle
adam 12 de gelsın anasının evindensenağlama

peki canım konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyosun

peki canım konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyosun

bilmiyorum saliha
bazen diyorum evin anahtarını değiştir eve gidince kapıda kalsın eşek gbi
baen dıyorum ben saksıda çiçekmıyım onu bekleyecekmıyım böyle
al kıyafetlerını git annenın evıne geldıgınde senı bulamasın
bazen dıyorum sakin ol belkı canı cok sıkkındır benı kırmamak için kaçıyordur
yol bulamıyorum tatlım
ama nolursa olsun evliyiz biz
ve ortada sebep yok birgün öncesi çok ıyıykne ne oldu??

keşke konuşmak gibi bir imkanınız olsa. seni suçlamadan hemen kavga etmeden sakince konuşsa herşeyi çözeceksiniz ama adam hemen köpürüyo ve daha da kırıcı oluyo anlaşılan. çok zor canım ya ben olsam ne yaparım diyorum inanki net bir karar veremiyorum

meryemcim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim demek uyuyordu yerim ben onu ya inşallah testlerinde temiz çıkar ...

baktim canimm gobusune masallah buyumuss benimde gobusum cokbuyudu en kisa zamanda bende yuklicem gobusumuu bende optumm

büyümüşmü gerçekten meryem ben pek anlayamıyorum ibde bişey sorucam benim göbeğim çok kıllandı sendede oldumu böyle bişey en kısa zamanda resmi eklede görelim olurmu...

Günaydın canlarım.... opuyorumnanaktan

günaydın herkese

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın hanımlar nasılsınız..

çok izin aldım bu sebepten hayalet artık yüzüm kalmadı dişimi sıkıp gideceğim artık

geçmişolsun canım dikkat et kendine...

ececim herşeyin hayırlısı istersen bi kan testi yaptır için rahatlar en azından ve artık şu küslüğe bi son verin nereye kadar gidecek böyle olmazki ama bu şekilde..

hadi gözün aydın saliha pıt pıtlarını duydun artık derin ohhhh çekmişsindir bende kalp atışlarını duyana kadar acayip stresliydim hatta o gün geldiğinde doktorum bu ne heyecan sakin ol demişti kadınıda korkuttum dün gibi aklımda neyse neden 1.5 ay sonraya randevu verdi ilk aylarda 2 hafta arayla çağırılıyor seninki çok uzun geldi bana sormadınmı sebebini..

ececim hikaye çok güzel hamam böceğinin dilinden kendi hikayesi ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi etkilendim hikayelerinin devamın dilerim...

yaaaa neymiş şu mesele çok merak ettim banada anlatırmısın eğer çok özel değilse ...

evet aynen öyle oluyor konusmaya kalkınca hemen suclama moduna giriyor çözüm bulmaya deıl
bazen de düşünüyorum aramızda ufacık bırsey oldu olay bukadar buyudü
gercekten ılerde bir sorun yasasak kocam nasıl bır tepki verecek acaba
ama annesınde de cok suc var evliliğimiizn temeline hep çomak soktu ablası kardeşi
ne diim
aynılarını yasasın kızlarından benım cektıgım acıları

batcım mesele ne biliomusun
ayın 10 unda eşimle evdeydık bıraz kırgınlık vardı ustunde.kahvaltı hazrladım cagırdım mıdm bulanıo dedi etmeyeceğim dedi.aç durma dedim geldı ama yıyemedı.neyse gtti salona uzandı .azıcık daha uyudu ben mutfagı bıle toplamadım ses olmasın dıye.snr .börek götürdüm çayla ıcım rahat etmedi. boş mide daha cok bulanır dedim neyse yedi limon sıktım bitki çayı yaptım vs.
snr o yıne uyudu salonda battanıye ıle.snr ben ev işlerimi yaptım .çarsıya cıktım alıncakları aldım eve geldım.bu sefer benım mıdem cok bulandı 10 dakıka falan banyoda ıstuıfra ettım ter içinde kaldım.ve boğazımdan kan geldı çay kasıgı kadar.çok korktum salona fırladım o uyuyordu dedim kı ben ıkı saattir kusuyorum içerde duymadın mı dedim.biraz sesım yukselmış.bu açtı agzını yumdu gözünü.butun hakaretler vs arka arkaya geldı .olay bu

hoşgeldin batcım bir problem yok sıkıntın olursa yine gel dedi 1,5 ay sonra gel tahlil ve film çekicez dedi tamam dedim bende en iyisi ben bu dr değiştireyim kadın konuşmaktan aciz

bat hamamböceği hikayesini ben yazmadım kız:))))) netten buldum komık geldı paylasmak ıstedım

kızlar sıla dan yoruldum şarkısını dinleyın bak çok güzelllll

canım kocanda fazla abartmış sen o canının acısıyla bağırdığını farkında bile olmamışsındır eminim ama eşin patlamaya hazır bomba gibi en ufak meseleyi büyütüyor sen o hasta diye didin uğraş ama sana gelince bağrış çağrış bence bi psikoloğa görünmesi şart eşinin ececim...

hoşgeldin batcım bir problem yok sıkıntın olursa yine gel dedi 1,5 ay sonra gel tahlil ve film çekicez dedi tamam dedim bende en iyisi ben bu dr değiştireyim kadın konuşmaktan aciz

saliha bence yinede uzun bi süre varsa imkanın değiştir doktorunu benim kalp atışlarını duyduktan iki hafta sonra testlerim yapıldı ne filmi çekicekmiş sana...

bat hamamböceği hikayesini ben yazmadım kız:))))) netten buldum komık geldı paylasmak ıstedım

anladım canım ama yinede güzel bulursan değişik hikayeler paylaş o açıdan dedim...

kızlar merhaba 23 nisanda bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallah

ayyy canım ya hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün bi resmini göremedik ya bari bebişinin resmini koy merka ediyorum yiğenimi sen nasılsın ağrın sızın varmı jayada doğum yaptı haberin vardır belki....

bunu ona anlatamadım işte.belkı dedim sesim yuksek cıkmıs olabilir dedim ama kanları gorunce korktum dedım.bana sarılıp ne oldu canm demesı gerekırdı.bak 20 gün oldu sormadı bile.tek kelıme etmıyor.insan hasta olup olmadıgımı sorar sankı düşmanıyım ben onun.iyi günlerımızde der bana hep senı cok kırıyorum ıstemeden dıye dr a gtmem gerek der ama şimdi mumkun değil kabul etmez ve ben de ugrasmam zaten.sevmesem çekip gtmiştim çoktankaydirigubbakcemile

ohh ohh muahbbet baya ilerlemiş ne güzel ben cok şükür iki saat dersten sonra sağsalim geldim şimdi meyve yedim birazdan da azıcık uzanacam

ohh ohh muahbbet baya ilerlemiş ne güzel ben cok şükür iki saat dersten sonra sağsalim geldim şimdi meyve yedim birazdan da azıcık uzanacam
iyi bari bak bitti derslerın çok şükür:))))
uzan uzan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…