saliha hadi gözün aydın canım
hayalet sana da özelden yazmıştımmm
sağol canım benim ALLAH razı olsun inşaALLAH en kısa zamanda eşinle barışırsın meydan bekleyen sizin ayrılmanıza sevinecek insanlara inşaALLAH o mutluluğu yaşatmazsınız. RABBİM ıslah etsin eşini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ailesi sanırım beklıyor ki hiç evine gt dıyen yok
kardeşi mesaj attı gecen barıstınız mı dıye
yok dedım
sen bilmiyormusun dıyecektım hergece sizde
bişi demedım neyse
bana diyor kı eee nolucak böyle ayrılacakmısın diyorkaydirigubbakcemile
ALLAH ıslah etsin. bu kadar uzatılacak ne var yani anlamıyorum bu adamı ben ne yapmaya çalışıyor ALLAH yardımcın olsun çok zor gerçekten
evet cnm ben de anlamıyorum
bugun 19 gün oldu
sankı cok buyuk bır kabahat işledim aklım almıo
o sana bahsettiğim olay da gelıo aklıma
of yaaa çok huzursuzum hergun eve git evde kımse yok
bekle bekle
adam 12 de gelsın anasının evindensenağlama
peki canım konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyosun
bilmiyorum saliha
bazen diyorum evin anahtarını değiştir eve gidince kapıda kalsın eşek gbi
baen dıyorum ben saksıda çiçekmıyım onu bekleyecekmıyım böyle
al kıyafetlerını git annenın evıne geldıgınde senı bulamasın
bazen dıyorum sakin ol belkı canı cok sıkkındır benı kırmamak için kaçıyordur
yol bulamıyorum tatlım
ama nolursa olsun evliyiz biz
ve ortada sebep yok birgün öncesi çok ıyıykne ne oldu??
iyii geceler yada gunaydin diyimm sabah okursunuz cunki... kizlarr eve daha yeni geldikk doktordan sonra annemlere gittik esimin dogum gununden dolayii.doktor kontrolum iyii gectii herseyy yolunda dedi doktorumm bebiisimi gordum ama uyuyorduuu...2 hafta sonra seker taramasi yapilcak 3hafta sonrada tekrar kontrole gidicezz testler felan var kanda alindi bugun insallah sonuclar iyidirr.simdiye dek hepsi normal dedii doktorumm bizdenn bu kadarr.
baktim canimm gobusune masallah buyumuss benimde gobusum cokbuyudu en kisa zamanda bende yuklicem gobusumuu bende optumm
Günaydın canlarım.... opuyorumnanaktan
günaydın herkese
günaydın kızlar nasılsınız
çok izin aldım bu sebepten hayalet artık yüzüm kalmadı dişimi sıkıp gideceğim artık
olmadım yaaa
zaten sinirlerim acayıp bozuk
kocam yıne 12 de geldı eve
dün de öyle bır pzt erken geldı onda da tek kelıme etmedık
ne yaptım ben bukadar yaaaaa kin güdecek
inşallah olurum regl
teolog cnm sana da gecmıs olsun
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrr. sabah doktor teyzeyle randevumuz vardı gittik bebişimle. ve kalp atışlarını gördükkkkkk çok şükür dr teyze herşey yolunda 1,5 ay sonra gelin dedi ayyy bana çok uzun geldi 1,5 ayyyy.
Bir hamam böceğinin günlüğünden:))))))))))))))))
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim.Kendime bir zarar geleceğinden değil ama karım Fatma ne yapar sonra.Biz Akşam yemeğimizi saat 11-12 gibi yerdik ama ev sahiplerimizin misafiri geldiğinden geç saatlere kadar oturup yatmadılar. Neyse ki konukların gitmesiyle birlikte uykuya daldılar Bir süre ortalığın sakinleşmesini bekleyip yiyecek toplamaya başladım.Bugün misafirler geldiği için menü çok zengindi.Pasta ve börek kırıntılarına bayılırız.
>Herneyse ben n*******eyi toplarken birden mutfağın ışığı yandı ve
"Aaaaaa!
Karafatma" diye bir ses duydum.
Salak adam ben bir erkeğim Fatma da nereden çıktı.Benim adım ismail. Böyle şeyler delikanlıyı bozar.Hadi beni karımla karıştırdın diyelim.Sen ne korkak bir adamsın.Benim kaç katım büyüklüğünde olmana rağmen bu bağırışta
ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte,sanki ben ona bir bok yapmışım gibi beni kovalamaya başladı.İnanın o kadar da dikkat ediyorum tabak,çanak,bardak üzerinde dolaşmamaya çünkü bu dingilin karısı çok titiz.Bazen diyorum ki bu gıcıkların misafiri geldiğinde git ortalarda dolaş böyleleikle utanılacak duruma düşsünler.Ama yapamıyorum işte ne olursa olsun ekmek yediğin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir.Ben eve geldiğim ilk yılları hatırlıyorum da ne güzeldi o günler.Rahmetli kayınbabam ve kayınvalidem beni evlerine kabul etmişlerdi.O zamanlar rahattık çünkü ev sahibimiz Rıza amca kördü.Bu sebeple evin heryerinde rahatça dolaşabiliyorduk.Hatta Rıza amcayla aynı sofrada yemek yediğimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasıl davranırdı bilmem ama o hep yüreğimizde yaşayacak.Rıza amcanın durumu pek iyi sayılmazdı,memur emeklisiydi.Bu evde rahmetli karısınınmış.Bu yüzden yiyecek konusunda pek fazla seçeneğimiz yoktu ama daha mutlu ve huzurluyduk.Rıza amca birgün görünmez kazaya kurbanGerçi onun için bütün kazalar görünmezdi.Rıza amcanın toprağa verildiği gün bizde oradaydık.Karşı komşusu Osman Zeki bey bize geldiğinde ceketini Asmıştı.Bizde bunu fırsat bilip ceketin cebine girdik.Ardından Osman Zeki beyle birlikte mezarlığa doğru yola koyulduk. Rıza amcanın üç tane oğlu vardı ama şimdiye
kadar sadece nüfusta Gözüküyorlardı.Hayırsızlar daha ilk günden evi satışa çıkardılar.Evi şu andaoturan adam ve karısı satın aldı.Eve ayak basmalarıyla kayınbabam ve kayınvalidemi öldürmeleri bir oldu.Adam sonra iğrenerek bedenleri kağıda sararak çöpe attı.Sanki kendisi temizmiş gibi.Halbuki tuvaletten çıktıktan sonra ellerine yıkamadığına defalarca şahit oldum. Şimdilerde kendine
rahmetli kayınvalidemin resmi olan bir ilaç almış,durmadan üzerimize sıkıp duruyor.Kayınvalidem Sultan hanım gençliğinde fotomodel olduğu için bu tür ilaçların üzerinde resmi bulunuyor.Hatta bir iki reklam filminde de
oynamıştı ama evlenince mecburen bıraktı.Çünkü kayınbabam tam bir osmanlı erkeğiydi.Bu güne kadar rahmetli Rıza amcanın anısına bu evde oturduk ama daha fazla dayanacak halimiz kalmadı.Eşe dosta haber saldık.Kendimize göre bir ev bulur bulmaz taşınacağız buradan.Belki de sizin evinize yerleşiriz hayat bu belli mi olur?
evet cnm ben de anlamıyorum
bugun 19 gün oldu
sankı cok buyuk bır kabahat işledim aklım almıo
o sana bahsettiğim olay da gelıo aklıma
of yaaa çok huzursuzum hergun eve git evde kımse yok
bekle bekle
adam 12 de gelsın anasının evindensenağlama
keşke konuşmak gibi bir imkanınız olsa. seni suçlamadan hemen kavga etmeden sakince konuşsa herşeyi çözeceksiniz ama adam hemen köpürüyo ve daha da kırıcı oluyo anlaşılan. çok zor canım ya ben olsam ne yaparım diyorum inanki net bir karar veremiyorum
kızlar merhaba 23 nisanda bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallah
batcım mesele ne biliomusun
ayın 10 unda eşimle evdeydık bıraz kırgınlık vardı ustunde.kahvaltı hazrladım cagırdım mıdm bulanıo dedi etmeyeceğim dedi.aç durma dedim geldı ama yıyemedı.neyse gtti salona uzandı .azıcık daha uyudu ben mutfagı bıle toplamadım ses olmasın dıye.snr .börek götürdüm çayla ıcım rahat etmedi. boş mide daha cok bulanır dedim neyse yedi limon sıktım bitki çayı yaptım vs.
snr o yıne uyudu salonda battanıye ıle.snr ben ev işlerimi yaptım .çarsıya cıktım alıncakları aldım eve geldım.bu sefer benım mıdem cok bulandı 10 dakıka falan banyoda ıstuıfra ettım ter içinde kaldım.ve boğazımdan kan geldı çay kasıgı kadar.çok korktum salona fırladım o uyuyordu dedim kı ben ıkı saattir kusuyorum içerde duymadın mı dedim.biraz sesım yukselmış.bu açtı agzını yumdu gözünü.butun hakaretler vs arka arkaya geldı .olay bu
hoşgeldin batcım bir problem yok sıkıntın olursa yine gel dedi 1,5 ay sonra gel tahlil ve film çekicez dedi tamam dedim bende en iyisi ben bu dr değiştireyim kadın konuşmaktan aciz
bat hamamböceği hikayesini ben yazmadım kız:))))) netten buldum komık geldı paylasmak ıstedım
canım kocanda fazla abartmış sen o canının acısıyla bağırdığını farkında bile olmamışsındır eminim ama eşin patlamaya hazır bomba gibi en ufak meseleyi büyütüyor sen o hasta diye didin uğraş ama sana gelince bağrış çağrış bence bi psikoloğa görünmesi şart eşinin ececim...
saliha bence yinede uzun bi süre varsa imkanın değiştir doktorunu benim kalp atışlarını duyduktan iki hafta sonra testlerim yapıldı ne filmi çekicekmiş sana...
anladım canım ama yinede güzel bulursan değişik hikayeler paylaş o açıdan dedim...
ayyy canım ya hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün bi resmini göremedik ya bari bebişinin resmini koy merka ediyorum yiğenimi sen nasılsın ağrın sızın varmı jayada doğum yaptı haberin vardır belki....
iyi bari bak bitti derslerın çok şükür:))))ohh ohh muahbbet baya ilerlemiş ne güzel ben cok şükür iki saat dersten sonra sağsalim geldim şimdi meyve yedim birazdan da azıcık uzanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?