Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

rahimde problem varmış annemin bana hamileliğinde kullanmış olduğu ilaçlar nedeniyle rahimde hem küçülme hemde şekil bozukluğu oluşmuz zamanla sebep bu deniyor

HAY ALLAH ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM DA BEBEK İÇİN ENGEL Mİ BU PEKİ :a015:

AMİN AMİN BİDE BİŞEY SORCAM SİZE BU GEBELİK TESTLERİNİN HEMEN SONUÇ VERENİ YOKMU KAN TESTİNDEN BAŞKA HASTANEYE GİDEMİYORUM UZAK:çok üzgünüm:

cnm iki tip var biri idrarla biri kanla başka yok benim bildiğimmmCADIARZU

kızlar cumaya mıkaydirigubbakcemile3 gittinizzzz

rahimde problem varmış annemin bana hamileliğinde kullanmış olduğu ilaçlar nedeniyle rahimde hem küçülme hemde şekil bozukluğu oluşmuz zamanla sebep bu deniyor

slm kzılar nasılsınız okuldan yeni geldim bir slm verem dedim hayaletcim annen nasıl ilaçlar kullanmış ki seni etkilemiş cnm bnm

slm kzılar nasılsınız okuldan yeni geldim bir slm verem dedim hayaletcim annen nasıl ilaçlar kullanmış ki seni etkilemiş cnm bnm

östrojen hormonu içerem ilaçların bu gibi yan etkileri olabiliyomuş gebeliklerde... ama annemde toksoplazma gibi bişeyde varmış bir sürü ilaç kullanmış mecburen o da tam bilemiyor

üzüldüm hayalet cim hiç belli olmaz da neyin ne olacağı sakın bu nedenden dolayı düşük olur ben de diye aklına getirme
inş. sağlıklı bir hamilelik dönemi gecirirsin
kan testlerinden sonra en iyi testler eczanelerde satılan testler cnm
adetin gectikten sonra net cevabı veriri sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…