Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Nbr kızlar yaaa
ececİm burdayım bende
d_kupcu sana ne olduu

şimdi içimden gecıodu yaman nerde acaba diekaydirigubbakcemile3

ben de dayanamadım kocama eskı resımlerımızı maıl attım bak biz böyle mutsuzmuyduk yazdım mailin konusuna

eskilerde kaldı onlar yazmış banakaydirigubbakcemile3

bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee banane ya bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee banane ya bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sana taktik vermiştim ben onun kullankaydirigubbakcemile3

slm arkadaslarr ben 8 aydir evliyim adetim duzensizdi 5 aydir dr gidiom ve adetim duzeldi ama gecen ay 7 martta adet oldum ve 22 martta tekrar adet oldum 10 gun erken geldi bu ay daha adet olmadim 9 gun gecti umutlanmak istemiyorum

slm arkadaslarr ben 8 aydir evliyim adetim duzensizdi 5 aydir dr gidiom ve adetim duzeldi ama gecen ay 7 martta adet oldum ve 22 martta tekrar adet oldum 10 gun erken geldi bu ay daha adet olmadim 9 gun gecti umutlanmak istemiyorum

hakkın da hayırlısı olsun esra belirtin filan varmı

şaka yaptım saliha yaaaa.
nasıl uyuyacaksın canımmm
offf ben de hala hastalanmadım 2 gün geçti

ŞenizHERKEZE SÜPER BİR HAFTA SONU DİLİYORUM. PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZZZZZ...
ÖPÜLDÜNÜZZZZ Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…