Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyim hayelet çim sen nasılsın
cnm senn de mi eşinle sorunlar vardı hep sorayım diyorum da bu hafta hep başım döndüğü için fazla takılamadım topiğe

iyiyim hayelet çim sen nasılsın
cnm senn de mi eşinle sorunlar vardı hep sorayım diyorum da bu hafta hep başım döndüğü için fazla takılamadım topiğe

evet canım maalesef birsürü sorun var ve en sonunda patladım 5 gündür tek kelime etmiyoruz:çok üzgünüm:

ahh ahh ece yi de merak ettim şimdi gecmişi okuayayım da geleyim en iyisi
ama sorunlar olur hep
ben de çok sorun yasadım gecen aylarda bnm ailem aramızı düzeltti hergün kavga tartışma
inş. sizin de düzelir
her evlilikte oluyor

Günaydın kızlarrrrr
teolog canım başın mı dönüyor yine( bebiş için tüm bunlar geçecek hepsi bılıyorsun .
hayalet naber

bu arada ben bugun regl oldum kızlarrr

hadi gözün aydın canımm :teytey: ne var ne yok haberler nasıl

haberler aynı ttalım
aksam ısten gec geldı 9 gbı
salonda oturduk öyle
tek kelıme etmeden 11 gbı gttı yattı
ben de 12 de yattım
sabah ıse gttı tekrar

sende ne var ne yok
kahvaltı edip gelıcem sen yaz ok

hiç bişey yok değişen 8,30 da geldi tk kelime etmedik ben yattım zaten 10da :umursamaz:

kızlaaar bizde 3 aydır uğraşyoruz, bugün regli olmam lazmdı olmadm, ama 2 gün önce dayanamadım test yaptım negatif, yine de ümitsizliğe uğramak istemedim, ama ne kadar daha beklemeliyim bilmiyorum, inşallah gelmiştir bebiş

inşallah canım inşallah umutsuz olma bekle bakalım bi kaç gün daha belkide yoldadır

ben geldim yine kızlar biraz dinlendim
hayaletcim sosyoloji güzel ve zevkli bölüm ancak iş imkanı nasıl bilmiyorum
ilgin varsa güzel b,r bölüm bence

zuzu cum ben hep derim adetimden iki güjn evvel test yaptım negatif adetim gecikince pozitif
o yüzden moralini bozma cnm

zuzu cum ben hep derim adetimden iki güjn evvel test yaptım negatif adetim gecikince pozitif
o yüzden moralini bozma cnm

Ay inşallah canım ya, ben test yaptığımı eşime bile söylemedim üzülmesin die, negatif çıkınca. silik çizgi bile çıkmadı ama erken olduğunu düşündüm üzülmedim fazla. Bugün olmam lazımdı, hala bi işaret yok bakalım, sabrla bekliyorum :) sen adetin gecikince hemen mi yaptın? kaç gün sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…