aaaa jaippur kocama da bak ayol benim:)))))
robotcukkk nasılsın bakım cadıııııı
benden ii yapamazsın ama bende başka yetenekler de var o yüzden insan tanıma konusunda ustayım ben ulennn eskiden ben de kahve falı bakardım ama ne fal ...söylediklerim de zaten harfi harfine çıkardı ama bıraktım bu işlerikaydirigubbakcemile3
olur başka ...size birşey yok bundan sonra dün yaptıklarınızı unutmadım:umursamaz: birleşip saldırdınız bana ulennnkaydirigubbakcemile
iyiyim sen:mymeka::roflol:
olur başka ...size birşey yok bundan sonra dün yaptıklarınızı unutmadım:umursamaz: birleşip saldırdınız bana ulennnkaydirigubbakcemile
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bilmem mi ..biliyorum tabi ..ondanım ben ondan :roflol::roflol:herşeyin en iyisin kendi bildiğini düşünene ne dele biliyomusun
düne rağmen az bile çaktım ulennn :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:lülülülülülüiyiyim ben deee
çaktın yine sabah sabah tokatı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ağlama kız saliha sen de çok sulugözsünnnn
bana sulu göz dedi senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar benim bekar cadı görümcem mesaj attı demin nasılsıın senı merak ettim var mı değişiklik gelişme yazmışklava:
yeni resim ekledim albüme gelin ulennn ..
kızlar benim bekar cadı görümcem mesaj attı demin nasılsıın senı merak ettim var mı değişiklik gelişme yazmışklava:
bana niye soruyorsun abine sorsana deseydinya
bilmem mi ..biliyorum tabi ..ondanım ben ondan :roflol::roflol:
düne rağmen az bile çaktım ulennn :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:lülülülülülü
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
çok güzel canım resimlerinn
yazdım bakalım bütün gece sizin evinizde suratını görmüyorum kendisine sorsanıza dedimalkisalkisalkis
ilk defa böle ters bi tepki verdim:umursamaz:
iyi öyle bilmeye devam et benim öyle iddam yok çünkü hergün yenibirşey öğreniyorum herşey hakkında insanlar hayat herşey işte ama karakerimi tahlil etmeni isterdim
yazdım bakalım bütün gece sizin evinizde suratını görmüyorum kendisine sorsanıza dedimalkisalkisalkis
ilk defa böle ters bi tepki verdim:umursamaz:
:kedi::kedi::kedi:
aferin işte böyle ol
resmini yükle de yapayımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?