meburen bu kış tam 10 kişo aldı sıkı bir rejime başıycam bakalım
GÜnaydın robot Çok uzun yazmıŞın oku oku bİtmedİ
sus demedinizmi susuyorum işte kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile SENDE ALINMA HEMEN YAW SUS DEDİYSEK SUS ARADA :roflol:
senin resmin yok muuuu
çok merak edıyorum
Alooooooooooooooooo hıdırellez yrn dedİkk
Alooooooooooooooooo hıdırellez yrn dedİkk
jappur şu resmini yüklemeyi becer ben de göreceğim seni ..sen fal bakıyorsun ama ben de kararkter tahlili yapacağım kaydirigubbakcemile3
kontrol panelinden resimler albümlere girip ordan ekle diyeceksin ..albüm ekle diyorsun albüm ismini yaz oraya sonra kaydet de ...albüm eklenmiş oluyor ..albümün içine gir resim ekle var oradan resim ekle diyecek ekleyeceksin
benden ii yapamazsın ama bende başka yetenekler de var o yüzden insan tanıma konusunda ustayım ben ulennn eskiden ben de kahve falı bakardım ama ne fal ...söylediklerim de zaten harfi harfine çıkardı ama bıraktım bu işlerikaydirigubbakcemile3yüze bakarak bende arakter tahlili çoook iy yaparım ama aslın kahve falı bakarkende bunu kuanıyorum resmini görmediğim birie asla bakamam ben fal deil benimki şöyle dielim yüze göre yaşadıkları ve karakter analizi atki tepki meselesi ece baktım mesela ne düşünüyo sorabilirisin
biz zahmet bana da bakın eliniz deği vermişken :) :)
kız robot sen beni gördün analiz etsene
benden ii yapamazsın ama bende başka yetenekler de var o yüzden insan tanıma konusunda ustayım ben ulennn eskiden ben de kahve falı bakardım ama ne fal ...söylediklerim de zaten harfi harfine çıkardı ama bıraktım bu işlerikaydirigubbakcemile3
olur başka ...size birşey yok bundan sonra dün yaptıklarınızı unutmadım:umursamaz: birleşip saldırdınız bana ulennnkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?