Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yükledim canım sorun bende olamaz hiç bir konuda idaam yoktur senin gibi am pc de yapamayacağım yoktur

gördüm de ulennn gözünde gözlük var suratın mı belli hayret bir şey ..nasıl tahlil edeceğim gözün yüzün yokken sorması ayıp:mymeka:

sen beni gördünmü sen yap bakalım becerebilecekmisin kaydirigubbakcemile3

evet işyerimdeyim birtek bu vardı nayapayım şimdik gelelim sana insanları ilk başta söyliyim çok tutumlu bir bayansın seni pohpohlamayan sana hak vermeyen insanları ne kadar sevsende biranda silebilyiosun ama dost olunduğunu suyuna gidildiğinde iyi bir dost un aile hayatına gelince orada yanlız bambaşka sın kocana görünürde hep hak verioyusun ama her konuda o haklı ama iş işeyişe gelincede içten içe ona kendisteğini yaptırabiliosun evliliğin ilk yıllarında yüzeysel deil ama içsel prolem yaşadın bldiklerini hisetiklerini bastırmaya çalıştın eşini ve eşinin ailesini iyi çözdüğün içinde kendinle başedebilmişsin kısaca iyi huylu ittaatkar gelini görünürde oynamışsın duygularını kendini törpülemeyi becebilmişsin

oldu mu yaman yeteri kadar şirinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…