ben sana bunların cevabını özelden yazıyım
aycanımbenim ya resmen bğzım düğümlendi ece sakın çıkm a evinden bak sakin ol ne kdar sinirlensende bekliietme derin nefes al
Ece kız Şu resmİ deĞİŞsen olmazmı korkuyorumda bakınca
evt cnm ya daha şirin bi resim yokmu
SÜPER OLMUŞŞŞŞŞ alkisalkisalkis
YOK KISS RESİŞM ÇİRKİNDİ CADI Bİ KADINA BENZİYODU ONDAN
Lütfen Yaman Robotu es geçemezsinyerimseniben
robot eski degilki o daha yeni katildi bu topigee yamandan sonra ben eskilerden oluyomm :teytey::teytey:
havalımı alsanaalsanasmile ne havası ulennn ..hayatta havalı değilimdir ...olsam olsam tatlı bela olurum o kadar :roflol:aaaaa
neb bilim ben onu daha eskı sanıodum okadar havalı oluncakaydirigubbakcemile3
hehehe eyvahedigeldismile kusturmussunuz zaten robotuuu en iyisi ben yorum yapmiyim simdi banada kuserr..ama su bi gercek robot ilk geldiginden berii bi hanim agalik vardi ustundeee
slm bizde 1 yıllık evliyiz bizde karar verme asamasındayız aslında biraz calışmalara basladık sayılır gecen ay adetim 6 gun gecikti idrar testi yaptım cıkmadı kan testi yaptırdm sonucalmaya gidecem gun adet oldum cok uzuldum ama hayırlı vercek olanda alcak olan da Allah ondan nasip deyip geciyorum hakkımızda hayırlısı olsun
öffff ne bileyim .. daha 1 ay oldu personel sorumlusu olduğum ... yerimi sağlamamış olurmuşum müdürüm öle dedi eeee bu firmada 1 yılım doldu bebek olana kadarda 1 yıl olacak yani 9 ay hamilelik zaten.... eeeeee ne alaka 4-5 yıl çalışıp kalırsam kovmayacakları ne malum ki dimi ama akannehir
kızlar kuzenım kocamla konusmuş
kocam olmuyor demiş kuzenime
sevgi değil hersey demıs anlasamıyoruz demiş
hayır sölemez
sırdasım o benim
msn de yazıstılar
olmuyopr demıs kocam sevgi hersey değil
anlasamıyoruz o da çok üzülüo ben de yazmış
onun üzülmesi,ni de istemıyorum konusunca kırıcı konusyorum yazmış kuzenime
kız agaya yorum yaptım resmimre bak yorumla dedi bana kısdı galia hiç bişey yazmadı teşekkür adam bir a
bana bak ne biçim akıl veriyorsun sen bakayım ..herşey kolaymı öyle ..yok anana git yok ayrıl ..bu zamane kadınları da ne çok evi terketme meraklısı yaaaw...anneleriniz böylemi öğretti size hayret bir şey yaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebence ozaman ne yap biliyomusun eşyalarını topla ver eline git ananın evinde kal dye bakalım ne olacak
öğleden sonra göz muayenesine gittim ..haftasonu inş. laser olacağım ...dua edin...ama hepinizi teker teker okudum merak etmeyinkaydirigubbakcemile3 sizinle ne kadar ilgilendiğimi anlayın kıymetimi bilin ulennnnnnalsanaalsanasmilerobot cadısı nerdi ki
sesi çıkmadı bugun
onun mesaisi bitti ama
saçmalamışsın iice ..sen bu konuda azıcık sus bakayım yoksa yuva yıkılacak heee alsanaalsanasmile:)) dur deiştirirm ama senin ona diyeceğin eğer bir ayrılık olacaksa sen gideceksin eğer gidersne ona gümüş tyepside bekarlık hayatını sunacaksın e erkekler bizm gibi deil iki arkadaşlarıyla 2 güzel gece geçirsin tamamen unutur seni sakın evinden çıkma ne lursa olsun herşey bittikten evi birlikte boşaltırız dieceksin anansını evine paket yapacaksın onu bukadar görümcenede mesaj at deki gelin eşyaarını alın kardeşiniin abinin neyse işte
al işte millet ne derdinde bu ne derdinde hey ALLAH IM akıl ver ..kaydirigubbakcemile3ayyy ya son dakikada yedi 3. Golü yuh yani valla yuh
niye ulennn biz yabancımıyız ...yazacaksan burdan yaz ..toplum içinde gizli mesajlaşılmaz alsanaalsanasmile:roflol:ben sana bunların cevabını özelden yazıyım
sadece kırmızılar doğru gerisini tutturamamışsın kaydirigubbakcemile3evet işyerimdeyim birtek bu vardı nayapayım şimdik gelelim sana insanları ilk başta söyliyim çok tutumlu bir bayansın seni pohpohlamayan sana hak vermeyen insanları ne kadar sevsende biranda silebilyiosun ama dost olunduğunu suyuna gidildiğinde iyi bir dost un aile hayatına gelince orada yanlız bambaşka sın kocana görünürde hep hak verioyusun ama her konuda o haklı ama iş işeyişe gelincede içten içe ona kendisteğini yaptırabiliosun evliliğin ilk yıllarında yüzeysel deil ama içsel prolem yaşadın bldiklerini hisetiklerini bastırmaya çalıştın eşini ve eşinin ailesini iyi çözdüğün içinde kendinle başedebilmişsin kısaca iyi huylu ittaatkar gelini görünürde oynamışsın duygularını kendini törpülemeyi becebilmişsin
yaman kırk yılda doğru bir laf ettin heee kaydirigubbakcemile3:roflol: pamuk prensesteki cadıya benziyordu ece iimi:roflol: ya da toslayacak boğaya:roflol:
eski olmak önemli değilki ..önemli olan topicte nasıl ses çıkardığın ..çıtın çıkadıktan sonra eski olmuşsun yeni olmuşsun ne farkeder kaydirigubbakcemile3
havalımı alsanaalsanasmile ne havası ulennn ..hayatta havalı değilimdir ...olsam olsam tatlı bela olurum o kadar :roflol:
hangi anlamda hanım ağalık ulennnalsanaalsanasmile ..korkma çekinme açıkça söyle :roflol: ukalalık anlamında mı hanımağalık ...gerçek hayatta öyle mütevaziyimdirki görseniz bu kadın o kadınmı dersiniz iimi kaydirigubbakcemile3 çenem burda açılıyor nedense:roflol: açana değil açtırana bak:roflol:
hoşgeldin
dur bakalım ..gün ola harman ola..hemen felaket tellallığı yapma ...herşey yoluna girer inş.. sen bebişe konsatre ol kaydirigubbakcemile
bence siz barışacaksınız demişti dersin ...böyle konuşması anlaşamıyoruz ama sorun nerde anlamıyorum aslında düzelmesini ben de istiyorum ama olmuyor anlamına geliyor ...sabret bakalım ...kestirip atmamış bence bu da iibirşey ..ayrılmayı düşünse böyle konuşmazdı..sengözlerimebaksanab
teşekkür etme huyum yoktur ama edeyim bari teşekkürler:roflol:
bana bak ne biçim akıl veriyorsun sen bakayım ..herşey kolaymı öyle ..yok anana git yok ayrıl ..bu zamane kadınları da ne çok evi terketme meraklısı yaaaw...anneleriniz böylemi öğretti size hayret bir şey yaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
öğleden sonra göz muayenesine gittim ..haftasonu inş. laser olacağım ...dua edin...ama hepinizi teker teker okudum merak etmeyinkaydirigubbakcemile3 sizinle ne kadar ilgilendiğimi anlayın kıymetimi bilin ulennnnnnalsanaalsanasmile
saçmalamışsın iice ..sen bu konuda azıcık sus bakayım yoksa yuva yıkılacak heee alsanaalsanasmile
al işte millet ne derdinde bu ne derdinde hey ALLAH IM akıl ver ..kaydirigubbakcemile3
niye ulennn biz yabancımıyız ...yazacaksan burdan yaz ..toplum içinde gizli mesajlaşılmaz alsanaalsanasmile:roflol:
sadece kırmızılar doğru gerisini tutturamamışsın kaydirigubbakcemile3
ece şimdi beni ii dinle ..buradaki yorumlara kızdım açıkçası ..sebebine gelince yorumlar hep olumsuz ...evden ayrıl ..yok ona göster filan..bu şekilde evlilik hayatı olmaz..hemen gaza geliyorsun ..öncelikle gaza gelme mantıklı olmaya çalış ...yıkmak kolay yapmak her zaman zordur ..ama hayatta her zaman yıkıcı değil yapıcı insnlar kazanırlar..eşinle aranızda öyle dağlar kadar aşılamayacak sorunlar yok ..ufak sorunlar birike birike dağ oluşturmuş ama bu buzdağları çözülebilir ..çözülemez değil..eşin hatalı bu pekala bir gerçek ..ama bu hatalar bir evliliğin heleki arada sevgi olan bir ilşkinin yıkılmasına sebep olamaz diyorum ben sana hala...eşinin söylediklerinden onun da çaresiz olduğunu düşündüğünü ama bu anlaşmazlığa çare bulamadığını görüyorum ..annenin evine gitmen boşanmandemektir..bir kadın annesinin evine giderek eşinin aklını başına getiremez...bu yöntemler bana göre çok basit işler ve sorunu çözmek yerine iice zorlaştırır..eşin tam yumuşayacakken böyle bir hareket yüzünden daha da kırılır incinir isteklerinden vazgeçer ve şuandaki durumdan çok daha kötü bir çıkmaza sürüklenirsin..bence sen bir ay da olsa bekle sabret...boşuna sabreden derviş muradına ermiş dememişler..belki de bu senin sınavındır..ALLAH senin sabrını sınıyordur ..böyle düşün ve sabret ...eşin seni dövüyor değil aldatıyor değil ..tamam uzak yaşıyorsunuz ama yine de iice uzaklaşmış değilsiniz ...biraz daha zaman geçince eşin belki de kuzenine içini iice dökecek ve sen de eşinin üzüldüğü şeyleri öğreneceksin ve belkide çözüme ulaşacaksınız..yaşım 28 ama hayat tecrübem çok ..cadı gibi görünsem de etrafımda insanlar mantıklı yönümden dolayı hep bana dert yanıp yardım isterler...gerçekten bak bunu samimiyetimle söylüyorum ..benden sna tavsiye eşini gerçekten seviyorsan sevgin için sabret ..sevgi emek ister..yeterince sabrettim diyorsun belki ama gün doğmadan neler doğar ...ve eşini gerçek anlamda seviyorsan ayrılma ..ayrılınca onu ne kadar sevdiğini daha ii anlarsın ama iş işten geçmiş olur ...umarım herşey yoluna girer..:Saruboceq:
meraba arkadaslar ben gecen ay yanı nisanın 4 unde adet olmustum, dün yanı mayıs 4 de sabah 9da bır tırnagımızın butunlugu seklınde peceteye acık renk kan geldı adetım basladı dıye ped koydum ama hıc bısı gelmıo dün sabah 9 dan beri, sıksık wc ye gıdıorum sılıyorum yok bısı acaba ne olabılır bugu n 32.gun dıger nısanda baslayan adetımden bugune yani, benım engec 31.gun olurdu ve bazen 1-2 gun seklınde leke leke gelır sonra tam baslardı ama sımdı tırnak kadar leke geldı dun sabah ve sımıdye kadar bısı yok,ya bıde dünden oncekı 3-4 gun cok hafıf vajına ıcınde kasıntım vardı ama hafıfı hafıf arada oldu ama dünden berı olmuyo ne acaba ümitlenmekte ıstemıyorum hayal kırıklıgına ugrarım dıe bırde korkuyorum baska bı sorunmu varkı dıe ben evlenelı 9 ay oluyo 5 aydır denıyoruz hatta devlete gıttım kan ıdrar testı yaptı alttan ve ustten ultrasonla baktı bısı yok dedı akıntı yanı bıraz ıltıhap var demıstı bıraz fitil kullanmıstım 3 ay once esımdede bı sorun yokmus,ama bu adetımı belıodum cunku adetımın 3.gunu ozele doktora gıtcem hormon testı yapıcakmıs aksi gıbı olmuyo hafta sonuna denk gelırse hormon testımde olamaz artık bırde 20-25gun evel falan saglık ocagına gıtmıstım ebe ıcıme kalın uzun ıcımızde acılan bısıyle baktı bısımı oldukı dıyorum kafam cok karısık
ben anne evine git burnu sürtsün dedim ama git boşan manasında demedim
anne evine gitmen demek boşanmak manasına gelmiyor ki bnm yengem annesine gidememişti bize geldi bi gece kaldı bir gün sonra dayım geldi özür diledi va barışıp gittiler ben cocukken hatırlıyorum annem tam 1 ay ayrı durdu babamdan ama şimdi babam bile diyor iyi ki gitmişsin
tatlım kötu nıyetle demedıgını bılıyorum:1hug:
bu kişiden kişiye değişio benım koca öyle anne evıne gtsem gelmez zaten peşimden
neyse bu konuda kapansın burda artık napalım hersey olacagına varır
ben cıkıyorum ece yine baş dönmem arttı kusura bakam üzülme e mi
sabır tek yapman gereken sabır
yazdıklarının basında cok guldum
hele salihaya demıssın ya al ıste mıllet ne derdınde sen ne derdındesın dıyekaydirigubbakcemile3
ama en sonunda benım ıcın yazdıkların da aglattı benı haklısın cok
ama adam ıstemıyor beni
ben cıkıyorum ece yine baş dönmem arttı kusura bakam üzülme e mi
sabır tek yapman gereken sabır
gaçsin ama artık baş dönmelerin(((
tamam canım dıkkat et:1hug:
adam seni istemese sana dilekçeyi gönderirdi ...demekki seviyor seni hala ..istememek değil sadece bir noktada frekansı tutturamadınız hepsi bu ..radyo ayarları ile oyna yakında frekansı tutturacaksın merak etme kaydirigubbakcemile3
tühhh yaa başladı desene ..geçmiş olsun ..ALLAH sabır versin...opuyorumnanaktan
bundan sonra her gün bir konu açalım o konuda konuşalım yoksa hergün konu dönüp dolaşıp can sıkıcı konulara dönüşüyor herkesin morali bozuluyo r :hulya:
nerden cıktın kız sennnnnnnnnnnnnn:1hug:
eşin nasıl oldu bu arada
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ben her yerden çıkarım ulennn lafmı kaydirigubbakcemile3 eşim ii çok şükür .dün kontrole gitti ...bir sıkıntı yok haftaya yine kontrolü var ...ben de cumartesi günü laser ameliyatı olacağım inş..haftya 3-4 gün raporlu olacağım inş...dua edin de güzel geçsin ameliyat eyvahedigeldismile
EDERİZ CANIM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?