Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayyyyyy ben de uyusam keşke yaaaaaaa

ama bizimki ofis ortamı kalabalık hayatta olmaz

offff

gece 2 de falan uyudum sabah da 6 da kalktım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

açık ofiz hiç çekilmez gözlerni bilem dinlendiremezsin akşam bir filme takıldım 1 e geliyodu 2 falandı uyudum zaten grib gibiyimde erkenb kçsm keşkem yaa

iyi ya akşam aklıma geldim evdede internet bozuldu giremedim evden akşam fotolar çok güzeldi çok yakşıyosun kıs eşinle allahtan inşallah ayrılmazsın

ben de baktım senin resimlerine akşamkaydirigubbakcemile3

saol canım benim

açık ofiz hiç çekilmez gözlerni bilem dinlendiremezsin akşam bir filme takıldım 1 e geliyodu 2 falandı uyudum zaten grib gibiyimde erkenb kçsm keşkem yaa

çekilmio evet
müdür şef 3 tane de amir aynı odadayız

kafamçokkarıştı

ne oluyo ulennn .akşamları resimleşiyorsunuz da bize gelince resim yok öylemi alsanaalsanasmile çabuk o resimlerin aynısını ben de görmek istiyorum alsanaalsanas
mile

evetttt senden gizli hepsiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

o malum sitede f....ook var ya o siteden ekledı beni jaippur bide teolog

evetttt senden gizli hepsiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

o malum sitede f....ook var ya o siteden ekledı beni jaippur bide teolog

ulennn face..de olamazsak resim yokmu yani..bir de reism yok diyorsunuz ..ordaki resimleri buraya da ekleyin biz de görelim..ben face kullanmıyorum ..alsanaalsanasmile

OFFFF bisürü iş şimdi yaaa
hem eskı resımler onlar kaç sene oncekı resımler kiiiiiiiiiii:)))

hepsini istemedik 3-5 tane yükleyin ne var ...demek biz egelince iş oluyor öylemi kaydirigubbakcemile
ii be aman görmek istemiyorum zaten ben sizi ..:umursamaz:

garanti i ş en işiz kalma korkusu yok en azından ve eminim bizim kadarda dertleri yok

öyle düşünmeyin işte ..ona bakarsanız zengin insanların hiç derdi olmaması lazım ama öyle çok dertleri varki..o işin görünen yüzü bir de görünmeyen yüzü var ..özelde olup çok mutlu olanlar da var ..iş özelde kamuda olmak değil ...herkesin kendine göre farklı dertleri olabilir..kimisi kamudadır ailevi sıkıntıları had safhadadır..kimisi özeldedir ama ailevi sıkıntısı yoktur vs. herşey kamuda olmakla olsaydı dünyada herkes mutlu olurdu ...ben de kamudayım işin içerği öyle değil ..

Kamu da olunca mtlu olucam demedim ki tabiki herkesin bir derdi sıkıntısı var kimse elindekiyle yetinmiyo zaten ama enazından çalışmasasatleri daha az yıllık izninialıyosun doya doya kulanıyosun bunlardan bahsediyorum şartlardaha düzgün hastalandığında raporunu alıyosun paşa paşa yatıyosun evinde rapor aldıım halde işe geldiğimi bilirim

senede bir hafta yıllık izin anca verıyorlar onda da önemli birşey olursa tlf açıolar paşapaşa gelıyoruz
doğum izni bile kullanamadı bızım kızlar dogumdan 1 ay snr döndü işe
kamuda bir arkadasım senelık 1 ay izine cıkıo ve de doğum izni bitince 6 ay da ücretsiz izin aldıkaydirigubbakcemile3

benim ameliyatımdada patron soruyoo 2 günde toparlarsın galiba diyoo neyse işte böyle ki amelyatım ne olduunuda biliyosun sen :))))kamuda olsam 2 ay yatrsım evimde ücretli ücretli bide şi kız o PARFMLERİ AL BUGÜN EDİN BİR AN ÖNCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…