ayyyyyy ben de uyusam keşke yaaaaaaa
ama bizimki ofis ortamı kalabalık hayatta olmaz
offff
gece 2 de falan uyudum sabah da 6 da kalktım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ohooooo sneinki çok eski imiş saliha senin onları yaşaman normal ..muhtemelen sen bıçaklı laser olmuşsundur ..seninle aynı yıl benim bir arkadaş ta yaptırmıştı o da senin gibi olmuştu ..ama artık teknoloji değişti öyle durumlar olmuyor ..
iyi ya akşam aklıma geldim evdede internet bozuldu giremedim evden akşam fotolar çok güzeldi çok yakşıyosun kıs eşinle allahtan inşallah ayrılmazsın
açık ofiz hiç çekilmez gözlerni bilem dinlendiremezsin akşam bir filme takıldım 1 e geliyodu 2 falandı uyudum zaten grib gibiyimde erkenb kçsm keşkem yaa
çekilmio evet
müdür şef 3 tane de amir aynı odadayız
kafamçokkarıştı
ben de baktım senin resimlerine akşamkaydirigubbakcemile3
saol canım benim
ne oluyo ulennn .akşamları resimleşiyorsunuz da bize gelince resim yok öylemi alsanaalsanasmile çabuk o resimlerin aynısını ben de görmek istiyorum alsanaalsanasmile
özel sektörmü kamudamı çalışyosun sen
ahhh ah ne kamusu özel şirket tatlım 1000 kişilik
evetttt senden gizli hepsiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
o malum sitede f....ook var ya o siteden ekledı beni jaippur bide teolog
aynen canım bende öyle olamadık kamuda memeur garanti iş rahat uyurdum hobilerimle ilgilenirdim
ulennn face..de olamazsak resim yokmu yani..bir de reism yok diyorsunuz ..ordaki resimleri buraya da ekleyin biz de görelim..ben face kullanmıyorum ..alsanaalsanasmile
OFFFF bisürü iş şimdi yaaa
hem eskı resımler onlar kaç sene oncekı resımler kiiiiiiiiiii:)))
tabiyaaa öyle sanmayın ..kamudakilerin derdi yokmu yani...ha kamu ha özel farketmez herkesin kendine göre bir derdi vardır ulennn ....alsanaalsanasmile
ece nası olmuş kız bu avatar south parkı beğenmedin charlizi beğen bari
garanti i ş en işiz kalma korkusu yok en azından ve eminim bizim kadarda dertleri yok
öyle düşünmeyin işte ..ona bakarsanız zengin insanların hiç derdi olmaması lazım ama öyle çok dertleri varki..o işin görünen yüzü bir de görünmeyen yüzü var ..özelde olup çok mutlu olanlar da var ..iş özelde kamuda olmak değil ...herkesin kendine göre farklı dertleri olabilir..kimisi kamudadır ailevi sıkıntıları had safhadadır..kimisi özeldedir ama ailevi sıkıntısı yoktur vs. herşey kamuda olmakla olsaydı dünyada herkes mutlu olurdu ...ben de kamudayım işin içerği öyle değil ..
Kamu da olunca mtlu olucam demedim ki tabiki herkesin bir derdi sıkıntısı var kimse elindekiyle yetinmiyo zaten ama enazından çalışmasasatleri daha az yıllık izninialıyosun doya doya kulanıyosun bunlardan bahsediyorum şartlardaha düzgün hastalandığında raporunu alıyosun paşa paşa yatıyosun evinde rapor aldıım halde işe geldiğimi bilirim
senede bir hafta yıllık izin anca verıyorlar onda da önemli birşey olursa tlf açıolar paşapaşa gelıyoruz
doğum izni bile kullanamadı bızım kızlar dogumdan 1 ay snr döndü işe
kamuda bir arkadasım senelık 1 ay izine cıkıo ve de doğum izni bitince 6 ay da ücretsiz izin aldıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?