günaydın kızlaarr güzel haberler varmıı
robotcum allah şimdiden acilşifalar versinn
GeÇmİŞ olsun robot İlk gÜn Çok zor geÇİyor benden demesİ ay ben Ölecektİm nerdeyse gÖzlerİnİ aÇamıyosun annemler lavaboya gÖtÜrÜr getİrİrlerdİ.
Şİmdİden allah acİl Şİfalar versİn
GÜNAYDIN YAMANCIM HOŞGELDİN. VALLA BENDEN GÜZEL HABER YOK. UYKUM VAR MİDEM BULANIYO GÖZLERİM KAPANIYO kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bence de kaydirigubbakcemile3Allah senikaydirigubbakcemile3
Kıza moral olacağına bak neler diyorkaydirigubbakcemile
ee başladı artık bu durumlar ..ALLAH kolaylık versin..GÜNAYDIN YAMANCIM HOŞGELDİN. VALLA BENDEN GÜZEL HABER YOK. UYKUM VAR MİDEM BULANIYO GÖZLERİM KAPANIYO kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
seninki nasıl olmuştu ..intralasik mi idi ? valla bana sadece ışığa çıkma dediler ..yaptıranlar var burada hiç öyle senin dediğin gibi değilmiş ..senin gözlerin çok mu hassastı acaba ? gerçi benimkiler de hassas ...gözüme bir damla damlattılar ...öyle bir yaktıki gözlerim hüngür hüngür ağlamış gibi gözyaşlarım sel oldu iimikaydirigubbakcemile3GeÇmİŞ olsun robot İlk gÜn Çok zor geÇİyor benden demesİ ay ben Ölecektİm nerdeyse gÖzlerİnİ aÇamıyosun annemler lavaboya gÖtÜrÜr getİrİrlerdİ.
Şİmdİden allah acİl Şİfalar versİn
ben her yerden çıkarım ulennn lafmı kaydirigubbakcemile3 eşim ii çok şükür .dün kontrole gitti ...bir sıkıntı yok haftaya yine kontrolü var ...ben de cumartesi günü laser ameliyatı olacağım inş..haftya 3-4 gün raporlu olacağım inş...dua edin de güzel geçsin ameliyat eyvahedigeldismile
EDERİZ CANIM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
günaydın kızlaarr güzel haberler varmıı
robotcum allah şimdiden acilşifalar versinn
sağolasınız
bence de kaydirigubbakcemile3
ee başladı artık bu durumlar ..ALLAH kolaylık versin..
seninki nasıl olmuştu ..intralasik mi idi ? valla bana sadece ışığa çıkma dediler ..yaptıranlar var burada hiç öyle senin dediğin gibi değilmiş ..senin gözlerin çok mu hassastı acaba ? gerçi benimkiler de hassas ...gözüme bir damla damlattılar ...öyle bir yaktıki gözlerim hüngür hüngür ağlamış gibi gözyaşlarım sel oldu iimikaydirigubbakcemile3
sağolasınız
ben,m eşim de olmustu
ilk gün bantlı gezdi tek gözünden olmustu o 2. gün bantı cıkarttılar damlaları vardı acı cekmedi,sadece yaz mevsimiyid denıze girmsi yasaktıkaydirigubbakcemile3
benim de çooooooooooookkkk uykum var salihaaaaaaaaaa
bence de kaydirigubbakcemile3
ee başladı artık bu durumlar ..ALLAH kolaylık versin..
seninki nasıl olmuştu ..intralasik mi idi ? valla bana sadece ışığa çıkma dediler ..yaptıranlar var burada hiç öyle senin dediğin gibi değilmiş ..senin gözlerin çok mu hassastı acaba ? gerçi benimkiler de hassas ...gözüme bir damla damlattılar ...öyle bir yaktıki gözlerim hüngür hüngür ağlamış gibi gözyaşlarım sel oldu iimikaydirigubbakcemile3
sağolasınız
ZATEN IŞIĞA BAKMIYOSUN GÖZLERİMİ AÇAMAZDIM Kİ BAKAYIM 1 HAFTA BOYUNCA MAHSUR KALDIM ÖZELLİKLE EVLERDE OLAN LAMBALAR ETKİLİYO. GÖZLERİMİ AÇTIĞIM ZAMAN AĞLAMIŞ GİBİ YAŞLAR BOŞANIRDI. ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA ATLATIRSIN. BU ARADA MALİYETİ NE KADAR ROBOT SSK FİLAN KARŞILIYO MU
HADİ GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERİNDE UYURKEN PATRON GELDİ ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDİ UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben
ayyyy ciddimisin süpersin sen yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ölecem gülmekten
ben de bi sbh serviste uyumuşum çocuklardan biri uyandırdı geldik diye çok komıktı
HADİ GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERİNDE UYURKEN PATRON GELDİ ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDİ UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben
EVET GERÇEKTEN sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni BEN ZATEN SERVıSTE UYUDUKLARIMI SAYMIYORUM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
herkese günaydın ece iyisin dimi bir aptalık yapmadın inşallah
bende uyuyorum masamda :roflol::roflol::roflol::roflol:
ZATEN IŞIĞA BAKMIYOSUN GÖZLERıMı AÇAMAZDIM Kı BAKAYIM 1 HAFTA BOYUNCA MAHSUR KALDIM ÖZELLıKLE EVLERDE OLAN LAMBALAR ETKıLıYO. GÖZLERıMı AÇTIĞIM ZAMAN AĞLAMIŞ GıBı YAŞLAR BOŞANIRDI. ALLAH YARDIMCIN OLSUN ıNŞAALLAH HAYIRLISIYLA ATLATIRSIN. BU ARADA MALıYETı NE KADAR ROBOT SSK FıLAN KARŞILIYO MU
HADı GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERıNDE UYURKEN PATRON GELDı ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDı UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben
ayyyy ciddimisin süpersin sen yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ölecem gülmekten
ben de bi sbh serviste uyumuşum çocuklardan biri uyandırdı geldik diye çok komıktı
bana da sadece ameliyat sonrası güneş gözlüğü ile çıkacaksınız mutlaka getirin , ilk gün dışarı çıkmak yok , 2 gün göze su değmeyecek ,yüzünü yıkamak yok yani kaydirigubbakcemile3 2 hafta kadar deniz havuz yasak dediler o kadarben,m eşim de olmustu
ilk gün bantlı gezdi tek gözünden olmustu o 2. gün bantı cıkarttılar damlaları vardı acı cekmedi,sadece yaz mevsimiyid denıze girmsi yasaktıkaydirigubbakcemile3
aptallık mııısenağlama
Günaydın cnm
profil resmi değişmemiş
yok yapmadım
Robot ben 2006 yılının 6. Ayında oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?