Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın kızlaarr güzel haberler varmıı
robotcum allah şimdiden acilşifalar versinn

GeÇmıŞ olsun robot ılk gÜn Çok zor geÇıyor benden demesı ay ben Ölecektım nerdeyse gÖzlerını aÇamıyosun annemler lavaboya gÖtÜrÜr getırırlerdı.

Şımdıden allah acıl Şıfalar versın

günaydın kızlaarr güzel haberler varmıı
robotcum allah şimdiden acilşifalar versinn

GÜNAYDIN YAMANCIM HOŞGELDİN. VALLA BENDEN GÜZEL HABER YOK. UYKUM VAR MİDEM BULANIYO GÖZLERİM KAPANIYO kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Allah senikaydirigubbakcemile3

Kıza moral olacağına bak neler diyorkaydirigubbakcemile

benim de çooooooooooookkkk uykum var salihaaaaaaaaaa

Allah senikaydirigubbakcemile3

Kıza moral olacağına bak neler diyorkaydirigubbakcemile
bence de kaydirigubbakcemile3
ee başladı artık bu durumlar ..ALLAH kolaylık versin..
seninki nasıl olmuştu ..intralasik mi idi ? valla bana sadece ışığa çıkma dediler ..yaptıranlar var burada hiç öyle senin dediğin gibi değilmiş ..senin gözlerin çok mu hassastı acaba ? gerçi benimkiler de hassas ...gözüme bir damla damlattılar ...öyle bir yaktıki gözlerim hüngür hüngür ağlamış gibi gözyaşlarım sel oldu iimikaydirigubbakcemile3

HADİ GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERİNDE UYURKEN PATRON GELDİ ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDİ UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben

ayyyy ciddimisin süpersin sen yaaaaaaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ölecem gülmekten

ben de bi sbh serviste uyumuşum çocuklardan biri uyandırdı geldik diye çok komıktı

ölecem gülmekten

ben de bi sbh serviste uyumuşum çocuklardan biri uyandırdı geldik diye çok komıktı

EVET GERÇEKTEN sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni BEN ZATEN SERVİSTE UYUDUKLARIMI SAYMIYORUM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

HADİ GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERİNDE UYURKEN PATRON GELDİ ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDİ UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben

bende uyuyorum masamda :roflol::roflol::roflol::roflol:

EVET GERÇEKTEN sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni BEN ZATEN SERVıSTE UYUDUKLARIMI SAYMIYORUM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyyyyy süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
bende uyuyorum masamda :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyy ben de uyusam keşke yaaaaaaa

ama bizimki ofis ortamı kalabalık hayatta olmaz

offff

gece 2 de falan uyudum sabah da 6 da kalktım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yokyaaa seninki amma da zor olmuş saliha ..burda 2.gün ayağa kalkıp normal hayata dönenler çok var ....ben ssklı değilim emekli sandığıyım ..yok karşılamıyor ...1200 lira söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3 aslında dünya göze yaptıracaktım ama kudret gözde olacağım inş... fiyat yarı yarıya bir de kudret gözde tanıdık bulduk ..inş. ii olur ...öyleki raporu bile 3-4 günden fazla vermiyorlarmış gerek yok diye ..sen ne zaman olmuştun ..

HADı GEL YATALIM CANIM. BEN MASANIN ÜZERıNDE UYURKEN PATRON GELDı ADAM BAKMIŞ BENDE KALKACAK YÜZ YOK ÇIKMIŞ ODADAN SEKRETER GELDı UYANDIRDI NASIL DA DALMIŞIM yerimseniben yerimseniben yerimseniben

ölecem gülmekten

ece bende sürekli oluyor o durumlar ...serviste özellikle yazları sıcaktan bayılıveriyorum...tam evin önüne gelince de uykunun en tatlı yeri olsa gerek hep duymuyorum sesleniyorlar ...artık alıştılar bana kaydirigubbakcemile3:roflol:

Robot ben 2006 yılının 6. Ayında oldum.

ohooooo sneinki çok eski imiş saliha senin onları yaşaman normal ..muhtemelen sen bıçaklı laser olmuşsundur ..seninle aynı yıl benim bir arkadaş ta yaptırmıştı o da senin gibi olmuştu ..ama artık teknoloji değişti öyle durumlar olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…