Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tuttum seni
aferin marifetli kadınlara bayılırım
eli yakışmalı herşeye bi kadının

ben yemek yaparken tüm sıkıntılarımı unuturum
bayılrım
ne malzeme varsa birşey cıkarırım ondan hem de elim cabuk

aaaaaaaaabilmiyorumkismile ben de başladım kendimi övmeye:umursamaz:

Kadın var çeri çöpü aş eder,kadın var pişmiş aşı taş eder

yaaa öyle mi dersin bilmiyorumkismile

tbikide akılım bnim senden güzelini bulamayacağnı biliyo bence de düzelir düzelmez hemen ir bebek patlat ortaya hatta ikizi olsun tammaı arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun iyi akşamlar size ben çıktım ordan eve çüfçüflerim

hala bayılıooo kıım senin yemeklerine yoksa ne işi var dimi her akşam yaında adam daha ne istiyon inşalah en kısa czamanda bugünleri hatırlamazsınbile canımcııım ya

yanımda ama yatmadan yatmaya işte((
neyse açmayalım konuyu:kedi:

KIZ SANKİ BENİ ANLATIYON WALLA NE ÇOK BENZİYOZ BURCUN NE SENİN BAKİİMMM sempatiksalakcinni

ay yok kız ne bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

birileriyle fazla takılmışsın bende öyleyim özelikle tatlı yapmayı seviyorum şimdi şeker hamurndan pasta denemelerine başladımkasnakta pullu örtüler yapıyorum kurdela nakışı boncuk nakışıu daha ne istersen annekaz .com en sevdiim sitedri

tatlı yapmayı sevmem ben .meze salata zeytinyağlı bayılırım yapmaya.

el işi incik boncuk nakış anlamam pek:sinifsinif:

tatlı yapmayı sevmem ben .meze salata zeytinyağlı bayılırım yapmaya.

el işi incik boncuk nakış anlamam pek:sinifsinif:

bende bayılırım meze yapmaya ama tatlı sevdiğim içinherhalde ondandah bir seviyorum ben dikiş nakış örgü nevarsa bilirim bukış 2 tane hırka ördüm kendime
iş arkadaşlarım asla inanmadılar ama olsun batikten resmini çektim geldim evde ördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…