Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya teolog bugun hiç girmedi dimi
hayalete ne oldu acaba
batla meryem de gelmedı
dkupçu da gelmedi bugun sanırım

Jaıppurcum allah geçim versin eşinle anlaşta geçiminiz olsunda gerisi kolay cnm

Jaıppurcum allah geçim versin eşinle anlaşta geçiminiz olsunda gerisi kolay cnm

öyle tabi kıs benim için onun istekleri önemli ama bend eorda yaşamak istiyom bıktım istanbuldan artık bu karmaşadankurtulmak istorum dış görünüşüm ne kadar şehirlide olsa içim tam bir köylübenim uhum köylü vallah baılıyorum tarlada bahçed toprakla uğraşyım gözleme açayım örgü öreyim dikiş dikeyim

reno clio bendim kendi aracım yok şirket aracı kulanıyom ben

22 yaşımdan beri kendime ait arabam vardı artık stemiyom dert arasas ya gerekte yok şu an

tabi cnm şirket arabası varsa gerek de yok daha iyi

aynen cnm beni anlattın resmennnn

:1hug:

aynen cnm beni anlattın resmennnn

valla bak her konuda mutevaziyimdir asla idddam yoktur ama iş evhamınlığına yemeğe falan gelince üsütme yoktur yemek davetleinizde danışabilirsiiniz bana deişik triflerimyardımvcı olmaya çalışırım

valla bak her konuda mutevaziyimdir asla idddam yoktur ama iş evhamınlığına yemeğe falan gelince üsütme yoktur yemek davetleinizde danışabilirsiiniz bana deişik triflerimyardımvcı olmaya çalışırım

olur biara değişik tarifler alırız senden

yemek konusunda ben de cok marıfetliyim

eşim bayılırdı yemeklerımesenağlama

tuttum seni
aferin marifetli kadınlara bayılırım
eli yakışmalı herşeye bi kadının

olur biara değişik tarifler alırız senden

yemek konusunda ben de cok marıfetliyim

eşim bayılırdı yemeklerımesenağlama

hala bayılıooo kıım senin yemeklerine yoksa ne işi var dimi her akşam yaında adam daha ne istiyon inşalah en kısa czamanda bugünleri hatırlamazsınbile canımcııım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…