Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben de yabancı kültürleri yasayısları herseylerını merak edıyorum
çay mı yokmuş ne ilginç:))

ilk o resimlen tanıştık ya ondandır canımcımm ya ama bak buda dünyanın j-kadınlarından biri hadi ece uğraştırmabeni ama south park koyayım istersen

yap artık birtane yurt dışına neden çıkacan çık ben de istiyorum yurtdışına gitmek ok merak ediyorum neresi olursa nasip olmadı işte

BİZ DÜĞÜN İÇİN GİDECEĞİZ CNM

eceezgi ben artık onun hakkında yorum yapmama kararı aldım
yapmayacağım
ben burda tüm samimiyetimle herseyı paylastım neyse...
yurt dısını ben de istiyorum çok hem de
HAKLISIN CNM SUSMAK EN İYİSİ

JAIPPUR
Bendende okadar ya çok merak ediyorum ne yeler ne içeler gherçi gidenlerde pek memnun dönmyolar mesela en basiti yunanistanda çay ble yokmuş ista.ara 4 saat bile deil nerdeyse

YAPMA YA ÇAY SEVENLER ORAYA GİTMESİNN :roflol:

ay yok yok iyi bu:))
aa diziyi seyret sen anlarsın beni ama
paris hiltonu hicvettikeri bölüm süperdi gülmekten kramplar girdi resmen south park gelmiş geçmiş en iyi komedi bana göre tabi bana göre :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben izlemedim hiç cnm

artıkta zaen böük pörçük yayınlıyoo cnbc-e phalı heralde napalım istanbul gibi yere tek eğlencesi imsanın tv olyo malasef tarfkte hiç birşeyyapmak istemiyom ben şahsen

trafik dedin de ben de araba almak ıstıyorumboshayallersmile

alll kız iyi oluyoda istanbul dışında tabi neresi olursa ne alacaksın
tomatik vitesledaha çabuk çıkarsın tarfiğe

benim trafık bilgim var cnm
4 sene kullandım
düzde öğrendim otomatıkte devam ettim

sen nezaman evleniyosun bakalım

çizelgeyi yanlış yapmışım austos gibin düşünüyoruz bakalım kısmetse antalyaya gidicem bende ama bakalı nasıl yapabilecekmityim istanbul dışında maaşlar az ben evde ne kadar yapabilirm sonuçta çalışmazsamda olmaz bir sürü şey işte o istanbulda yaşayamaz mutlu olamayacağını biliyorum ama şimdidem korkular başladı

offff antalya çok sıcak yaaaaaaaa
o gelsin istanbulaaaaaaaa

ee cokk iiyi ne marka lıyımdiyemi sordun anlamadım

yok canım ne marka alım demedım almak ıstıom dedim:))))
alsam oktavia ya da fabia alırım skodanın
ben onda öğrendım onda kullandım cok rahat
ama oktavialar çok pahalı fabia daha ekonomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…