ayy aman boşver yaaa
onlara ne ki
söleme kimseye bebek çalışmalarını bence
kimseyi ilgilendirmez bu senin eşinle özelin
ben sölemedim hamile kalınca söledim
yoksa kimsenin ağzı kapanmıo
insanlar boşboş konuşmaya moral bozmaya bayılıolarklava:
AYY CNM LEPİSTESİM VARDI 2 TANESİ ÖLMÜŞ OLAY BU DA SALİHA HARİKA TESELLİ ETTİ BENİ ONDAN GÜLÜYORUZ :jeyyar: :roflol:
GÜL CİCİM GÜL KIZMAM BEN a.s
bencede cnm
ben çalışmalara başlayınca kimseye demicem sona sorup duruyolar
ayyy sen salihaya sormuşsun ben atladım:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız atlama atlayanlara ne yapıyorum biliyosun tersim pis işte napıyım lepistesii mii akıl küpleri sizi 2 saatr onun muhabetinimi yapıyodunuz ciddi ciddi cuma ya neşelenin bakalım bisa saliha yla yarın devam bizde yarın neşeleniriz rtık kıs saliha
AYY CNM LEPİSTESİM VARDI 2 TANESİ ÖLMÜŞ OLAY BU DA SALİHA HARİKA TESELLİ ETTİ BENİ ONDAN GÜLÜYORUZ :jeyyar: :roflol:
GÜL CİCİM GÜL KIZMAM BEN a.s
kaydirigubbakcemile3ayyy eceezgi koptum ben yaaa süper buuu
bende gülecektim gülemedim ama şimdi gülüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bencede cnm
ben çalışmalara başlayınca kimseye demicem sona sorup duruyolar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kız atlama atlayanlara ne yapıyorum biliyosun tersim pis işte napıyım lepistesii mii akıl küpleri sizi 2 saatr onun muhabetinimi yapıyodunuz ciddi ciddi cuma ya neşelenin bakalım bisa saliha yla yarın devam bizde yarın neşeleniriz rtık kıs saliha
bende sizin şu çalışmalara lafına gülüyorum. sanki gömü çalışması var kazı çalışması var gibi ALLAH ım ya ayy çok güldüm sabah sabah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız biz senin yazdıklarına güldük sen neye gülüon kendı yazdıklarına mııı-tatlicadiarzu-
yamana yazdığım teselli mesajının sonuna gülme smileyi eklicektim alınır diye eklemedim onu deyom kızzz
bende sizin şu çalışmalara lafına gülüyorum. sanki gömü çalışması var kazı çalışması var gibi ALLAH ım ya ayy çok güldüm sabah sabah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hmmm ok o zaman:))
yamanda mı çalışıo aaa ben bilmiodum
bi ben yokum desenize
evet canım bi sen yoksun. aman olma da yat evde ohh
evet biliyorum ne yaptıgını ama bana kıyamazsın sen:))
sabahtan bi ara ugrarım
yarın liseden arkadaslarımla bulusucam kısmet olursa
ben de bı hava alayım yahuuuuuuuuuuuusırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?