siz çalışın kısım ben iddaadan para kazandımm 185 hihiioyt :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: evet haklısın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay yeter kız çatlıcam gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
WAY BE SENDE NE CEVHERLER VARMIŞŞvereliniortak
slm kkızalr nasılsınız
teo merhaba kız yaman sen ne fetttansın kız sana sözümü unutmadım bugünnsöz şuan içiğim kahve senin çin kapatçam bakınca özelden sana yazarım kızz
teo merhaba kız yaman sen ne fetttansın kız sana sözümü unutmadım bugünnsöz şuan içiğim kahve senin çin kapatçam bakınca özelden sana yazarım kızz
mrb jaipuur mrb diğer akdadaşlar nasılsınız
dün ben yoktum dr a gittim sonra günboyu işlerimi halletmeye calıştım başdönmem tansiyon düşüklüğünden kaynaklanıymruş 8 e 3 çıktı bebişim tahmini olarak erkek kesin olmamak kaydıyla
sizler ne yaptınız
siz çalışın kısım ben iddaadan para kazandımm 185 hihiioyt :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
geçmi,ş olsun dikat et kendine erkek senesi ya heralde busene tanıdım herkes erkek bebek bekliyo
AYY AYY HEVESLE BEKLİYORUM CNM
BU GÜN İÇİMDEN HEP AĞLAYASIM GELİYOR
AKŞAMA Bİ POSTA AĞLASAM FENA OLMAYACAK SANIRIM kaydirigubbakcemile3 :roflol: sempatiksalakcinni
dün ben yoktum dr a gittim sonra günboyu işlerimi halletmeye calıştım başdönmem tansiyon düşüklüğünden kaynaklanıymruş 8 e 3 çıktı bebişim tahmini olarak erkek kesin olmamak kaydıyla
sizler ne yaptınız
ayyyyyyyy 16 mayısa az kaldı karnım ağrıyoooor bu ay olacak mı diyeee
işten de atsalarrr umrumda değil....
iş yeri çooooooook sıkıcı bu gün
hiç durasım yokkkk ama mecburuz...
Sizlerneler yapıyorsunuz bakiiiiimmmmmnaniknanik
aaaaaaaa amma hızlısınız heee okuyamadım geçmişi ayolllll akannehir
sen neden ağlıyosun dün soramadım işim vardı sen1 ay önc ne yaşadın bende salam zannediyodum falan yazmışsın
ya o eski evlilikler tarihmi oluyo nedir bende evlenmekten korkar oldum vallaha
sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?