Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: evet haklısın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay yeter kız çatlıcam gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

teo merhaba kız yaman sen ne fetttansın kız sana sözümü unutmadım bugünnsöz şuan içiğim kahve senin çin kapatçam bakınca özelden sana yazarım kızz

WAY BE SENDE NE CEVHERLER VARMIŞŞvereliniortak

ööle kısım buzamana kada yatırdığım paraların çeyreğinin çeyreğini kurtardım işte naparsın kızlara yarın balıklar benden :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaaaaa amma hızlısınız heee okuyamadım geçmişi ayolllll akannehir

mrb jaipuur mrb diğer akdadaşlar nasılsınız
dün ben yoktum dr a gittim sonra günboyu işlerimi halletmeye calıştım başdönmem tansiyon düşüklüğünden kaynaklanıymruş 8 e 3 çıktı bebişim tahmini olarak erkek kesin olmamak kaydıyla
sizler ne yaptınız

teo merhaba kız yaman sen ne fetttansın kız sana sözümü unutmadım bugünnsöz şuan içiğim kahve senin çin kapatçam bakınca özelden sana yazarım kızz

bana da bak kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaç maç oynadın kazandın kız

ayyyyyyyy 16 mayısa az kaldı karnım ağrıyoooor bu ay olacak mı diyeee
işten de atsalarrr umrumda değil....
iş yeri çooooooook sıkıcı bu gün
hiç durasım yokkkk ama mecburuz...

Sizlerneler yapıyorsunuz bakiiiiimmmmmnaniknanik

AYY AYY HEVESLE BEKLİYORUM CNM

BU GÜN İÇİMDEN HEP AĞLAYASIM GELİYOR
AKŞAMA Bİ POSTA AĞLASAM FENA OLMAYACAK SANIRIM kaydirigubbakcemile3 :roflol: sempatiksalakcinni

geçmi,ş olsun dikat et kendine erkek senesi ya heralde busene tanıdım herkes erkek bebek bekliyo

geçmi,ş olsun dikat et kendine erkek senesi ya heralde busene tanıdım herkes erkek bebek bekliyo

evet cnm bende öle düşünüyorum %80 hep erkek
denim herifte 2 tane erkek istiyoooor akannehir akannehir
bakalım kısmetttt kaydirigubbakcemile3

AYY AYY HEVESLE BEKLİYORUM CNM

BU GÜN İÇİMDEN HEP AĞLAYASIM GELİYOR
AKŞAMA Bİ POSTA AĞLASAM FENA OLMAYACAK SANIRIM kaydirigubbakcemile3 :roflol: sempatiksalakcinni

sen neden ağlıyosun dün soramadım işim vardı sen1 ay önc ne yaşadın bende salam zannediyodum falan yazmışsın
ya o eski evlilikler tarihmi oluyo nedir bende evlenmekten korkar oldum vallaha

teolog çok düşükmüş tansıyonun
ayaklarını yukarı kaldır sırt üstü yat dinlen bol bol,
çok sıvı almaya calıs bol su iç
hayırlısı bakalım bı kesınlessın cınsıyeti

olsun kız kovsalar nolcak ki üzülme hiç
ahırda oğlak doğsa çayırda otu bitermiş :1hug:

dün çok güzel kıyafetler gördüm bebiş kıyafetleri ama emin olamadığımız için alamadım malesef
başım hala agrıyor dünkü kadar olmasa da tansiyonum bir normale dönse

sen neden ağlıyosun dün soramadım işim vardı sen1 ay önc ne yaşadın bende salam zannediyodum falan yazmışsın
ya o eski evlilikler tarihmi oluyo nedir bende evlenmekten korkar oldum vallaha

HATIRLAYAMADIM Kİ CNM
AMA KORKMA EVLİLİK ÇOK GÜZEL ANLAŞABİLDİKTEN SONRAA opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım bebişimize iyi bak kendine de dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…