evet canım bi sen yoksun. aman olma da yat evde ohh
at havanı sen dışarda şöyle b,de kahvalyıda yaprsınız bizde kıslarla ofist yumurta kırıyos gizli gizli bir yememiz gözümüz kapıda görmeniz lasım
sabahtan bi ara ugrarım
yarın liseden arkadaslarımla bulusucam kısmet olursa
ben de bı hava alayım yahuuuuuuuuuuuusırnaşık şey
istanbul o saate naıl oluyo biliyomusun kalabalık ama belki işyerimden kıslarla balık ekmek yemeyee gideriz belki kumkapıyakahvaltıyı annecimle yaparız
yakın oturuyoruz
sen de çıkışta gezersin cnmmm
yamanda yarın burda demek ama bnim 11den sonra uzun bir toplntım var Büyük bir avmm ile ya yarında koşturcam
değişilkik her zaman için iyi olur. git kafanı dağıt kasvetini at rahatla bir güzelll bizim yerimize de gez olur mu
istanbul o saate naıl oluyo biliyomusun kalabalık ama belki işyerimden kıslarla balık ekmek yemeyee gideriz belki kumkapıya
ALLAH rast getirsin :1hug:
Kız saliha çalışma lafına niye gülüyon spermler kendi kendine gelmicek ya mecbur çalışcaz madene inmek lazım :roflol:
YRN BEN 9,30 - 12,00 ARASI ÇLŞYRM
hihoyyyt ben geldimmmmmhihoyyyt
hihoyyyt ben geldimmmmmhihoyyyt
ne madeni olduğuna da bağlı dimi salihacım aklinialirimsmile
kömürmü altın madeni mi acep :jeyyar: sona çalışan işçilerde önemli çevik olmalı :lepi:
size ayıp bişey söleyeyimmi benim ki o madene gül bahçesİ diyo :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Evet haklısın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Ay yeter kız çatlıcam gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
slm kkızalr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?