Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hayirli olsun allah kucaginda almayi nasip eder insallahh

WALLA CN TEBRİK ETMEK LAZIM SENİ MAŞALLAH DİYEYİM ÇOK NORMAL KİLON BENCEDE

ÇOK SEVİNDİM CNM HAYIRLI OLSUN ALLAH KUCAĞINA ALMAKTA NASİP ETSİN :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Bende bu aralar sÜreklı uyku halındeyım cıcım ne olacak bu yorgunluk bıkkınlık halı acep

Bende bu aralar sÜreklİ uyku halİndeyİm cİcİm ne olacak bu yorgunluk bıkkınlık halİ acep

ayyyy bi bilsem valla
bia hamile de değiliz kikaydirigubbakcemile3

gece 10 bucukta da yattım deliksiz uyudumm ama zor kalkıyorum artık bir de ofiste uykum oluyor yerımden kalkasım yok:)

günaydın kızlar
nasılsınız göüşmeyeli özledi sizi ama bu aralar hep dışarıdayım toplantılarım var

ayyyy bi bilsem valla

gece 10 bucukta da yattım deliksiz uyudumm ama zor kalkıyorum artık bir de ofiste uykum oluyor yerımden kalkasım yok:)

havalar mevsimden bende aynı problem var elma sirkesi ılıkk suya alat yatmadan znde kalkıyosun
aslında bizi emekli etsinle artık

ayyyy bi bilsem valla

oy oy hamile olanlarl ne etsin ya ayy kızlar hamileliğinizi kışa getirin yaa yazın zor oluyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…