selam kızlar herkese,1 haftadır giremiyorum ama sizle paylaşmak istediğim şeyler var:))) adetime 3-4 gün var,buna rağmen çift çizgiyi gördüm dün evde.bugün kan testi yaptırdım,değerim 102 çıktı...adetimin geçmesini bekelyip doktora gideceğim,inşallah bi aksilik olmaz.eşim herkese duyurdu deli oldu sevinçten:))
meryem64 Alıntı:
YAMAN kullanıcısından alıntı
EE NORMALMİŞ CNM YA 5 AYDA 5 KİLO
BENDE ŞUAN 67 KİLOYUM BOYUM 160
ÇOK KİLO ALMAKTAN KORKUYORUM BİRDE FOLİK ASİDE BAŞLARSAM YANDIK
canim ben 5 ayda almadim 5 kilo suan 6 ay 3 haftalik bebisim 7 ayimiza giricez bu zamana dek aldim 5 kilo zaten 10 kilo dan fazla almak istemiyorum son aylarda cok aliniyor diyorlar..doktorum bana normal kilon felan dedii insallah hepte boyle gider sende sikinti yapma insan istedikten sonra yapamiycagi bisey yoktur.hergun 1 saat yurusen sana yeter..
bat canim bol bol cilek ye tam zamani simdi demir vitamini cok varmis gecen kurstaki ebe soyledi yesilliklerde bide kirmizilarda dedi ben bol bol yiyorum hemde bebis zeki olurmus canimm
Esra selam kızlar herkese,1 haftadır giremiyorum ama sizle paylaşmak istediğim şeyler var:))) adetime 3-4 gün var,buna rağmen çift çizgiyi gördüm dün evde.bugün kan testi yaptırdım,değerim 102 çıktı...adetimin geçmesini bekelyip doktora gideceğim,inşallah bi aksilik olmaz.eşim herkese duyurdu deli oldu sevinçten:))
GÜnaydın kızlarrr
saliha27 günaydınlarrrr
günaydın şekerim nasıl keyifler
iyiyim canımm sen nasılsın
azıcık uykum var masada uyukluyorum biraz zaman geçsin açılırım
hoş iş başı yapalı 1 bucuk saat oldu ama :))))
günaydınlarrrr
GÜNAYDIN ŞEKERİM NASIL KEYİFLER
GÜNAYDIN ŞEKERİM NASIL BEBİŞ :CüvCüv:
Günaydın Saliha,Nasılsın cnm
çok şükür canım iyiyim hamdolsun geldik yine iş yerine. Sen nasılsın durumlar halen aynı mı
Bende bu aralar sÜreklİ uyku halİndeyİm cİcİm ne olacak bu yorgunluk bıkkınlık halİ acep
ay sorma valla
nasıl uykum var
aynı canım yok değişiklik
Bende bu aralar sÜreklİ uyku halİndeyİm cİcİm ne olacak bu yorgunluk bıkkınlık halİ acep
RABBİM bir hayrına çıkarsın canım. :1hug:
günaydın kızlar
nasılsınız göüşmeyeli özledi sizi ama bu aralar hep dışarıdayım toplantılarım var
ayyyy bi bilsem valla
bia hamile de değiliz kikaydirigubbakcemile3
gece 10 bucukta da yattım deliksiz uyudumm ama zor kalkıyorum artık bir de ofiste uykum oluyor yerımden kalkasım yok:)
ayyyy bi bilsem valla
bia hamile de değiliz kikaydirigubbakcemile3
gece 10 bucukta da yattım deliksiz uyudumm ama zor kalkıyorum artık bir de ofiste uykum oluyor yerımden kalkasım yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?