Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dedim ya canım arada cıkıo bide eskıler böyle değilmiş eskıler pes etmıyormuş şimdi öyle değil,çabuk tükenıo ilişkiler

annem derki hep zaten biz nasıl abırlıydık şimdikilerin hepsi çk biliyo çok konuşuyo acaba fazla bilmektemi iyi deil ittaatkar kadını oynamak geyşa gibi davranmak lazım ben mutlu olabilirmiyim ozaman

annem derki hep zaten biz nasıl abırlıydık şimdikilerin hepsi çk biliyo çok konuşuyo acaba fazla bilmektemi iyi deil ittaatkar kadını oynamak geyşa gibi davranmak lazım ben mutlu olabilirmiyim ozaman

hersey eskıde kaldı artık yeni olan hiçbirşey eskıye benzemıyor ne ılıskıler ne dostluklar ne komsuluklar.hepsi çok farklı artık hersey cıkar üstüne kurulmuş.hersey demeyelım de çoğu diyelim

hoşbulduk salihacım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

çok şükür canım benim midem çok yanıyo ne yesem yanıyo bulantılar azaldı ama mide yanması öldürcek sanki beni. Cumartesi doktorla randevumuz var bakalım neler dicek bize inşaallah herşey yolundadır.

Sen nasılsın fıstık seni yoruyo mu

hoşbulduk salihacım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

hoşbulduk ece nasılsın..:ecrin_bebek:

iyiyim ben de canım
çalışıyorum napayım
senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…