Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dışarda ekbaşıma oturup biryerde yemeyi hiç sevmiyorum ben şimidie canım istemiyo moralimin bozuk olması tek bir işe yarıyo itahımı kapatıyo benim

anladım cnm
ben de nefret ederım tek basıma yemek yemekten moralım bozukken aynen ağzıma lokma atmam,(çok bozukken) hemencik kilo da verırım ama dıkkat et kendıne bişiler illa ye

kizlar ogluma isim soyleyinn.birinci ismi kayin babaminkimis esim dedi suleyman ikinci isminide ben vericem bi fikir verinn

kizlar ogluma isim soyleyinn.birinci ismi kayin babaminkimis esim dedi suleyman ikinci isminide ben vericem bi fikir verinn

eren ismini çok severim
hem mübarek isim hem de modern:)
bora
deniz
isimlerini çok sevıyorum cnm

gecmişi okudum kızlar cok sağolun beni unutmamışsınız bnm de aklımda siz vardınız hep gireyim bişeyler yazayım dedim ama beş dk dan fazla duramadım başagrıları ve dönmeleri arttı yine
okuldan gelince direkt yataga atıyorduj kendimi bugün çok şükür çok iyiyim
sizler nasılsınız

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

canım hoşgeldın senın de cuman mubarek olsun
nasılsın

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul ettiği kularından eylesin bizi de

teolog nasılsın bakalım kaç haftalık oldun

ece d_kupcu seiz nasılsınız

canım hoşgeldın senın de cuman mubarek olsun
nasılsın

iyiyim tatlım 16 sına az kaldı karnımda ağrıyoooo adet olacağıjm sanırsammm :gitme:
öffff bu ay çok sitres yaptım ben millete rahat olun rahat olun derkene :roflol:
iş yerindeyim hem bir yandan rejimede başladım... öle işte sen napıyooooonnnn :jeyyar:

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul ettiği kularından eylesin bizi de

takılıyooooz tatlım hep aynı kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım
amin inşallah
iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…