bugün ki yemeği yiyebilicekmisin bari
evet cnm yemek dun de güzeldi bugun de iyi, sayılır
çıkıp hava alıcam bucuk olsun 1 saat yokum
bende gidip yiyeyim bari görüşürüz
çok şükür canım benim midem çok yanıyo ne yesem yanıyo bulantılar azaldı ama mide yanması öldürcek sanki beni. Cumartesi doktorla randevumuz var bakalım neler dicek bize inşaallah herşey yolundadır.
Sen nasılsın fıstık seni yoruyo mu
iyiyim ben de canım
çalışıyorum napayım
senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım
salihacım mide bulantıların erken bitmiş benim yeni yeni bitmişti tekrar başladı hemde öğürtülü yanma bi ara olmuştu ama çabuk geçti cumartesi inş güzel haberlerle dönersin inş herşey yolundadır..
bende iyiyim ama biraz bahar yorgunluğu var üstümde fıstığımda iyi teyzesi beni biraz yoruyo havalardan dolayı nefes almakta zorlanıyorum dışarı çıkmak istemiyorum ama mutluyuz kızımla...
sen neyin olsun istiyorsun canım kızmı erkekmi...
allah kolaylık versin ececim benim bebiş iyi herşey yolunda allaha şükür ama testin sonucu temiz çıkarsa dahada iyi olucak benden mutlusu olmayacakdua edin olurmu temiz çıksın..
cnm sıkkın kızlar kocam bana yarım dünya oldun dedi.aslında haklı ama yinede sölemese ii olur du.karar verdim inş caymam bu sefer caymamalıyım.15 kg vermeden kendime bebeği bebek yapmayı yasakladım.ne zaman vercem kiloları o zaman bebek
kıyamam cnm ya eşin hakkaten kırıcı olmuş bi kadın ın en ağırına giden sözlerden biridir.
Kaç kilosun peki bu kadar strese sokma knd elbet verirsin bi diyetisyene git istersen
venharrr hoşgeldin canım
üzme kendını o kocanın ayıbı olmuş(((
bat inşallah testlerin olumlu sonuclanır canım
aslında haklı ama haklıyken haksız duruma düştü.beni kendime getirmek için böle değil başka bi yol bulmalıydı.nese.sen nasılsın nasıl durumlar.görüşemiyoruz pek
söyleme dili kırıcı olmuş ,üzme kendını
iyiyim ben msn de konusuruz bi ara
ok cnm merak ediyorum seni giremesem de nete aklımdasın
mesajlarına bakarmısın
yaman sen nerdesin
jaippur da gtti
saliha da yok:))
mesajlarına bakarmısın
yaman sen nerdesin
jaippur da gtti
saliha da yok:))
geldim geldim buradayım işte
ne yaptınız bakalım
ben yokken
burdaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi:
bişi yapmadık napalım yemege cıktım ben bıraz hava aldım
geldım yıne otur otur çalısmaya devam
sen nerdeydın dısarda mı?
herkes benı duydu sankı
bir yaman kaldı o de gelsın
ya bu arada teolog kaç gundur yok dıkkat ettınız mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?