Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

salihacım mide bulantıların erken bitmiş benim yeni yeni bitmişti tekrar başladı hemde öğürtülü yanma bi ara olmuştu ama çabuk geçti cumartesi inş güzel haberlerle dönersin inş herşey yolundadır..
bende iyiyim ama biraz bahar yorgunluğu var üstümde fıstığımda iyi teyzesi beni biraz yoruyo havalardan dolayı nefes almakta zorlanıyorum dışarı çıkmak istemiyorum ama mutluyuz kızımla...
sen neyin olsun istiyorsun canım kızmı erkekmi...

iyiyim ben de canım
çalışıyorum napayım
senin bebiş nasıl herşey yolundadır umarım

allah kolaylık versin ececim benim bebiş iyi herşey yolunda allaha şükür ama testin sonucu temiz çıkarsa dahada iyi olucak benden mutlusu olmayacakdua edin olurmu temiz çıksın..

inşaALLAH hayırlısıyla temiz çıkar canım. aslında bende bilmiyorum bazen diyorum kız bazen erkek. ama kız daha ağır basıyo sanki. babası erkek istiyo ama RABBİM eli ayağı düzgün özürsüz versin ne verirse versin yeterki sağlıklı olsun.

cnm sıkkın kızlar kocam bana yarım dünya oldun dedi.aslında haklı ama yinede sölemese ii olur du.karar verdim inş caymam bu sefer caymamalıyım.15 kg vermeden kendime bebeği bebek yapmayı yasakladım.ne zaman vercem kiloları o zaman bebek

kıyamam cnm ya eşin hakkaten kırıcı olmuş bi kadın ın en ağırına giden sözlerden biridir.

Kaç kilosun peki bu kadar strese sokma knd elbet verirsin bi diyetisyene git istersen

kıyamam cnm ya eşin hakkaten kırıcı olmuş bi kadın ın en ağırına giden sözlerden biridir.

Kaç kilosun peki bu kadar strese sokma knd elbet verirsin bi diyetisyene git istersen

78 kg.aslında eşim beni tanıdığında da zayıf değildim normaldim yani.65-66 arası.kavga anında söledi zaten o kelimeyi.kendisinin de zayıf bi yapısı var.bi erk.baz alırsak zayıf.kısa bişi bende tutamadım kendimi dedim ki ben sana bastı bacak sıska diyomuyum dedim.sonra da çok üzüldüm keşke demeseydim die ama.nese.

venharrr hoşgeldin canım
üzme kendını o kocanın ayıbı olmuş(((
bat inşallah testlerin olumlu sonuclanır canım

venharrr hoşgeldin canım
üzme kendını o kocanın ayıbı olmuş(((
bat inşallah testlerin olumlu sonuclanır canım

aslında haklı ama haklıyken haksız duruma düştü.beni kendime getirmek için böle değil başka bi yol bulmalıydı.nese.sen nasılsın nasıl durumlar.görüşemiyoruz pek

aslında haklı ama haklıyken haksız duruma düştü.beni kendime getirmek için böle değil başka bi yol bulmalıydı.nese.sen nasılsın nasıl durumlar.görüşemiyoruz pek

söyleme dili kırıcı olmuş ,üzme kendını
iyiyim ben msn de konusuruz bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…