Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet canım baya var ne yapalım şehirden uzak olursa böyle oluyo işte

ece sen ne kadar maaş alıyosun hani derler ya sorması ayıp :roflol: :roflol:

allah seni ne etsin burda maaş mı yazım kız
ben de mesafeyi soracan sandımsırnaşık şey

allah seni ne etsin burda maaş mı yazım kız
ben de mesafeyi soracan sandımsırnaşık şey

tamam kız yazma bende deli gibi soruyom işte :roflol: :roflol: :roflol:

kız siz şimdi küssünüz ya kocanla ev kirasını kim veriyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ah ah muhasebeci olmanın zararları işimiz gücümüz hesap kitap sositososito sositososito

saliha işte özüne döndüŞeniz

kocam verio kim verecek zemuszemus

şükür bebeğim iyi benimde bulantılar az bugün mide yanmam da azaldı eh ben iyi olmuyayım da kim iyi olsun kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

söyleme böyle heryerde Allah korusun nazar değer
maşallah

mrb kızlar artık eskileri soran olmuyor neyse kimse testimin sonucunu sormadı ama ben yine yazayım 3lü testimde down sendromun değeri düşük çıktı 3 gündür perişanım ne yapacağımı bilmiyorum dünyam başıma yıkıldı duyunca ağlamaktan kaç gündür başımın ağrısı geçmedi halada ağrıyor neyse amniosentez yapılacak dedi doktorum bu sabah amniosentez yaptırdım karnımdan su aldılar çok canım yandı sonucu 1 ay sonra çıkacak inşallah temiz çıkar ne olur kızım için dua edin sonucumuz temiz çıksın zor günler geçiriyorum allah kimseye böyle acı yaşatmasın gerçekten zor bi durum neyse çıkmak zorundayım herkese iyi akşamlar ..

bat meryem ben kardesimden yazmisim yanliklikla canim allah acil sifalar versin insallah herseyin normale doner.bende artik kimse girmedigi icin pek girmek istemiyorum acikcasii..benimde bugun seker taramam vardi degerim 130 cikti sinira yakinmis seker doktoruna gidicem bende valla zormus bu hamilelik ya allah yardimcimiz olsun insallahhh..karnindan su alininca aciyomus birisi anlatmistii kiyamamm amann dikkat et kendine ne soyleniyorsa yap hepsini insallah bebislrimimiz saglikli bi sekilde dogralarr optum canimm

ya tatlım oyle deme eskı sayfalara bakarsan hepınızı sorduk senı meryemı teolog yoktu bı ara onu da.
dualarımız senınle tatlım ınsallah sonuclar olumlu cıkar ıstediğin gbi çıkar.Rabbım yanında olsun bitanem

Günaydın miletttttttttttttttttt hihoyyyt :jeyyar: :sm_cool:

bat RABBıM büyük üzülme inşaALLAH hiç bir problem çıkmaz RABBıM yardımcın olsun. çok üzüldüm ama sen kendini yıpratma. dicek bir şey bulamıyorum inan ki

eeeeeeeeee herkez uyuyormu nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…