batıl inanç olduğunu zannetmiyorum çünkü 5 veya 6 aylıktan sonra bebek saçlandığı için yanma olurmuş ama benim ki daha 3 aylık yanma var bulantı yok.
günaydın kızlar hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim zor bi sınava girdik inşallah
yüzümüzün akıylada çıkarız bu sınavdan üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için ama bazen elimde olmuyor bu bir ay nasıl gececek bilmiyorum rabbime sığındım o herşeyin hayırlısını verir inş sonuçalrımızda tertemiz çıkar sizlerden isteğim bizim için bol bol dua edin ne olur çok ihtiyacımız var duayamafoldumben
bende öyle diyorum gülüyolar bana daha erken diyolar :roflol:
yaman jaippur resim ekledim albüme
begenecekmısınız bakimmm
günaydın kızlar hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim zor bi sınava girdik inşallah
yüzümüzün akıylada çıkarız bu sınavdan üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için ama bazen elimde olmuyor bu bir ay nasıl gececek bilmiyorum rabbime sığındım o herşeyin hayırlısını verir inş sonuçalrımızda tertemiz çıkar sizlerden isteğim bizim için bol bol dua edin ne olur çok ihtiyacımız var duayamafoldumben
:))) teşekkürler canımkız sen ne fotojenik bişiysin kızzz ben görmüştümki sabah f... söylemeye fırsat bulamıştım ececimm ama fotoları güzel yapmışsın ben fotoğ.. çekilmiyom hiç çok çirkin çıkıyom
kendini üzme iyi düşün iyi şeyler olsun lütfen bat ayı sendeki problem arkadaşımdada çıktı karnından su alındıktan sonra temiz çıktı dediler nur topu gibi oğlu var şimdi onada
%80 dawn sendromu demişlerdi hiç bişey olmadı allahın izniyle sendede olmaz inşallah
senin bebiş bir doğuyo saçlar örülmüş taranmış ben doğduğumdada annem söyler saçlarım o kadar uzunmuş ki hemşreler bir parça kurdela ile bağlamışlar
neyse göreceğiz bakalım resimlerini eklersin:1hug:
inşaALLAH hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi kolay
evet canım hepiniz tüm hamile annecikler saglıklı sıhhatli bebişlerinizi kucagınıza alın i,nşallah allahım yardımcınız olsun
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
kendini üzme iyi düşün iyi şeyler olsun lütfen bat ayı sendeki problem arkadaşımdada çıktı karnından su alındıktan sonra temiz çıktı dediler nur topu gibi oğlu var şimdi onada
%80 dawn sendromu demişlerdi hiç bişey olmadı allahın izniyle sendede olmaz inşallah
]canım benim RABBİM yardımcınız olsun. inşaALLAH güzel sonuçlar alırsınız. duamdasın okuduğumdan beri dua ediyorum. sen üzülme yeter ki dik dur dua et RABBİM elbette mükafatını verecektir. :1hug: :1hug:
allah razı olsun salihacım hamilelerin duası kabul olurmuş ben iyi olmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama hiççıkmıyo aklımdan hele karnımdan su aldıkları anı hiç unutamıyorum çok canım acıdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?