Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Günaydın salihaaa Günaydın jaippur nasılsınız bakalım

Saliha naber kız dün akşam çoştun haaakaydirigubbakcemile3

şimdi nasılsın bakim:)

Günaydın salihaaa Günaydın jaippur nasılsınız bakalım

Saliha naber kız dün akşam çoştun haaakaydirigubbakcemile3

şimdi nasılsın bakim:)

bugün pek iyi değilim kız midem yanıyo cayır cayır uykum var batın test sonuçlarına da moralim bozuldu bugün pek zinde değilim o bir günlüktü geldi geçti :roflol: :roflol: :roflol:

sen nasılsın

bugün pek iyi değilim kız midem yanıyo cayır cayır uykum var batın test sonuçlarına da moralim bozuldu bugün pek zinde değilim o bir günlüktü geldi geçti :roflol: :roflol: :roflol:

sen nasılsın

yaaaa bek ben sana dedim nazar değer söleme diye:umursamaz:

mide yanması için arkadasıma dr u şurup vermişti kullanıyordu sana bişi vermedı mı,sağlıklı değil ilaç kullanmak bılıyorum ama arkadasım dayanamıyordu.

evet ben de üzüldüm ama dur bakalım sonucları belli olsun da allah yardımcısı olsun

sen nasılsın

aynı ben de nasıl olayım bi iyiyim bir kötü
idare edıyorum

GÜnaydın kızlar
d_kupcu senın operasyon noldu

bat cnm ınan Çok ÜzÜldÜm ama hepımızın bı kaderı var onu yaŞıyoruz.senın kaderındede sonuÇ alınana kadar ÜzÜlmek var gÖr bak sonra Çok mutlu olucaksın.ben buna ınanıyorum temız Çıkacak o sonuÇ. Sakın ama sakın umudunuı yıtırme hepımız dua edeceĞız merak etme.bebeĞını dÜŞÜn stres sokma onu emııı

ben dr söylemeyi unuttum söyleseydim yazardı ama ne yapalım haftaya eşimi göndereyim o yazdırsın dr a kız gerçekten dayanılmıyo. herkesin midesi bulanıyo benimde midem yanıyo ay

Günaydın canım
nasılsın
evet bat konusunda çok haklıısn umudunu kaybetmememli iyi düşünmeli ki iyi olsun

ben dr söylemeyi unuttum söyleseydim yazardı ama ne yapalım haftaya eşimi göndereyim o yazdırsın dr a kız gerçekten dayanılmıyo. herkesin midesi bulanıyo benimde midem yanıyo ay

mide yanması olan da çok oluyor tatlım
napıcaksın dr a danışmadan bişi içme ama olur mu

geçmiş olsun canım
neden öyle oldukı uykusuzmusun

Yok cnm öle uyandım bilmiyom ki :uhm:

cnm ameliyat perşembe sabahı. biraz gerginim.. bu gün iizne çıkıyorum 1 hafta yokum işte bakalım inşallah kolay atlatırım guclubacismile

mide yanması olan da çok oluyor tatlım
napıcaksın dr a danışmadan bişi içme ama olur mu

mesela ben anneme diyorum anne midem yanıyo kızım daha çok erken diyo dedim anne bazılarının midesi yanarmış bazılarının ki bulanırmış her ikisi de kötü ama ne yapalım meleklerimiz iyi olsun bizlere yeter. içmiyorum zaten canım ben sürekli izin alamıyorum haftaya eşim gider yazdırır dr a

evet salıha herkeste farklı oluyor demek
öyle yamancım ama yapacak birşeyımız yok keske elımızden birşey gelse sadece dua edebiliriz
Allah yardımcısı olsun bat ın

batıl inanç olduğunu zannetmiyorum çünkü 5 veya 6 aylıktan sonra bebek saçlandığı için yanma olurmuş ama benim ki daha 3 aylık yanma var bulantı yok.

senın bebiş baya saçlı bebeiş olacak desenekaydirigubbakcemile3

yaman jaippur resim ekledim albüme
begenecekmısınız bakimmm

günaydın kızlar hepinize desteğiniz için tek tek teşekkür ederim zor bi sınava girdik inşallah
yüzümüzün akıylada çıkarız bu sınavdan üzülmemeye çalışıyorum bebeğim için ama bazen elimde olmuyor bu bir ay nasıl gececek bilmiyorum rabbime sığındım o herşeyin hayırlısını verir inş sonuçalrımızda tertemiz çıkar sizlerden isteğim bizim için bol bol dua edin ne olur çok ihtiyacımız var duayamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…