Günaydın salihaaa Günaydın jaippur nasılsınız bakalım
Saliha naber kız dün akşam çoştun haaakaydirigubbakcemile3
şimdi nasılsın bakim:)
bugün pek iyi değilim kız midem yanıyo cayır cayır uykum var batın test sonuçlarına da moralim bozuldu bugün pek zinde değilim o bir günlüktü geldi geçti :roflol: :roflol: :roflol:
sen nasılsın
bugün pek iyi değilim kız midem yanıyo cayır cayır uykum var batın test sonuçlarına da moralim bozuldu bugün pek zinde değilim o bir günlüktü geldi geçti :roflol: :roflol: :roflol:
sen nasılsın
yaaaa bek ben sana dedim nazar değer söleme diye:umursamaz:
mide yanması için arkadasıma dr u şurup vermişti kullanıyordu sana bişi vermedı mı,sağlıklı değil ilaç kullanmak bılıyorum ama arkadasım dayanamıyordu.
evet ben de üzüldüm ama dur bakalım sonucları belli olsun da allah yardımcısı olsun
GÜnaydın kızlar
d_kupcu senİn operasyon noldu
bat cnm İnan Çok ÜzÜldÜm ama hepİmİzİn bİ kaderİ var onu yaŞıyoruz.senİn kaderİndede sonuÇ alınana kadar ÜzÜlmek var gÖr bak sonra Çok mutlu olucaksın.ben buna İnanıyorum temİz Çıkacak o sonuÇ. Sakın ama sakın umudunuı yİtİrme hepİmİz dua edeceĞİz merak etme.bebeĞİnİ dÜŞÜn stres sokma onu emİİİ
ben dr söylemeyi unuttumsöyleseydim yazardı ama ne yapalım haftaya eşimi göndereyim o yazdırsın dr a kız gerçekten dayanılmıyo. herkesin midesi bulanıyo benimde midem yanıyo ay
aynı ben de nasıl olayım bi iyiyim bir kötü
idare edıyorum
geçmiş olsun canım
neden öyle oldukı uykusuzmusun
GÜnaydın kızlar
d_kupcu senİn operasyon noldu
bat cnm İnan Çok ÜzÜldÜm ama hepİmİzİn bİ kaderİ var onu yaŞıyoruz.senİn kaderİndede sonuÇ alınana kadar ÜzÜlmek var gÖr bak sonra Çok mutlu olucaksın.ben buna İnanıyorum temİz Çıkacak o sonuÇ. Sakın ama sakın umudunuı yİtİrme hepİmİz dua edeceĞİz merak etme.bebeĞİnİ dÜŞÜn stres sokma onu emİİİ
mide yanması olan da çok oluyor tatlım
napıcaksın dr a danışmadan bişi içme ama olur mu
Günaydın canım
nasılsın
evet bat konusunda çok haklıısn umudunu kaybetmememli iyi düşünmeli ki iyi olsun
İYİM CNM NOLSUN
BAT A ÜZÜLDÜM DOĞRUSU O 1 AY ONA 1 ASIR GELECEK ŞİMDİ :çok üzgünüm:
RABBİM büyük inşaALLAH onun izniyle tertemiz çıkar sonuç. gerçekten de çok zor bir durum RABBİM yardımcısı olsun
batıl inanç ama mide yanmasında bebek saçlanıyo derler
batıl inanç olduğunu zannetmiyorum çünkü 5 veya 6 aylıktan sonra bebek saçlandığı için yanma olurmuş ama benim ki daha 3 aylık yanma var bulantı yok.
senın bebiş baya saçlı bebeiş olacak desenekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?