Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ece tamam da bak ne diycemm tamam eşyalarını aldın falan biraz da beklesen hemen dava falan açmasan evden çıktın zaten şimdi biraz belki burnu sürter adam olur belki

ya canım bu benim yasadığım bir değil iki değil
bıktım artık inan bak
gitsin anaıyla yasasın ya yeter
yine kavga etsek yıne gidecek annesıne
evlilikte hiç mi sorun yasamayacağız biz
her sorunda gidecek mi
sen mantık goruyormusun
aılesıne bak
nerdeler hani,oğlunu evıne alan pışpışlayan bi kadın nasıl bana kayınvalide olur nasıl anne olur
ya düşünemıyorum benım kardesım karısını bırakıp eve gelecek annem kovar onu gt evıde yat diye
istemıyorum artık
2007 de bi krız atlattık bız aynen böle kocam çok ağladı cok söz verdı
burnu sürttü ama bak 3 sene snr yıne aynı .
keşke ozaman ayrılsaymısım

evet sen sonuna kadar haklısın en ufak birproblemde çekip gidecek ilerleyenyıllarda sen daha olgunlaşacakın haklısın iiştede nebiiyim ben kimse ayrılsın istemiyorum sen bir şuna baksana salı sana bahsettim konu biri yorum yapmış onu oku sanaO.........Mavi.........O kullanıcısından alıntı
Buraya yazmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum işte kendime

-Arkadaşlık sitesine üye olup kendine arkadaş arayan bir bayan (!)

-Bu sayede biriyle tanışıp yüzyüze görüşme kararı alan gene bu bayan ...

-İlk buluşmasında çantasından uçan 100 $

-Bu 100 $ a rağmen ısrarla görüşmeyi sürdüren gene bu bayan

-Oruç tutuyorum diyip kaç kere yemek yerken gördüğü bu adama karşı hala güvenen gene bu bayan

-7 yıllık birikimini bu gözünü karartıp bu adam için harcayan gene bu bayan !

-İyi bir mesleğim,param,güzelliğim,hırsım ,tuttuğunu koparan bir yapım var diyip kendini öven sonra da ben çok mütevaziyim diyen gene bu bayan !

-1 haftalık gördüğü birine kredi kartlarını veren gene bu bayan

-Burnu kırılan kan içinde kalan,bir sabah uyandığında iki gözü de dayaktan morarmış olan ,kollarında bacaklarında darp izleri olan gene ama gene bu bayan !

-Birsürü sevgilisi olan bu adama tahammül eden bu bayan

-Bugün bile hala dayağını yediğini söyleyen yine bu bayan !

-Maaş kartını adamın eline paşa paşa veren yine ve yine bu bayan

-Hala seviyorum onu diyebilen yine ve gene bu bayan !

-Bunlar yetmezmiş gibi ilk çocuğuna hamile kalan,ve gidip kürtaj yaptırmak varken paşa paşa doğum yapan bu kadın.Buna ek olarak 2.çocuğuna da hamile kalan ve onu da doğuran bu bayan !

-Hala bu adam hakkında şakacı bıcır bıcırdı şeklinde konuşan gene bu bayan

-Adama iş açmak için bankadan kredi çeken,ailesinden de para alan bu ve bu bayan

-Bakıcıya para vermediği için adamla konuşan ve sonuçta kafasını dayaktan şişiren,gene heryerini mosmor yaptıran gene bu bayan

-İlk çocuğuna hamileyken kocasının kendisini 6 ay boyunca bir öğretmenle aldattığını öğrenen bunu da yutan gene bu bayan !

-Bir de bu adama çeşitli sürprizler yapıp adamı mutlu etmeye çabalayan gene bu bayan

-Boşanma davası açacağım ama hata bendeyse napacağım diyen gene ve gene bu bayan !

Konu budur işte arkadaşlar.

Hala bu bayanın yaptıklarını savunanlar görsün istedim.

Adamda hata sıfırın altında.Hata bu kadında.

Yaptıklarının hata olduğunu bilmiyor diye biri bana eksi vermiş.Çok da umrumda

Neler kaybettim bir bilsen ölmeyi istiyorum şuan eksi rep yüzünden

Hata bu bayanda hala bunu savunuyorum ben dilediğiniz kadar eksi verin.

Bir bayan bir hatayı bir kez yapar 10 kez yapar 1000 kez yaptı mı orda duracaksınız bence

biliyorum canım senın bana attığın linktekı yazı değil mi bu

sende sinirlenebilirsin bir yanlışın olabilir insansın bende düşünüyorum aslında her ay belirli günlerde ben mesela agresifim aşırı dercede benimki idareediyo alan alıyo beni devamlı okadar basit şeyler için kavga edebiliyorum ona sarabiliyorum ki manyak oluyorum resmen ben evet evlilik iyi günde kötü günde bereberliktir üstelik çalışan bayansınkötü bir gün geçirdin yerinde ogün eve geldin sinirlisin bir tarafın altan alması lasım annnem hep öle der

jaippur sen bana kızıomusun şimdi bunu buraya yazdın ben anlamadım(

jaippur sen bana kızıomusun şimdi bunu buraya yazdın ben anlamadım(
ay yanlış oldu ya ece kusura bakma measj atayım derken yani diyeeğim insan sın elbete sinirlenebilirsin diyorum o kızcak diye susamazsın kiii ne kadar tek tarflı altan alacan onu
diyorum haklısın yane

ben zaten dört dörtlüğüm demıyorum canım ya
tabıkı hepimizin hataları olur
önemli olan hataları görmezden gelmek ya da konusup çözüm bulmaktır öyle değil mi
kafamızı kuma gömersek sorunlarımızı konusmazsak sürekli aynı sorunlar ısınıp ısınıp karsımıza cıkar
ben de agresif olabilirim arada o da olabilir
bak bunları senınle bıle konusabiliyoruz bırbırımızı görmediğimiz halde
ama onunla konusamadık hiç.
benim sınırlarım var
küfür etmesi,bu ilk değil eskıden de arada edıodu sınırlendıgınde ama ben hep unutacak vazgececek dedim
annesıne gtmesi,
bunu da aklım almıo bir erkek kavga edınce ana evine sığınmaz.
tamam dayak yemedım aldatılmadım içkici kumarcı değil eşim ama
olmuyor işte olmauyınca olmuyor
kolaya kaçıyor sürekli
her kavgada ayrılma lafı edılır mı tehdit vs

offf iyice yazdım burda herseyısenağlama

ay yanlış oldu ya ece kusura bakma measj atayım derken yani diyeeğim insan sın elbete sinirlenebilirsin diyorum o kızcak diye susamazsın kiii ne kadar tek tarflı altan alacan onu
diyorum haklısın yane

işte o kızacak dıye hep sustum ama ben
inanması zor belkı ama gercekten sustum
ben iyi olursam o da anlar dedim olmadı ıste

işte o kızacak dıye hep sustum ama ben
inanması zor belkı ama gercekten sustum
ben iyi olursam o da anlar dedim olmadı ıste

boş ver ece bu kadar düşünme herey olacağına varır hayırlısıneyse hakkında o olsun hakkında herşeyin en güzeline layıksın ama malasef bizim gibi kadınlar böyle bende öyleym çok yufka yürekliyim afediciyim grmemezlikten gelirim insan kusurlarını grmezlikten gelirim asla kimsenin yüzüne vurmam sen şöylesin böylesin die ama olmuyo işte ben aradaşlarımadan görüyrum nrde böyle bilmiş insan var cadı düşüncesişz hepsi mutlu oldu evlilklerinde kocaları elüsütünde tutu neden böyle ya

evet aynen dediğin durum bende de var
:)
carcar olan arkadaslarım ve el üstünde tutan kocaları:))

şans aslında

iyi olan kişilerin de var iyi kocaları

ben şunu derim hep

Allah herkesın düşüncesıne göre versın ıyıyse ıyı olsun kotuyse kötü

ece ve jaippur dediklerinize harfiyen katılıorum
bayanlar alttan alıo hep
ben de bu gruptanım
ececim benim eşim de küfür etmezdi daha dün tartıştık az bişe sesimi yükselttim die kolumu çok fena sıktı bugün de telefonda küfür etti
çok ağır geldi bana
ama akşam eve gelince biliorum ki ben yine öpücem hoşgeldin dicem çünkü yapamıorum başka bişe
çok kızıorum kendime ama nafile...

of yaaaa ölecem valla
nedir bu adamların bizle derdi

sen hamıle değilmiydin canım

of yaaaa ölecem valla
nedir bu adamların bizle derdi

sen hamıle değilmiydin canım

hamileyim tatlım
ağlama krizine soktu beni
hiç düşünmüo kadınlar normalde zaten hassas
hamilelik iyice hassaslaştırıyor
hep de söylüyorum biraz gergin olursam bu aralar alttan al diye ama ben konuşuomuşum duvarlar dinliyomuş

neyse sen üzme kendını canım
evet bayanlar hassas ama bunu cogu erkek anlamaz malesef kadınların doğasında var bu
o sana kızarken sen de baska odaya git bişilerle ugraş ona cvp verme
kendı kendıne konussun sussun snr

daha da hırdlanıo ben cevap vermezsem
cevap verirsem de sinirleniokafamçokkarıştı
ne yapıcamı şaşırdım

hep aynıyız demi.neden böyleyiz.ben de dahil tabi ki.bildiğim bişi var biz böyle oldukça onların ASLA değişmeyeceği

bak benimki de cvp vermezsem kuduruyo ama belli etmemeye çalışıyo.bu sefer barışacağı varsa da inadına gelip bişi yapmıyo.barışmamak için direniyo felan

evet bi de o huyuna sinir oluyorum
ya hatalısın gel bi gülümse bana ben boynuna atlarım
yoooooooook
paşa gururuna yediremio

daha da hırdlanıo ben cevap vermezsem
cevap verirsem de sinirleniokafamçokkarıştı
ne yapıcamı şaşırdım

benımkıde aynıydı işte
susardım delirirdi üstüme yururdu
sen akıllanmıcaksın adam olmucaksın hakaret üstüne hakaret

eğer cevap verırsem de yine aynı durum ne yapacağımı şaşırırdım.

beni hep tehdit ederdi bak bidaha yüzümü göremessın
arıcam babanı gelsın senı alsın
ne bu yaaaaaaaa

Canım ne desem ki bilmi,yorum inşallah dünkü tartısmadan snr bidaha yasamazsınız aynı durumu.

Hamilesin üzülme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…