Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok haklısın cnm allah bilir herkse ne yapacağını ama nezaman olacağı belli değil. Bigün bi darbe yer biyerden ama anlamaz ki
rabbim herkese yrd olsun

hayirlisi ne ise o olsun canim sizin icin..insan severken ayrilmakta cok uzucu bi durum. rabbim sabrini versin sana dilerim cok mutlu olacagin bi hayatt SENI bekliyordur.allah kalbinden gecen en guzel seyleri yasamayi nasip etsin bundan sonrasi icin sanaa....

Bu arada kızlar bebeĞım ıÇın ılk adımı attım ve az Önce folık plus aldım 1 kutu
regl olmam lazım dÜn gÜnÜmdÜ gelmedı daha bıtsın ve sonra baŞlayacaĞım kısmetse temmuz sonuda baŞlarız ÇalıŞmalara hayırlısıyla

AMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN a.s.

saol canım benim

ayyy çok sevındım canım
umarım hersey gönlunce olur

hadii hayirlisi olsunn canimm.insalah bebsiinde cok bekletmeden gelirr,,,herkeze tavsiye ederim daha dogmadan bana yoldas oldu bebegim esim evde yokken hep onunla konusuyorum..artik oyle hareketlendiki herseyini hissedebiliyorum insallah sizinde bunlari yasiyacaginiz gunler yakindirr...bat ve hannemede cok cok duaci olalimm raabimm yardim etsinn cok uzuldum inanki onlara esime bile anlattim oda benim kadar uzuldu insan kendide hamile olunca onlari cok iyi anliyorr...

kizlar ben cikip dusa giricem doktor randevum var erken cikip annemlerede ugrucam hepinize kolay gelsin allah kolaylik versin islerinizin basindaa...optuk teyzeleri bebisimle doktordan sonra yazarim sizedee kedinize iyi davraninnnn haaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım
sen de iyi bakopuyorumnanaktan

ayyy çok sevındım canım
umarım hersey gönlunce olur

amin cnm yüce rabbim hepimizin gönlüne göre versin

amin cnm rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versinn

Ee ee ececım daha daha nasılsın dıcem ama durum ortada ne kadar ıyı olabıkıŞrsen artıkk

içim daralıyor benim de
akşam kıyafetlerımı toplayacağım
anneme götürürüm

haftasonu da buyuk eşyaları

boşanma ıle ılgılı bişi konusmadık dilekçe nasıl olck falan

tam ben yazdım sen benden önce yazmıssın içimi okur gbi:1hug:

EVT CNM KARŞILIKLI OLDU BEN HER SIKILDIĞIMDA ŞU DUAYI OKURUM SENDE OKU

Dünya ve Ahiret Sıkıntısını Gideren Dua

Bismillahirrahmanirrahim: Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül’arşıl’azim

Yüce Peygabberimiz şöyle buyurmuştur:

Her kim, hergün olmak üzere, sabah akşam bu duayı okursa; Allah Teala, o kimsenin en mühim, en önemli işlerinde kolaylık ihsan eder (o kimseye yardım eder) Dünya ve ahiret ile ilgili sıkıntılarını giderir

Duanın Manası: Allah bana kafidir(bana yeter) Ondan başka ibadet edecek hiç bir ilah yoktur O’na güvendim, O’na dayandım O, büyük arşın sahibidir

Sevgili kardeşim! Dünya dertlerinden, dünya sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bu duayı sabah, akşam yedi kere okumaya devam etmelisin En güç işinde, başaramadığın en zor işlerinde, bir memuriyet, bir görev, bir imtihan(sınav) zamanlarında dahi Allah Teala yardım edecektir

saol tatlım yazdım duayı bir kağıda masama koydum bakıp bakıp okuyacağım

AYY CNM KEŞKE ELİMİZDEN DAHA FAZLASI GELSE :a015:

bu yazdıklarınız bile moral oluyor bana
evdekı buyuk esyalarım var kurmalı dolaplarım vs onları nasıl halledecez annemle bilmiyorum
burda basımızda erkek yok şuanda
hiç akrabamız da yok hepsi uzakta.
bakalım bi şekli hallolur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…