slmm ece nasilsin canimm..okudugum kadariyla anladim durumu..ne denirki ya boyle durumlarda rabbim kimseyi bu sekilde sinamasin gercekten zor bi durum.cahil insanlarla ugrasmak onlarla ayni ortamda sevmedigin halde yasamak durumunda olmak...esine ve ailesine allah islah etsin kalblerini biraz vicdan doldursun sanmasinki hersey yolunda gidicek senden ayrilinca asil ozaman bi bosluga dusucek ama o kaynanana bakarsan bulur hemen ogluna birinii..amann bosverr zararin neresinden donersen kardir sevgi felan engel degilse bosanmaya daha o kocadan hayir gelmez sana otursun anasinin dizi dibindee o seni kaybettigine uzulsun sen uzulme rabbime sigin o sana dayanma gubu verirr..rabbim yardimcin olsun canimm insallahhh
evet haklısın ben konusmaya calıstıkça ters tepti,suçlamaları hakaretleri devam etti(((
kaldıramıyorum ben de artık bi insan karısını nasıl eli ile itebilir
hala seviyorum çok yazık oldu bize diyor ama
olmuyor da diyor
neyse
umarım kontrolun ıyı gider
artık aılem de istemıo
ortak arkadaslarımız var onlar da az cok bilio eşimin huyunu onlar da olumlu bakmıolar
hayirlisi ne ise o olsun canim sizin icin..insan severken ayrilmakta cok uzucu bi durum. rabbim sabrini versin sana dilerim cok mutlu olacagin bi hayatt SENI bekliyordur.allah kalbinden gecen en guzel seyleri yasamayi nasip etsin bundan sonrasi icin sanaa....
hayirlisi ne ise o olsun canim sizin icin..insan severken ayrilmakta cok uzucu bi durum. rabbim sabrini versin sana dilerim cok mutlu olacagin bi hayatt SENI bekliyordur.allah kalbinden gecen en guzel seyleri yasamayi nasip etsin bundan sonrasi icin sanaa....
Bu arada kızlar bebeĞİm İÇİn İlk adımı attım ve az Önce folİk plus aldım 1 kutu
regl olmam lazım dÜn gÜnÜmdÜ gelmedİ daha bİtsİn ve sonra baŞlayacaĞım kısmetse temmuz sonuda baŞlarız ÇalıŞmalara hayırlısıyla
Bu arada kızlar bebeĞİm İÇİn İlk adımı attım ve az Önce folİk plus aldım 1 kutu
regl olmam lazım dÜn gÜnÜmdÜ gelmedİ daha bİtsİn ve sonra baŞlayacaĞım kısmetse temmuz sonuda baŞlarız ÇalıŞmalara hayırlısıyla
kizlar ben cikip dusa giricem doktor randevum var erken cikip annemlerede ugrucam hepinize kolay gelsin allah kolaylik versin islerinizin basindaa...optuk teyzeleri bebisimle doktordan sonra yazarim sizedee kedinize iyi davraninnnn haaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyy çok sevındım canım
umarım hersey gönlunce olur
meryem64 alıntı:
Yaman kullanıcısından alıntı
bu arada kızlar bebeğim için ilk adımı attım ve az önce folik plus aldım 1 kutu
regl olmam lazım dün günümdü gelmedi daha bitsin ve sonra başlayacağım kısmetse temmuz sonuda başlarız çalışmalara hayırlısıyla
hadii hayirlisi olsunn canimm.insalah bebsiinde cok bekletmeden gelirr,,,herkeze tavsiye ederim daha dogmadan bana yoldas oldu bebegim esim evde yokken hep onunla konusuyorum..artik oyle hareketlendiki herseyini hissedebiliyorum insallah sizinde bunlari yasiyacaginiz gunler yakindirr...bat ve hannemede cok cok duaci olalimm raabimm yardim etsinn cok uzuldum inanki onlara esime bile anlattim oda benim kadar uzuldu insan kendide hamile olunca onlari cok iyi anliyorr...
Ee ee ececİm daha daha nasılsın dİcem ama durum ortada ne kadar İyİ olabİkİŞrsen artıkk
ece hakkın da hayırlısı RABBİM yardımcınız olsun
tam ben yazdım sen benden önce yazmıssın içimi okur gbi:1hug:
saol canım benim
sizi hiç tanımasam da ınanın çok destek oldunuz bana
hepinizen allah razı olsun
EVT CNM KARŞILIKLI OLDU BEN HER SIKILDIĞIMDA ŞU DUAYI OKURUM SENDE OKU
Dünya ve Ahiret Sıkıntısını Gideren Dua
Bismillahirrahmanirrahim: Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül’arşıl’azim
Yüce Peygabberimiz şöyle buyurmuştur:
Her kim, hergün olmak üzere, sabah akşam bu duayı okursa; Allah Teala, o kimsenin en mühim, en önemli işlerinde kolaylık ihsan eder (o kimseye yardım eder) Dünya ve ahiret ile ilgili sıkıntılarını giderir
Duanın Manası: Allah bana kafidir(bana yeter) Ondan başka ibadet edecek hiç bir ilah yoktur O’na güvendim, O’na dayandım O, büyük arşın sahibidir
Sevgili kardeşim! Dünya dertlerinden, dünya sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bu duayı sabah, akşam yedi kere okumaya devam etmelisin En güç işinde, başaramadığın en zor işlerinde, bir memuriyet, bir görev, bir imtihan(sınav) zamanlarında dahi Allah Teala yardım edecektir
AYY CNM KEŞKE ELİMİZDEN DAHA FAZLASI GELSE :a015:
saol tatlım yazdım duayı bir kağıda masama koydum bakıp bakıp okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?