Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bizden baska kımse yazmıo yaman
herkes çalışıokafamçokkarıştı

BENDE ÇALIŞIYOM CİCİM AMA ARADA SANA LAFTA YETİŞTİRİYOM bayanssulusmile

ben de aynı valla bi yandan çalısıyorum ama bu sayfa hep açıkzemuszemus
jaippur nerde acaba dışarımı cıktıkı
teolog da yok
dkupçu yok bat yok

Evt ya nerde bu hatunlar
bat ve hannem nasıl acaba

bilmi,yorum ki canım
aklıma ne geldi
Allahım her kuluna bir sıkıntı bir dert veriyor değil mi değişik değişik,
boşanma işi nasıl olucak ben şimdi onu üşünüyorum dilekçe vermedık bişi yapmadık
adli tatil 1 temmuzda baslıomuş
o mu verecek benmi
aklıma ne gelıo biliomusun benım koca benı denemek de istio olabilir sabah mesaj attı ya
ama ben sıkıldım artık çok çocukça gelıyor bana bu davranısları
hem 3 gündür oda annesınde kalmış

boşanmayı kabul etti mi eşin yani

haklısın ececim deniyor olabilir yada yıldırma politikasıda olabilir bunlar.yani benim düşüncen böle.
Ama hep diyorum sana bir avukat bulup konuşmadan sakın eşyalarını ayırma.daha sonra seni haksız konuma düşürüp tazminat davası bile açar.insanoğluna güven yok.sen beni dinle haklıyken haksız duruma düşme boş yere avukata danışmadan 1 adım atma çok istiyosa neden o açmıyo.belliki beklediği bişey var.seni oyuna getirip evden kaçırıp mahklemede evi bırakıp kaçtı diyecektir belkide eşyaları alıp gidersen sen haksız olucaksın unutma bunu.hakimde evlilikte somut delillere bakar attığı msj yada dediği laflara değil. Bu nedenle uyanık ol saf olma gerekirse birden çok avukata danış sor ne yapabileceğini. Burda yalancı şahitle içeri bile attırırlar adamı.biz neler yaşıyoruz bi bilsen.ondan diyorum çok dikkatli ol diye

................kizlar ben meryem kardesimin adresi otomatik olmus bizde hep aklima gelmeden ondan yaziyorum...bize dua edin doktora gidiyoruzz optum hepinizii

dün adliyede bi memur arkadaşım var onunla konustum
kadın eğer isterse bosanma ,erkek mahkemeye geldiği taktırde bitiyormuş
evde durmanın anlamı yok dedi arkadasım
o bu işin içinde
tazmınat isteyemez dedi ortak malınız ve çocugunuz yok dedi sadece aldatma olursa tazmınat isteyebilir eşin dedi.bunu ispatlaması gerek dedi.
haklısın neler dönüyor canım.
arastırdım az çok bi boşanan arkadasım var o da eşyalarını aldı giitti evden onun avukatına da sordum.davayı acan taraf önemli deil dedi sen de acabilirsin o da açabilir dedi.
kadın istemesse bosanma olmazmıs ama erkek seviyorum ben karımı desede kadın ıstediği taktırde boşama olurmus
bizim davaya girecek olan hakım kucuk yerde yasadıgım ıcın ben hakım bır tane:))) bu adliyedekı arkadasımın hakimi gidip onunla davadan bır gun once konusacağım hatta davayı öne aldıracağım

HAYIRLISI CNM NE DİYEYİM RABBİM FERAHA ÇIKSARSIN HERKESİDE SİZİDE :gitme:

ben de aynı valla bi yandan çalısıyorum ama bu sayfa hep açıkzemuszemus
jaippur nerde acaba dışarımı cıktıkı
teolog da yok
dkupçu yok bat yok

ayy canımm benim geldim müşteriye gittim etilere gittim allahtan oldu ilaç firması büyük bağlantı yaptım geldim 6 tiya kadar ofisteyim

ayy canımm benim geldim müşteriye gittim etilere gittim allahtan oldu ilaç firması büyük bağlantı yaptım geldim 6 tiya kadar ofisteyim

hadi gözün aydın canım sevindim iyi geçmesine görüşmenın

ece tamam da bak ne diycemm tamam eşyalarını aldın falan biraz da beklesen hemen dava falan açmasan evden çıktın zaten şimdi biraz belki burnu sürter adam olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…