Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Hep derım yuvayı dıŞ kuŞ yapar ama erkek ayarı tutturamazsa ya karısı delırır yada boŞanırlar yoksa zor yÜrÜr evlılık.allah herkese geÇım versın yaaa

haklısın canım
bizde hep ben sucluyum hep ben takıntılıyım sorun cıkartmaya bayılıyorum
annesi dediğim şeleri bile demedım dedi yüzüme yalan sölyor
senınkı nıe ole dedı(((
eşin agızlarına bakmıosa süper
allah böle devam ettirsin cnm

Hep derİm yuvayı dİŞ kuŞ yapar ama erkek ayarı tutturamazsa ya karısı delİrİr yada boŞanırlar yoksa zor yÜrÜr evlİlİk.allah herkese geÇİm versİn yaaa

evet ben de derim yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş de gelir emekle yapılan o yuvayı bıkerede bozarkaydirigubbakcemile3

yani ben bunu yasadığım için

amin allah seven herkese gaçim versin

dış etkenlere de akıl fikir versin

kizlari icin onlarda ben aramazsam aramiyorlar dedim diyee..aaa olurmuu sen delirdinmi dedii bana bende ne diyosun sen ya dedimm ikide bir onlari koruma benim yanimda dedim sustuu pislik

kizlari icin onlarda ben aramazsam aramiyorlar dedim diyee..aaa olurmuu sen delirdinmi dedii bana bende ne diyosun sen ya dedimm ikide bir onlari koruma benim yanimda dedim sustuu pislik

bence hiç beni aramıosunuz falan deme onlara
sevınırler
ben de derdim
bak 4 senelık evlıyım ıkı gorumcem ve kaynanam benı bırkere olsun aramadı
ben haftada bır arardım
ama yaranamadım
sen de bellı etme sınır oldugunu

Ayy ne fena Şu erkek tarafları ya kız tarafları hep bÖle ezılıyo malesef

Ayy ne fena Şu erkek tarafları ya kız tarafları hep bÖle ezİlİyo malesef

acaba dıyorum benım oğlan kardesım evlenınce de benım anne kaynanalık yapacak mı

evet hep sorun erkek ailesinden cıkıo:))

Ayy ne fena Şu erkek tarafları ya kız tarafları hep bÖle ezİlİyo malesef

öyleler ama ben artik taviz vermiycem onlara karsi bana bir gelene bende bir gidicem ben hep kostum ama onlar buyuk hep suss sus diyolar ama artik susmuycamm varsin kotu oliyim onlarin ukalaca tavirlarini cekmekten iyidir..benim burdaki gorumcem kiskancin teki zatenn..amannn allahha havale ediyorum binlerce sukurki esimle mutluyum ve bunu onlarin hic biri bozamazlarr bunu bile kiskanan insanlardan ne beklenirkii..kizlar ben anneme gidiyorum ordann yazarim optum hepinizii

meryem bak benden sana dost tavisyesi kızlar size de
eşiniz ne kadar iyi olursa olsun size karşı
ailesi hakkında eşinize konusmayın politik olun yapmak zor ama böyle olanlar kazanıyor
neyın ne olacağı belli olmaz
onlar akıllılar sizin hakkınızda konusmazlar hep konusan siz oldugunuz için yarın öbürgün allah korusun bir sorun olsa onlar agızlarını açmıolar şikayetçi olan hep sensın derler
hele eşiniz de onların agzına bakmıosa aramıa aramamıs gelmıs gelmemıs hiiiiiiç dert etmeyın
benden size tavsiye

çok haklısın cnm

bende hep konusmam esime ama bilir sevmedigimi yapmacik olamam sevmedigim insanlari seviyorum diyemem vallla..esimede aynisini yapiyoalr ablalari oda onlara kiziyorr..aman ne halleri varsa gorsunler hic umrumda bile degiller.bana para pul diye gelmesinler yeterr baska hic bsiey istemiyorum onlardan zatende yapmiyolarr

:teselli:

jaya umutluyuz burcu ve diğer tüm arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama artık vazgeçmiştim ve kötü bir dönemdeydim çok kötü zamanlar geçirdim yoruldum sıkıldım bıktım derken ayrılma kararı aldım 1 buçuk 2 aydır ayrıyım evden annemlerde kalıyordum fakat hayat ne getiriyor bizden ne götürüyor belli olmuyor ben 31 yaşımda anca bu kadar hengamenin içinde 2 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim salak oldum ama diyorum ya hayat ama önümüzdeki hafta bebeyi göreceğim kısmetse anca ozaman karar vereceğim net olarak ( kızlar istiyorum korkuyorum gelecek ne getirir bilmiyorum tamam ben beklentilerimi bulamadım belki bulamayacağım da ama eli ayağı ayrı oynar ya başka bişey bu aklıma geldikce olsun istiyorum ) kimse üzülmesin sıkılmasın ama bende bu duygudan mahrum kalmayayım. yaa kızlar durum bu az konuşmadık sizlerle az dertleşmedik az sevinmedik az üzülmedik allah hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını herşeyin iyisini versin allah hepimizin yüzünü güldürsün.

mrb nillie seni tanımıyorum ama ben senden sonra topice takılmaya başladım
yazdıklarını okudum üzüldüm
ama sakın aldırma bebişini olur mu
2.5 haftalık mini minnacık can
Allah ın verdiği cana kıyamyın olur mu

canım benim saol bende minişe kıymak istemiyorum sadece gelecek hafta daha net tanışacağım onunla bakalım ayrıca yalnış yazdım 3 hafta oldu sayılır bende bilmiyom artık dedim ya sazan gibiyim bakıcam artık hiç bişeyide takmıyorum artık babada olmasa bitek annesi olsun yavruma bişey olmaz ben varım allah şükür

bende teologa katiliyorum seni tanimasamda suan hamile bi anne olarak sadece sunu soyliyebilirim bi bebegi olsun diye yillarca ugrasan ne anne babalar var rabbim o bebegin sneinle olmasini istemis ve vermis sana demekki sen bu uyuku tasiyabilecek birisin her insana herkeze nasip olmayan bi duygu annelik icinde buyudukce onun ne kadar guzel bisey oldugunu anliyosun iyi dusun derim et tirnaktan ayrilmazz.....

bu arada umutluyuz un doktoru sanırım şişli civarında bayan bir doktor vardı kızlar doktor bulmam gerek acil iyi bir doktor bildiğiniz varsa söylermisiniz

bunu duyduğumua cok sevindim şimdi cok cekeceksin belki bebeğine bakmak zor gelecektir sana ama inan yaşlandığın zaman o bebiş elin ayagın olacak senin sana bakacak sana destek olacak
ben hayırlı olsun diyorum
ailen ne diyor peki

meryemcim saol canım anne deyince bile bi garip oluyorum kız bunun eli ayağı ayrı oynıcak minnacık bi bebek sana muhtaç versen yer vermesen diyemez ver diye aklımı yicem ama saolun kızlar merak etmeyin destek bekliyoruz ama sizden bu arada acayip belim ağrıyor adet sancısının aynısı bu nekadar sürer bilen yazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…