Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

YOK CANIM aynı iler işte trafik yoryo işim öyle yoruu deil ama trafik istanbul tarfiği mahvedyo kurtulamadı şu şehirden yaa nefret eiyorum iyicene

evet haklısın canım
trafik zor istanbulun
neyse az kaldı kurtulacaksın

evet haklısın canım
trafik zor istanbulun
neyse az kaldı kurtulacaksın

hayır canım kurtulamıycam işte malasef bu sefer kesin artık onuşmaktan anlatmaktan sıkıldım bitti ece malasef bende ayı günlerde aynı acıyı yaşıyoruz neyse sinirimi bir kız var ondan çıkarıyorum dur sana linki ataımda sen de stres at klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

boshayallersmile
günzydın kızlar bugün uyuyaklamısım koltukda sabah güya erken kalkmıstım bir bakayım dedim nasılsınız keyifler nasıl

günaydınn hoşgeldiiin iyi diyelim iyi olalım işe sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ece Kız baksan şu konuya ne düşünüyosun

ii kızlar valla okula gidecem birazdan nemde oğluşu almaya sonra hastaneye gidicem arkadasım hast kldırıldı erken dogum riski var
ama burda kuvez olmadıgı için samsuna gönderilebbilirmiş sancıları devam ederse cok üzüldüm allahım nolur dua edin 8 ayında daha bir kaç hafta daha dayansınnn

Aşk Topugunda çıkan bir nasıra benzer ya onu acıta acıta yürüyeceksin yada onu canın acıya acıya söküp yok edeceksin

Bende okudun jaıppur cum karıŞık bı durum ya amma zor hayatlar var gerÇekten

bende okudum yazılanları zor ama başlangıcıda enterasan cok kısa sürede olan bir olay daha tanıyamadan
ama karar vermek cok zor allahım hayırlısını versin haklarında

slm kizlar nasilsinizz...ben girdigimde hepiniz ogle paydosu yapms oluyosunuz yaa...ben herzamanki gibi evdeyimm insanin evde olunca hic isleri bitmiyor yaa yap yap is cikiyorr evde degiliz diye uzulmeyin benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…