Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım bünyeye göre değişir
ben böyle bir belirti yaşamadım ama ben de cok mide bulantısı kusma başağrısı baş dönmesi yaşadım gecti çok şükür kimi de hiç yaşamamış kimi de 9 ay boyunca cekmiş

o yüzden net cvp veremem cnm

ilk haftalarda bel agrisi normal 6 7 haftlarinda geciyorr...allah yardimciniz olsun bebeginle sana iyi gunler bekler insallah sizii...

herkez herşeyi bana bıraktı çünkü ben her ne yapacaksam ben karar vermek zorundayım alacağım kararlardan kimse sorumlu olmamalı sadece ben sorumlu olmalıyım bu benimde hayatım ha yalnış doğru tartışılır ama bu duyguyu yaşamak benimde hakkım yalnızda kalacaksam kalayım beni sevmeyen sevmesin seven zaten yanımda durur ama yalnış yapıyorsun yapma vs demesinler ben istemedim evet bir dönem uğraştım eskiler bilir sorunlar yaşadım eşimde sayı düşüktü vs vs koptum falan filan ama allah ne diyeyim bilmiyorum kısmetmi dersiniz kadermi bu her ne ise bana geldi ve bunu rabbim istedi şimdi dedi oldu ben nasıl karşı çıkayım kimimki neyim ki ayrıca dediğim gibi yalnızmı olacağım canım saolsun kırar dizimi kıçımı oturur bebeyime bakarım kimseyi yönlendirmedim kimseden destek görmedim artık ben diz üstü durmakdan yoruldum ayağa kalkarız minnoşumla kızlar allah büyük

meryem64 sen nasılsın

iyiyim canim artik bebegin odasini kurmak icin biseyler bakmaya basladik kafam dondu bak bak..biraz ucuz olsun istioz ama hersey cok pahalii yaa,,bebegime feda olsun ama gunler yaklastikca hic bisey yapmadigimiz anliyorumm yavas olsun ozene ozene olsun istiyorum...

canım yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu
Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah

ahhh ahhh ben uyanalı baya oldu.... kaydirigubbakcemile3

saol canım dün youndun bende çıkmak zorunda kaldım akşama kadar trafikteydim dün berbattı yle yorgunum anlatamam

evet dün berbat bır gundu
tahmın ettim çıktıgını
ne olucak senın bu trafik sorunun(((

iyiyim çok şükür ece cim sen nasılsın
kahvaltıyı hazırladım bir kk ya takılayım dedim
şimdi kahvaltı yapıcam inş. görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…