meryemcim saol canım anne deyince bile bi garip oluyorum kız bunun eli ayağı ayrı oynıcak minnacık bi bebek sana muhtaç versen yer vermesen diyemez ver diye aklımı yicem ama saolun kızlar merak etmeyin destek bekliyoruz ama sizden bu arada acayip belim ağrıyor adet sancısının aynısı bu nekadar sürer bilen yazsın :)
meryemcim saol canım anne deyince bile bi garip oluyorum kız bunun eli ayağı ayrı oynıcak minnacık bi bebek sana muhtaç versen yer vermesen diyemez ver diye aklımı yicem ama saolun kızlar merak etmeyin destek bekliyoruz ama sizden bu arada acayip belim ağrıyor adet sancısının aynısı bu nekadar sürer bilen yazsın :)
meryem64 sen nasılsın
jaya umutluyuz burcu ve diğer tüm arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama artık vazgeçmiştim ve kötü bir dönemdeydim çok kötü zamanlar geçirdim yoruldum sıkıldım bıktım derken ayrılma kararı aldım 1 buçuk 2 aydır ayrıyım evden annemlerde kalıyordum fakat hayat ne getiriyor bizden ne götürüyor belli olmuyor ben 31 yaşımda anca bu kadar hengamenin içinde 2 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendimsalak oldum ama diyorum ya hayat ama önümüzdeki hafta bebeyi göreceğim kısmetse anca ozaman karar vereceğim net olarak ( kızlar istiyorum korkuyorum gelecek ne getirir bilmiyorum tamam ben beklentilerimi bulamadım belki bulamayacağım da ama eli ayağı ayrı oynar ya başka bişey bu aklıma geldikce olsun istiyorum ) kimse üzülmesin sıkılmasın ama bende bu duygudan mahrum kalmayayım. yaa kızlar durum bu az konuşmadık sizlerle az dertleşmedik az sevinmedik az üzülmedik allah hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını herşeyin iyisini versin allah hepimizin yüzünü güldürsün.
günaydııııınn herkese
sanada canım saol uyanmaya çalışıyorumGünaydın tatlım naber nasıl gidiyooor bakimmm zemuszemus
Jaİppur dkupÇu gunaydın
saol canım dün youndun bende çıkmak zorunda kaldım akşama kadar trafikteydim dün berbattı yle yorgunum anlatamam
günaydın kızlar
iyiyim çok şükür ece cim sen nasılsın
kahvaltıyı hazırladım bir kk ya takılayım dedim
şimdi kahvaltı yapıcam inş. görüşmek üzere
evet dün berbat bır gundu
tahmın ettim çıktıgını
ne olucak senın bu trafik sorunun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?