Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

o görev zaten bendeydi saliha vermişti bana
:)))
napım sürekli oturarak çalışıyorum sayfa da hep açıkkaydirigubbakcemile2
gorev paylasimi haa iyiimiss valllahhh....neyse ben az bi disari cikip gelecem bebek odasi icin kapi susu yapmak istiyorum onun icin malzeme alcam.odamizi aldik dun 7 hafta sonra gelcek bitiminde resimlerini ceker koyarim buraya insallah optumm canimm kolay gelsinn

bu iste digeri degil benzeri ama bunun yatagi genc odasi icinde oluyor daha sonraa

Eklentiler

• $450x450[1].webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 20
resimler çok ciciiii
hayırlısıyla gelsın bebiş

Nasılsınız şekerlerrrr

1605 ci sayfaya bir bak
yamancım canım iyimisin bir ara bebiş düşünüyodun yokluğumda doğurdunmu jaya ve umutluyuz sanırım kavuştu seni iknaya uğraşıyorlardı enson :)) umutluyuzun doktorunu soracaktım birtürlü bulamadım onu ay eve dönmüş gibi olurya insan öyle hissettim birden :)))

nillie konustun mu eşinle bebek olayından bahsettın mı

hatırlayamadım cnm seni ama hikauyen üzücüymüş
okadar uğral olmasın
ayrılınca hamile olduğunu öğren rabbimin mucizeyle farklı zamanda gelmiş sana
ama olsun her şerde bi hayır vardır

yamancım umutluyuz ve jayadan haber varmı foruma giriyorlarmı bebeklerle boğuşmakdan gelmiyorlarmı benim umutluyuz un doktoruna ulaşmam lazım

yamancım umutluyuz ve jayadan haber varmı foruma giriyorlarmı bebeklerle boğuşmakdan gelmiyorlarmı benim umutluyuz un doktoruna ulaşmam lazım

ayy cnm doğum yaptılar ama bilmiyorum ki inan napıyolar
bayadır girmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…