Ececİm sanada Şİmdİden kolay gelsİn allah İŞİnİzİ rasgetİrsİn
iyi geceler kızlar topikte kimse yok beni merak etmişsiniz hepinize alakanız için tek tek teşekkür
ederim ben iyi olmaya çalışıyorum bugün dışarı uzun zamandan sonra dışarı gezmeye çıktık
kayınvalidem görümcem görümcemin kayınvalidesi ben ümraniyenin altını üstüne getirdik çok
iyi geldi bana ama ayaklarım çok ağrıdı halada ağrıyor bacaklarıma kadar işte bugünüm böyle geçti
günler bi şekilde iyi kötü geçiyo sizler nasılsınız ececim allah bundan sonraki yaşamında sana kolaylıklar bol mutluluklar nasip etsin tez zamanda içine girdiğin bu depresyondan çabucak çıkasın i
inşallah meryemcim bebek odalarının ikiside çok güzel güle güle kullan inşallah ben ilk etapta oda
yapamayacağım inş kızım biraz büyüyünce yapacağım çok istiyorum bi odası olsun şuan imkanım yok
ve evimiz zor ısınıyo o yüzden çocuk odası yapacağım yer oturma odası şimdilik bozamam neyse yamancım sen nasılsın umarım iyisindir saliha teolog nasıl gidiyor hamilelik umarım iyisinizdir bu arada teologcum hannem daha hamileliğinin 20. haftalarında doğumuna çok var başkasıyla karıştırdın herhalde
d_kupcu jappur özlem jaya ve umutluyuz kayboldu özlemde ismin hatırlayamadığım diğer hanımlar sizler
nasılsınız çok uzun yazdım ya inşallah sıkmamışımdır sizi hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizn kalbine göre versin...
opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan
günaydın ece
RABBİM yardımcın olsun ALLAH sabrına sabır katsın. istediğin bütün güzellikler seninle olsun. üzülme desekte yıpranma desekte boş ama bu sıkıntıdan ne kadar az yara alırsan o kadar iyi. RABBİM seninle olsun canım.
iyi geceler kızlar topikte kimse yok beni merak etmişsiniz hepinize alakanız için tek tek teşekkür
ederim ben iyi olmaya çalışıyorum bugün dışarı uzun zamandan sonra dışarı gezmeye çıktık
kayınvalidem görümcem görümcemin kayınvalidesi ben ümraniyenin altını üstüne getirdik çok
iyi geldi bana ama ayaklarım çok ağrıdı halada ağrıyor bacaklarıma kadar işte bugünüm böyle geçti
günler bi şekilde iyi kötü geçiyo sizler nasılsınız ececim allah bundan sonraki yaşamında sana kolaylıklar bol mutluluklar nasip etsin tez zamanda içine girdiğin bu depresyondan çabucak çıkasın i
inşallah meryemcim bebek odalarının ikiside çok güzel güle güle kullan inşallah ben ilk etapta oda
yapamayacağım inş kızım biraz büyüyünce yapacağım çok istiyorum bi odası olsun şuan imkanım yok
ve evimiz zor ısınıyo o yüzden çocuk odası yapacağım yer oturma odası şimdilik bozamam neyse yamancım sen nasılsın umarım iyisindir saliha teolog nasıl gidiyor hamilelik umarım iyisinizdir bu arada teologcum hannem daha hamileliğinin 20. Haftalarında doğumuna çok var başkasıyla karıştırdın herhalde
d_kupcu jappur özlem jaya ve umutluyuz kayboldu özlemde ismin hatırlayamadığım diğer hanımlar sizler
nasılsınız çok uzun yazdım ya inşallah sıkmamışımdır sizi hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizn kalbine göre versin...
Saol canım benim,
neyseki dün işimiz rast gtti sorun cıkmadı eşyaları aldık babamın dukkanın deposuna yerlestırdık ve bitti.
Ama çok yoruldum ben birşeye elimi sürmesemde ne bilim stresı sanırım yordu beni
:çok üzgünüm: ARTIK BİTTİ DESENE ECECİM
ALLAH YENİ HAYATINDA MUTLU ETSİN SENİ
BUNDAN SONRA İNŞ ZORLUK YAŞAMAZSIN HİÇ
SENİN ODUN BİŞEY DEDİMİ HİÇ GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ ?
günaydın canım
amin sağolasın
yooo benim odun bişi demedi:)))
dün beni, karakoldan aradılar bosanma dılekcesı ıle ılgılı sanırım onu da aramıslardır
bu arada bikaç gündür sabahları işe gtmeden 5 dakıka eve ugrayıp çıkıomuş napıo acaba neden gelıocok merak ettım
evet bitti yaman işte bı mahkeme kaldı allah onu da atlatmayı nasip etsin sorunsuz inşallah
her odanın duvarına ayrı ayrı vursun inş kafasını anasının koynunda uyusunda büyüsün ececim arkana bakma asla bu odundan ne tahta olur nede eşya boşver gitsin....
:roflol::roflol::roflol:
ay kızzz güldürdün beni canım :)))
GÜL KIZ GÜLLLL hihoyyyt
Bu arada folİk asİt İÇmeye baŞladım İŞtah aÇar dİye korkuıyodum
ŞÜkÜr bu sefer aÇmayacak gİbİ
geÇen sene gÜndÜz İÇİyodum
bu sefer gece İÇİyorum yatmadan 2 tane İŞtahım aynı Şİmdİlİk umarım aÇmaz hatta kapar da brz zayıflarım = )))))))))))))
DİĞER KIZLAR UYUYO SANIRIM HALAA aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?