Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ececİm sanada Şİmdİden kolay gelsİn allah İŞİnİzİ rasgetİrsİn

Saol canım benim,
neyseki dün işimiz rast gtti sorun cıkmadı eşyaları aldık babamın dukkanın deposuna yerlestırdık ve bitti.
Ama çok yoruldum ben birşeye elimi sürmesemde ne bilim stresı sanırım yordu beni

Saol canım güzel dileklerin için
Rabbim senın de gönlüne göre versin inşallah canım dualarımız senınle

opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan

günaydın ece

RABBıM yardımcın olsun ALLAH sabrına sabır katsın. istediğin bütün güzellikler seninle olsun. üzülme desekte yıpranma desekte boş ama bu sıkıntıdan ne kadar az yara alırsan o kadar iyi. RABBıM seninle olsun canım.

Günaydın canımmm
saol tatlım ıyı nıyetlerin için Allah razı olsun

cnm ya iyi olmana çok sevindim burda herkes bildiğin gibi bi değişiklik yok.
Inş sende hayırlı sonuçlar alıcaksın tez zamanda

:çok üzgünüm: ARTIK BİTTİ DESENE ECECİM
ALLAH YENİ HAYATINDA MUTLU ETSİN SENİ
BUNDAN SONRA İNŞ ZORLUK YAŞAMAZSIN HİÇ
SENİN ODUN BİŞEY DEDİMİ HİÇ GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ ?

:çok üzgünüm: ARTIK BİTTİ DESENE ECECİM
ALLAH YENİ HAYATINDA MUTLU ETSİN SENİ
BUNDAN SONRA İNŞ ZORLUK YAŞAMAZSIN HİÇ
SENİN ODUN BİŞEY DEDİMİ HİÇ GÖRÜŞTÜNÜZ MÜ ?

Günaydın canım
amin sağolasın
yooo benim odun bişi demedi:)))
dün beni, karakoldan aradılar bosanma dılekcesı ıle ılgılı sanırım onu da aramıslardır
bu arada bikaç gündür sabahları işe gtmeden 5 dakıka eve ugrayıp çıkıomuş napıo acaba neden gelıocok merak ettım

evet bitti yaman işte bı mahkeme kaldı Allah onu da atlatmayı nasip etsin sorunsuz inşallah

her odanın duvarına ayrı ayrı vursun inş kafasını anasının koynunda uyusunda büyüsün ececim arkana bakma asla bu odundan ne tahta olur nede eşya boşver gitsin....

her odanın duvarına ayrı ayrı vursun inş kafasını anasının koynunda uyusunda büyüsün ececim arkana bakma asla bu odundan ne tahta olur nede eşya boşver gitsin....

:roflol::roflol::roflol:

ay kızzz güldürdün beni canım :)))

Bu arada folık asıt ıÇmeye baŞladım ıŞtah aÇar dıye korkuıyodum
ŞÜkÜr bu sefer aÇmayacak gıbı
geÇen sene gÜndÜz ıÇıyodum
bu sefer gece ıÇıyorum yatmadan 2 tane ıŞtahım aynı Şımdılık umarım aÇmaz hatta kapar da brz zayıflarım = )))))))))))))

günde 3 tane içiyordum ben folik plus
dr o sekılde onermıstı,
iştahımı acmamıstı ama karnımda acayip şişkinlik olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…